In for the win

Första veckan på praktiken har kommit och snart gått. Jag känner mig som hemma, det har varit väldans kul, spännande och lärorikt. Som grädde på moset har det dessutom varit riktigt kul att jobba med Albin. Ibland har vi läskigt lika tankar och sätt att göra saker på. Vi har varit ensamma med handledare-Erik hela veckan, då det är sportlov och ledighet, och jobbat på både med vårt egna projekt och lite annat från Erik då och då. Även om vi inte har den tidsram eller det högre arbetstempo som är normalt, så känns det otroligt att man kan få betalt för det här, det är ju nästan för roligt för att tänka på som ett arbete. Men det är som sagt första veckan av tio så kanske kommer den känslan att sakta svänga till förståelse samtidigt som projektet och arbetet blir intensivare. Men för just nu är det toppen kul!

I’m on top of the world

Igår tog det sista grupparbetet på högskolan slut. Det kulminerade i en presentation och pitch för Releasys VD, säljutvecklingschef och deras operations manager, och verkade i stort gå toppenbra för alla grupper.
 
Klassfesten förra helgen var även den toppenskoj, nu vet en del av klassen vad Blge har att erbjuda. Vi verkar har gjort ett bra intryck i alla fall. Nu är det dags för större delen av klassen att lämna Dalarna, då vi alla går ut på tio veckors praktik i nästa vecka. Det känns läskigt, rolig, spännande, läbbigt, fantastiskt, konstigt och helt awesome! Det är det här man har väntat på alla åren i högskolan. Känns dock inte som att man är redo, men hellre prova på sina vingar med en fot kvar i skolan än att släppas från högsta trädtoppen utan någon som helst susning om världen utanför.
 
Jag har redan nämnt att jag köpt en ny dator. Nu har jag äntligen fått hem min nya väska med, som gick att använda som dataväska, och såklart normal vardagsväska. Mycket trevlig och välbehövlig! Det fick även plats med världens godaste tekakor, som jag gick och köpte imorse innan frukost på Zola.
 
 
Vill även säga stort grattis till Elisa och Natalie som fått sina körkort! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! :)

Jippie jaay!

Japp, då var en ny dator inhandlad. Den kommer kanske behöva en liten invänjningsperiod, speciellt då den kör Windows 8, men den är verkligen min nya favorit och jag har redan spenderat mycket tid med den. Dessutom är internet är tillbaka med stormsteg, även om jag inte kallar mig internetberoende så har det varit tomt utan internet hemma. Vilket å andra sidan även innebär att det är dags att ta tag i extrakursen igen. Men ska se till att samtidigt  njuta ordentligt av mina lediga dagar. 

RSS 2.0