Scary night

Glad halloween till er alla :) jag kollade precis ut genom fönstret och såg en yxmördare, vad som såg ut som ett litet troll och batman, på väg till grannens dörr. Visst känns det lite oroande med en yxmördare springandes i grannskapet, men Batman kan man väl alltid lita på? jag känner mig säker, bara de inte försöker komma hit och sno mitt godis, det finns då inte ens så det räker till mig;)

Firar ni halloween något då? Fest, fest, fest?^^ jag var med vendela och linda på halloweenfest igår:P vi var och köpte mat och åkte sedan hem till mats och käkade =) såg lite på "two and a half man" och väntade in en till person innan vi gjorde oss klara (bytte om, vi blev häxa, djävul, spiderman och alkis) sen drog vi vidare bland bullermyrens hus till själva festen. Som redan var i full gång, vi gjorde dem glada eftersom det nu iaf fanns tre tjejer med ;D Även om båda sidor fylldes på under kvällen. Det var både en kul och skoj kväll^^

Idag fortsätter partyt=) jag ska om några timmar iväg hem till vella och vi ska fixa oss lite. Sen iväg till en förfest någonstans i skräddisbacken hos någon, och med några jag aldrig träffat. Låter prima ;) Sedan är det göra stan osäker som gäller! =P

Men nu först ska jag laga lite mat och städa ihop lite. Jag lyckades dra ut mer än halva garderoben igår, blir lite så när man har bråttom ;D Sen ladda inför kvällen=) Ha det bra allihop! Jag vill höra om era kvällar sen ;D

Love you! puss <3

Life is a party

Tjeena alla vuxna människor:) Allt går finfint för er hoppas jag? Jag har jobbat mest hela veckan, men idag har jag iaf varit ledig, jag har en massa saker att hinna med så det var skönt;P Dagen har spenderats på kuppan med syrran, shoppade loss en hel del, kikade runt lite och planerade skrattande inför helgen. Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska klä ut mig till under halloween;D vi får se vad vella har som förslag (det är visst en överraskning och jag nyfiken) jag ska träffa henne imon och förhoppningstvis få veta. Annars får jag väl fantisera ihop nåt enkelt bara:P smink har vi oxå testat lite, sminkade varann, blev lite geggigt och mycket stilfullt^^ eller inte xD vi kan säga så här, jag har fortfarande lite svarta streck kvar på kinden..^^ spårade ur en aning, men nu vet jag iaf hur jag inte ska se ut ;)

Just nu är jag riktigt hungrig, matvrak^^ men jag har bara käkat frukost och fikat med syrran, så det kanske är en bra idé att fixa lite käk snart då. Det blir fest på lördag iaf. Kanske händer det något på fredagen med, modin ville det eftersom hon jobbar sen;) vi får se den dagen, den tiden =) det påminner mig iaf om att jag måste till riktiga banken imon, fixa min trasiga inloggningsdosa och sen till glasbanken för att fylla på lite förråd :P Stora planer den här helgen alltså^^ vi tömmer huset på lördagen för alla ska på skoj =) skönt är oxå att tentaperioden för folk här hemma precis är över, så nu kan man faktiskt höja musiken över viskningsläge igen! great:) Nee nu ska jag käka en frukt och sen iväg på nya äventyr! Livet är en fest vet ni!


"Aliquando et insanire iucundum est" - Ibland är det skönt att få vara galen

 

Puss och kram mina underbara vänner, hoppas vi ses i vimlet <3


Work and Fiesta und Fussball

Hallååå! Hur har helgen varit? Jag hoppas att allt är bra med er därute, med mig är det prima liv just nu :)

Idag har jag varit ledig (snorungarna har ju höstlov och drar hem alla sina syskon) och hunnit med en massa som blivit liggande, annars har jag haft fullt upp med jobbet :P Det är fortfarande skoj. I torsdags var jag på ett nytt ställe igen, där de var mest ute hela tiden:P fick leka kull och gunga gungor m.m På fredagen var jag tillbaka i stan igen, fast då var all ordinarie personal sjuk, så jag fick jobba med Jocke och nya vikarien Evelina ;) de andra tyckte att vi gjorde det lätt för oss, med samma namn;D men jag kallas ju oftast för "eve", hon tydligen för "lina", så det blev lite krångligt när jocke varierade mellan att ropa "evelina" eller bara en del av namnet. Krångligt alltså, inte lätt. För ungarna var det lugnt, där blir man kallad "fröken" eller "vikarien" av de stora, de mindre springer bara och kramar en^^ Jag har lärt mig lite tricks för vissa ungar, så det är lite synd att jag kanske aldrig kommer till samma ställe igen..Efter två dagar känner de flesta igen mig, jag vet hur jag ska få lilla gustav att sova nu, hur man får ellen att sluta slåss eller vilken nalle som är melvins xD Jag har hittat några mini-kompisar alltså=D En nackdel med det här jobbet är väl alla snoriga ungar, och att man ofta kan vara ute i timmar och sitta i gräset eller sandlådan. Har nog kanske en liten förkylning på G..

I lördags hämtade sara upp mig på eftermiddagen:) planen var att ta sig till vella och sen se vad som händer. Vi stannade lite hos sara ett tag, åkte till vella och käkade tacos tillsammans med modin. Sen blev det lite spritleverans från skräddisbacken ner till p3 och hagalund ;) sen iväg hem till modin och plocka upp henne och vella, som tagit sig dit. Och så hem till "batteri-jocke", där festen redan var i full gång. Jag var nykter när jag kom dit iaf;D Sen tyckte de tre slipsknutarna att jag såg törstig ut;) Medan de gjorde sig klara för krogen, så drog jag, sara och p3 iväg och köpte lite mat, tog en vända på stan och åkte hem tillsist:) Polisen stod nästan i varje hörn hela kvällen, iaf på tre olika ställen stoppade de bilar. Jag och sara klarade oss förbi, de hade redan fullt upp just då, men vella och linda fick stanna.

Igår lyckades jag nog förbättra min förkylning. Jag och syrran var på brage match. Vi loosade, självklart. Fast matchen var inte viktig, den stora delen av a-laget satt på läktaren och stirrade ist:P men några "kändisar" fick vi se, till någons förtret..^^ det duggade lite och var värre än iskallt, och domaren var riktigt negativ, gav oss hela tiden gula kort, medan bortalaget slapp allt, fast de var värre. Ett stolpskott som missade mål med ett par centimeter, fick hela publiken att skrika till och en tredjedel att gå därifrån. Sömnigt var bara förnamnet de sista minuterna. Aja, kvalmatch för brage nästa helg, vi får väl se hur det går för dom:)

Det är halloween nästa helg. Har ni kommit på vad ni ska klä ut er till än? ;O Nu blev det här inlägget RYSLIGT långt, jag hoppas jag inte tråkar ut er;) har massor av grejs att göra nu, så ni får ha det så bra! Ni har väl kommit ihåg att ställa om klockan förresten? :) man vinner en timme om man fortsätter gå upp som vanligt (a) slipper telefonen ringa för tidigt :P men det funkar bara i början, för inte går man och lägger sig tidigare utan senare ist ;P idag gick jag iaf upp halv åtta ;) Duktiga lilla jag.

puss och kram allihop!

Hockey och småbarn

Det blev ishockey med sara igår :) trevligt, speciellt när vårt hemmalag vann med typ 12-0, tror jag det blev tillslut =) mot surahammar, som absolut såg sura ut den sista kvarten. Dock en aning kallt i ishallen, konstigt nog ;) men det var ännu kallare ute sen så :P Igår var jag oxå på introduktion till förskolan! och gissa vad som hände imorse? gaah självklart ringer hon och väcker mig tidigt på morgonen. Jag vet många som har anmält sig till vikariepoolen där, men ingen har fått jobb så snabbt :P men, men ibland ska man väl ha lite flax oxå! jobbade där till halv tre,med barn mellan typ 1-3 år:P lekte, busade, sov och käkade =D väldigt klurigt att få ungar att somna samtidigt, men inte lika illa som att försöka få två småkillar att äta med sked ;D kul värre var det iaf, och jag fick två dagar till:) hon ringde medan jag var där om ett annat ställe (hem till dina hemtrakter elisa!) sen en dag till i stan, en lååång dag blir det =P känns som allt kom vääldigt plötsligt, hoppade in och krajade alla veckans planer, men vet ni? Jag kan nog köpa julklappar i år med nu!! =D yeeeey.. Nee nu ska jag ta en liten siesta, sen måste jag till banken.. och sen ska jag laga mat, annars blir väl kvällen lugn och vanlig =) vad har hänt  för er idag då? hoppas ni har det bra alla! vi höres! puss på er!


Completely off today

Var visst borta länge på gymmet, hehe^^ Igår kväll när jag tillsist skulle sova,var jag grymt partysugen, och det passade ju bra eftersom det skulle vara lördag när jag vaknade några timmar senare. Den planerade festen blev inställd, men jag tänkte att det finns väl alltid något annat ;D Men ajfan, det jag inte planerade var att vakna upp och känna mig överkörd av en bulldozer. Nu sitter jag här med tjocktröja och filt och ändå skakar jag som ett asplöv.. och ni vill inte reta upp mig just nu, för mitt huvud dunkar så min stubin är kortare än någonsin xD

Tråkigt. Vara dålig när man har planer eller åtminstone viljan och lusten. Men, men vi har väl alla våra bra och dåliga dagar :) Idag är jag helt enkelt inte en person man vill möta i en mörk gränd ;)

Det blir nog vågrätt läge den större delen av dagen. Om jag känner mig som en riktig tråkmåns så kanske jag mår bättre snart. Trist att vara hemma och snurra när man kan vara med folk och snurra av andra anledningar. En lördagskväll oxå! Suck och ve.. Ni får se till att ha lite kul för mig med där ute!
Puss och kram till er lyckliga fjantar! =D


Flickan som lekte med elden

Bio med Sara igår. Vi såg "Flickan som lekte med elden", en hemsk film, men kanske därför oxå riktigt bra :) den var faktiskt bättre än den första filmen i serien :P det hände mer, fast samtidigt var det mer blod och våld.. Iaf så var den lite "läbbigare" xD Jag och sara gick runt lite på stan efter, klockan var typ kvart i tolv och det var mörkt och inte mycket folk ;) Sen satt vi i bilen och pratade om seriemördare^^ kanske inte det bästa samtalsämnet, iaf inte när man hoppade ur bilen och ut i mörkret. Det är så lätt att skrämma upp varadra ;) Gick runt hörnet på busken och precis där passade den jäkla katten på att springa ut framför fötterna på mig xD haha, ja jag kan då säga att jag inte var så värst svår att skrämma just då^^ hoppas inte grannarna vaknade;)

Hoppas ni andra inte varit lika lättskrämda och att allt är bra med er. Nu ska jag alldeles snart vara duktig och ta mig iväg till gymmet med mallou =) ska blir trevligt och skönt, ha det så bra mina vänner! Puss puss

Klant- och knasbollsdagen

Måste bara säga att jag är stolt över att ha överlevt dagen, hittills åtminstone;D omg vilken händelsrik dag xD Började med att jag fick lov att sparka på cykeln tills låset låste upp sig, dåligt tecken borde fattat att jag skulle vänt där^^ Dessutom var bakjulet en aning tomt på luft.. Men aja, här ska inte ges upp, ist mötte jag upp syrran på kuppan. Än så länge, allt väl:) vi gick en snabbrunda men var hungriga så vi käkade på donken. Sen gick allt bara UTFÖR xD hamburgaren var kall, klagade och fick en ny, som hon bakom disken tappade på golvet, så fick ännu en ny;)
Vi undvek en person,men den lyckades vi självklart krocka med runt ett hörn (när vi kollade bakåt för att se var den tog vägen) Pinsamt var bara förnamnet xD Därefter fick jag en parfymsprut i ögat, när vi höll på att lukta oss fram ("här lukta på min vänstra handleden, min högra och sen mitt ögat xD) tårarna rann och jag gapskrattade så mycket att jag trodde jag skulle ramla ihop:)
Sen träffade vi på en riktigt ettrig butiksarbetare, hon måste precis ha gått säljarutbildning xD slet till och med upp dörren när syrran provade en klänning, bara för att se hur den såg ut på ;) hon fick sin vilja fram eftersom den följde med oss i en kasse hem.

I kassan på ica fick vi flyttas runt i tre kassor innan kassabiträdet hittade en kassa med pengar i.. Tillsist fick det vara nog och vi hoppade på cyklarna. Skrattandes hann vi komma tre meter framåt, innan det fastnade en massa blad (med en svans!) i cykelhjulet, så det gick hackigt och fint. Då kom problemet med att hålla sig upprätt på cykeln, inte så lätt när man skrattar så magen viker sig .. Kom säkert fram till stan, syrran bestämde sig då för att köpa en ny lampa. Efter att den lille gubben i affären tillsist, saakta och låångsamt (kunden bredvid skakade av återhållen skratt) fått ner alla delar i påsar så funderade vi på hur vi bäst skulle frakta hem denna Stora Sak. Det blev på cykelkorg och cykelstyre, såg ut som en uteliggare med alla påsar ;) Vi lämnde cyklarna i cykelförrådet, stängde dörren, och då passade den spräckliga katten på att smita in.. fick lov att ta upp nyckeln igen och in i mörkret och jaga ut katten, den envise saken. Han blev rädd varje gång man närmade sig, men där fick han för att ha skrämt livet ur mig de senaste gångerna när jag kommit hem sent och han hoppat ur busken.. Och så äntligen ser man dörren, tappar nycklarna under trappan, rotar fram dem ur leran, låser upp dörren och snubblar på trappstegen, hittar soffan och stannar där. Behöver jag säga att jag har en aning otur idag? ;D

Nu sitter jag här iaf, med ett svidande öga, men annars säker och inomhus. Seriöst funderande på om jag överhuvudtaget ska sätta en fot utanför dörren något mer denna dag ;) det verkar ju lite hopplöst eftersom jag just tagit blodprov på mig själv med nålen (råkade sätta den i armen!?) som jag lagar syrrans vante med xD Så det var nog allt för mig idag.

See you later, alligators! Eve out..


Sunshine day

Yeey det är fint väder idag=) bra med sol, kanske man slipper frysa ihjäl. Vad händer för skoj idag då? En helt vanlig tisdag. Själv har jag en liten att-göra-lista ;) måste bland annat tvätta en vittvätt, ta mig till skatteverket och sedan blir det nog kanske att luncha med syrran :P Jag somnade vid elva igår, lite tidigt för mig, för en gång skull ;D duktigt^^ och så gick jag upp vid nio idag.. Men nu blir det duschen för att vakna till ordentligt! Ha en bra dag! Här kommer en partylåt som kanske livar upp lite;) Puss på er<3


Friday, Saturday, Sunday, Loves You Every Night

Heejhej på er alla:) eller alla är kanske att ta i? ;) kanske jag ska säga "hej på dig"? ^^ Jag hoppas det är bra med er iaf, att livet går framåt som ni önskar och vill =) Nu är det måndag igen då. Ny vecka, Nya möjligheter. Massor av saker man borde göra, jag måste bara fråga om någon vet var man kan få tag på sina gamla gymnasiebetyg? Om man som jag, inte har sån koll på dem här hemma :P

Jag hoppas att alla har haft en härlig helg. Min har varit knasig på alla sätt:) Jag var hos vendela i fredags, där blev man först överfallen av en hund på 100 kilo xD Sen klurade vi på lite dataproblem, lyssnade musik och, slängde oss i soffan framför tv-film. Lilla katten Mongo la sig tillrätta några gånger på min hals (!) konstiga lilla katt, men ack så söt! Sen movade han ner till min axel ist och somnade på riktigt och jag och vella var inte långt ifrån vi heller. Men precis då passade Jonas på att hälsa på och pigga upp oss ;D Han kom från jobbet och hade glömt att lämna något, så vi hoppade in i bilen och tog en tripp in på ica lagret. Nu har jag sett var du jobbar p3, kallt men skönt ;) Sen fortsatte färden hemåt med mig, och med Smurfarna strömmande ut ur högtalarna på högsta volym^^ 

På lördagen hade jag varit på kuppan en halvtimme, och satt i bilen på väg till falun, innan jag ens hade varit vaken i en hel timme! tack syrran ;D det var förresten riktigt dimmigt mellan falun och blge, var väl så tidigt xD
På kvällen blev det tacos och fotbolll. Självklart förlorade vi och det blev dö stämmning ;P Nu blir det antagligen ett fotbolls-vm utan sverige.. baah det vill man ju inte se ;D om man inte hittar ett annat lag att heja på, men är inte riktigt samma sak ;)

På söndagen lyckades jag med det omöjliga. Jag säger ju jämt att det är så skönt att må bra på en söndag. Nu var jag inte ens ut och drack inte en droppe, ändå drabbades jag av världens huvudvärk xP det mesta av dagen spenderades i soffan, när jag inte lagade mat, var ute eller rensade ur garderoben vill säga;)

Idag ska jag om en stund iväg och träffa mallis, och jag har en överaskning till dig sickan ;D Ha en bra dag alla små och stora =) Ciao puss!

Gissa vad? ;)
    

Mongo                                   Dimma
 

Movienight

Freedag! =D härligt, vad händer för alla idag då? Här hemma görs det pizza och godispåsen är nyligen påfylld ;) hehe, ni kanske fattar att det blir en lugn kväll ikväll ;D Jag är festsugen, men det blir inte riktigt av idag:) Jag ska istället snart iväg till vella och vara social =D movienight står på schemat :D Det blir garanterat skoj:)

Hoppas ni har det bra!



puss på er! <3

No promises

Ojoj, vad tiden kan gå snabbt ibland :P Men gissa vad? Internet är i alla fall tiilbaka! =D yeey, de har tillslut sett till att "åtgärda problemet" baah, jag säger bara, hur mycket har inte mitt internet krånglat bara i år? Drygskåp!

Vad har hänt sedan sist då? hmm, jo jag har väl fortsatt att leva mitt lilla liv :) I måndags blev det en helt normal promenad till nazi med mallis^^ I tisdags var jag med min egna stylist; vendela ;) vi tog en vända på kuppan, kikade runt i lite affärer, hon köpte en mössa och halsduk (vi provade mängder) och jag köpte en klänning (a) Sedan käkade på matpalatset och hamnade på donken ett tag efter stängning =) Aa justja, måste bara säga att jag stötte på "my scary person" på kuppan oxå.. xP Såg han för första gången när jag och becka samlade in pengar till röda korset, han kom fram 4 gånger och jag tyckte han verkade konstig. Nu har jag sett honom vid typ 4-5 tillfällen i år och han är fortfarande konstig! Han har läbbiga ögon, som stirrar på en och han går förbi och kollar sen bakåt hela tiden. Vi var inne i en butik rätt länge, när vi kom ut satt han på bänken utanför.. När vi satt på en annan bänk, gick han förbi tre gånger.. Så, om jag skulle gå och bli seriemördad, vet ni iaf att vella kommer ihåg hur han ser ut^^

Okej, Onsdagen.. igår alltså. Ja,jag gick upp gjorde stor frukost, städade lite, och hann träffa på linda h som kom för att hämta syrran, de skulle åka iväg och plugga eller nåt :P i alla fall så letade vi efter papperen som skulle med i en evighet, tills vi hittade de bland blommorna i köksfönstret, vad tusan de nu gjorde där xD

Idag har jag än så länge mest slappat, sov knappt en blund i natt. Men dagen ligger framför mig, så vem vet vad som händer:) en sak är iaf säker, den jäkla surrande saken som just nu slår i fönstret ska dö.. den där flugan lät som ett jetplan när det susade över mitt huvud och man försökte sova. Sen ska jag försöka vara lite nyttig idag kanske :) men nee nu ska flugsmällaren, i min vänstra näve få arbeta lite^^ Kali tihi xD

Ha det super snyggingar!

tschüss!

Struligt nät

Hej hopp allihop!

Hur är det med er? Jag hoppas att livet leker och att allt fungerar som det ska för er :) för hos mig gör det inte det just nu xP vi har inget internet (eller visst, kan få fram typ 20% av anslutningen om man har tur nångång), inga fasta telefoner (jag som hade ett nummer att ringa, mobilen blir för dyrt) och inga extra film-kanaler (det kan jag väl iaf leva utan ett tag) Jag har lyckats låna syrrans laptop lite (herr segjansson!), men den behöver hon för att plugga med om en stund;p Men, men det lär väl lösa sig någongång det här, vill ni något, vad som helst, så vet ni ju att jag fortfarande finns på mobilen:) som vanligt, är jag här för er, och lyssnar om ni behöver, dygnet runt ;D

Nee nu ska jag ta en varm dusch, eftersom det var svinkallt ute. Sen måste det lagas något ätbart och senare ska jag iväg och umgås med vendela lite =) ha en bra dag och kväll alla, vi hörs!

puss & kram

Kanelbullens Dag



Idag är det Kanelbullens Dag =D haha, någon som firat det? Kanske passat på att köpa en liten bulle när ni gick förbi snabbköpet, pressbyrån eller 7eleven ;) t om hamburgarkedjan Max säljer ju kanelbullar nuförtiden, så den går ju rätt så lätt att få tag på;) men mest gillar man de hemgjorda, minns hur man kunde vakna på morgonen hos mormor och doften av nybakade kanelbullar fyllde rummet. Lovely :)

Jag har ändå inte firat dagen, även om det blivit några kanelbullar i veckan ;D idag har jag istället varit duktig, jag har städat och gått med sara runt älven bland annat =D det har varit svinkallt hela dagen och småregnat, såg till och med ut som om det kom små små snöflingor^^ you never know, det kan faktiskt börja snöa vilken dag som helst nu :p det märker man ju på hur kallt det är:) men men, med snön kommer lite ljus iaf, även om det är mysigt nu med =) och, alla som känner mig vet att jag kanske inte har så mycket emot snö xD 
Sen när man ser att det är snö utanför porten, borde man rent logisk kunna klä på sig passade :P Verkligen ta jackan OCH tröjan, och inte välja som iaf jag gör fortfarande ibland ;D

Nu har jag skrivit på det här i evigheter, nu ska jag iväg och vara lite hjälpsam. Vi hörs, jag hoppas att alla får, och har en härlig dag i Kanelbullens tecken! ciao! puss


1 oktober

Hej igen =) hur leker livet för alla? Kan ni förstå att det är den 1 oktober idag!? tiden bara rinner iväg så här på hösten. Konstigt hur det där fungerar :p ena dagen är allt grönt och nästa gång man tittar upp igen ser man alla regnbågens färger i träden :)

Jag var ju till sjukhuset i måndags, läkaren gav mig ingen astma-diagnos, men han trodde väl att jag hade en sväng av ansträningsastma kanske :P det var bara det att jag hade alla symptom tvärtom ;) jag fick iaf ett läkemedel att testa med vid behov :p En annan teori han hade var att det berodde på stress (!) haha jag? visst har jag haft mycket att göra den senaste tiden, många att träffa och mycket att tänka på, men..? aja, jag får väl se till att lugna ner mig lite då, fast det är lättare sagt än gjort xD 

Läkaren var förresten sjuk, han var lite förkyld, jag hoppas att jag inte blev smittad där, kände av halsen lite morgonen efter :P fast å andra sidan så kanske jag inte skulle ha varit ute den natten med bara sommarjacka på heller (a) men jag klarade mig för den här gången:) är det någon som är förkyld nu? det är väl säkert snart dags för rond två antagligen..
Innan jag tog mig ut och, nästintill frös ihjäl så introducerade jag vella till "the spy side" ;) som en del säkert märkt, jag ska hjälpa henne lite mer senare, hann inte så mycket, men det var lite skoj tyckte både hon och jag =)

Nu ska jag in i duschen, jag har varit ute och gått ca 45 min rask promenad ;D haha alltid något, läkaren sa åt mig att starta en träningsdagbok, då måste man ju träna lite och vara lite duktig =D sen blir det att laga mat, hjälpa pappa lite och sen iväg med syrran en sväng när hon kommer hem. Annars har jag inga fler planer för dagen xD hehe aj fan, vi börjar med "projekt lugnare" imon! jag är världsbäst på att skjuta upp saker (Y) yeey..!

 

nee nu måste jag dra! vi hörs småttingar ;)  
puss & kram från evepeve

RSS 2.0