Kall och förkyld men äntligen helg

Jag har gått och dragit på mig en förkylning igen. Suck, alla verkar rikta in sig på mig när de känner nysningarna komma ;D I annat fall så har jag iaf jobbat hela veckan. Härligt med samma ställe, ett ställe som jag faktiskt kommer sakna. Det har klivit upp på prispallen högst upp och slagit ner den starka konkurrenten. Fullt upp med inskolningar har det varit (nya rädda barn som skriker på mamma/pappa) och under den tiden har alla i personalen fått en unge som tytt sig till dom, som inte blir lugn förrän den personen håller i. Tror det eller ej, men det hände med linnea och mig :) hon sträckte sig hela tiden efter mig, gulligt! Kan ju gissa var förkylningen kommer ifrån ;O

Igår vare det annars en lugn dag. Åkte hemifrån vid halv åtta och kom hem igen vid halv fyra. Käkade och hamnade i tv-soffan. Spelade lite spel med syrran, medan minusgraderna utanför ökade. Mot kvällen blev det popcorn med krydda, Skavlan och sen en blandning av filmer som Mumien och Hannibal, tills jag somnade för tredje och sista gången den kvällen/natten.

Idag blir det ännu en lugn dag. Ska försöka kurera mig lite för att bli bättre. Borde betyda att jag inte ska ut i de 18 minusgraderna, men måste man så måste man. Jag ska strax iväg och handla lite, sedan möta upp syrran, medan mamma och pappa går på Borlänge revyn. Ikväll ska det sedan bli tacos :)

Hoppas ni har chansen att njuta av en härlig helg och lördag.
Nu ska jag hoppa in i duschen. Ciao! 

Grodor har jag funnit, prinsar är mer sällsynta

Don't Stop Believing!



Jobb, jobb och jobb denna vecka. H Ä R L I G T! supersöta, gulliga ungar och glad och härligt galen personal :) Jag skällde på mig själv idag att dra upp byxorna, inte klättra på taket och äta upp mina ärtor^^ nice med en liten mini-namne-me! Komplicerat bara när alla ropar och vi båda svarar xD Samma ställe några dar till :)

Hoppas det e bra med er!

Love you <3

Mr M wants to kill me

Min mobil, min kära lille vän, har väckt mig hela morgonen. Sms har rusat in och jag börjar bli liite trött på gnällolle, drygpelle och jag-vet-inte-vad-jag-ska-kalla-honom-pelle. Gemensamt kan vi kalla dem Mister M. Mr M: 1, 2 och 3..
Men eftersom mr M: 1 gjorde som killar brukar göra; swisch! (ärligt talat var det krig där ett tag) Och jag gjorde som tjejer brukar göra, mr M: 2 hejdå (haha det rimmade ju!) Då återstår en som jag inte vet hur man ska hantera då, den vanliga;) Ni ser vilka knäppa problem eve "the freak" har^^

By the way, hon lever igen. Lite magrare, men står trots allt på darriga ben. Jag är vad mormor skulle kalla "lite kinkig" med maten just nu. Fast magsjuka i ca 2,5 dar vill jag inte önska någon.. Men sånt é livet ibland.

Lyckat att jag prickade in helgen, eller INTE :O Men som vanligt, har man haft stressiga veckor och äntligen är ledig är det väl då man slappnar av som man blir sjuk. Dumma smittbärare till ungar x)

Jag väntar med spänning på att höra vad som hänt er i helgen. Så många saker som jag missat, så har ni bergis haft mer skoj än jag haft! Ha dé gött småttingar!

Tshüss!

Sick and tired



Ja, som framgår av bilden så känner jag mig lite lätt vissen idag. Tog mig hem från jobbet igår med stor möda, trodde huvudet skulle sprängas och jag spydde faktiskt när jag väl kommit hem, och inatt och imorse.. Blä jag vet inte vad det är för fel på mig just nu. Har fortfarande huvudvärk som åker berg-och-dalbana mellan aj och h**vete och i stort sett ingen aptit. Idag ska det bli skridskor om jag orkar med de, syrran har precis köpt ett par nya grillor. Med ill-gröna lysande snören, vilket hon inte precis är lyrisk över^^

Nu ska jag trösta mig med min kladdkaka som är kvar sen igår. Den känns mycket mer lockande än all annan mat i världen just nu (det är lunchtid för mig, så blir det när man går upp tidigt).

Ha en lovely helg mina kära vänner :) Och se till att hålla er friska!


Musik:  Stop this train



Hungrig

Okej, tre läxor jag lärt mig idag:

- drick inte tre koppar kaffe på fastande mage (auch)
- tro aldrig att bussen kommer i tid
- låt inte en unge hälla strössel själv på glassen (verkligen överallt! utom på glassen..)

Tisdag idag och jag har fortfarande inte klippt mig, vi får se om det hinns med någon dag för det skulle behövas. Träffade elisa lite idag som blev retad av småglinen;) efter det begravde de hockeyklubbor i snön och gav mig obetald övertid genom att leta och jaga in dem i värmen. En var bokstavligt talat nergrävd i snön^^

Kul att becky också fått jobba lite. Verkar som att "chefen" är sjuk eller ledig eftersom de andra terrar mig istället.

So long! Hope you all are well!

Klick klick!

                   


It´s the end of the week as we know it

Äntligen måste jag säga! Nu är veckan över (eller ja, bästa delen av veckan återstår ju förstås) Har hunnit med en massa denna vecka som sagt.

Bland annat:

-övat manövreringsbana
-varit till farbror doktor
-kört halkan
-letat presenter
-jobbat
-hälsat på elisa ;)
-kutat runt på kuppan en triljon ggr
-till syster doktor den här gången
-jobbat igen
-missat minst tre bussar, väntat för länge på tusen
-köpt tårta
-firat pappsens födelsedag

Måste bara säga att halkbanan var riktigt skoj. Vi alla var nervvrak i början, men det blev lugnt och fint. Speciellt när jesper fick köra hela vägen till trafikövningsplatsen (a) och amanda var den enda som fick göra manövertestet ;D vissa tillfällen på banan kanske man kunde vara lite mindre fegis, men jag fick en hel del sladd och snurrade iaf en gång ;) roligast var den tvära, hala kurvan. Efter det kom att, sittandes med bälte snurra runt (volta) i en bil och ännu efter det testa att krocka i 7 km /h. No big deal ;D Vägen hem delade jag och kajsa på, hon började så jag fick köra hem mig själv till här utanför. Perfect.

Nästa vecka kommer kännas tom efter den här! Vissa ämnesområden kommer sakta ner eller upphöra, medan andra blir full gas =) Redan bokat för jobb iaf, vilket känns skönt, slipper man vänta i onödan :) Sedan borde jag klippa mig någondag också :P Men för nu, bara få en lugn stund =) Har äntligen bytt bort mina juliga ringsignaler på mobilen iaf. 

Nu ska eve gå och laga mat. Ha en bra lördag hela högen. Tjo!

Busy week!

Mycket har hänt den här veckan, trots att det fortfarande bara är tisdag idag. Jag är på språng hela dagarna långa och precis så kommer denna vecka tyvärr fortsätta. Till och med nu när jag fick lite datatid så har jag redan tagit emot tre samtal. Vi kan väl säga att vissa tider går allt neråt, andra går allt uppåt och just nu bara springer allt framåt!

Mamma fyllde år i söndags och efter lite fin ren panik fixade sig dagen och kvällen med både presenter och tårta. Hon fick bland annat biljetter till melodifestivalen, något hon aldrig trodde. På fredag fyller istället pappa år. Vi har nog redan nu kommit till panikstadiet, eftersom det helt enkelt inte finns tillräckligt tid för oss att hjälpa varandra med förberedelser. En och en är det som gäller. (Syrran har tenta-panik-period)

Men jag ska inte klaga, jag vet bara inte var tiden har tagit vägen. Jag har varit lite (data)osocial på senaste tiden, men det ordnar sig snart igen. Dags att laga lite mat, för att sedan ta sig till apoteket så jag kan få ut min ögon medicin ;D Suck, drygsaker. Om det inte vore för att jag tycker att ögon kanske kan vara bra att ha, hade jag slitit ut den j**kla saken för längesen ;)

Nee nu ska jag sluta att klaga och köra igång med allt igen. Hoppas allt går som ni önskar er!

Wish me luck!

Hej mitt vinterland

Kom just in från en promenad med syrran. Kallt är ett ord som kommer upp i tanken ;) iaf bara -18 just nu, faktiskt inte så jättefarligt när man rör på sig och har varma kläder. Solbrillorna dimmade dock igen rätt så omgående ;) Hoppas ni inte fryser i vintervädret, men det kanske är att hoppas på för mycket :P Jag har, trots kylan haft trevliga dagar med många av mina härliga vänner; fikat, gått på bio eller bara umgåtts. Dock blivit lite mer enögd de senaste dagarna, men med tålamod ska känslan av att ha en nål (som skruvas runt i ögat lite närsomhelst) försvinna. Nu ska det göras riktig mat här hemma. Önskar alla en trevlig fredagskväll :)

Njut medan den riktiga vintern varar, snart är det sommar (eller ja, regnperiod då) igen! Tshüss!




New Year´s Eve

2010! Nyårsaftonen spenderades med becka, martin och TP-spel :) Efter att vi snillen tillsist fick sodastreamen att göra bubbeldricka, startade den stora spelomgången (som räckte året ut och mer). Hjärnan hade en bra dag med ett antal snabba oförklariga rätt svar, som hjälpte till en del i början. 

Fast bäst var ändå en av filmfrågorna, om en film jag aldrig hört talas om förut, men hade råkat sett några timmar innan:) Klockrent! Clearly hade jag den kvällen lite tur i spel (till skillnad från förra året^^kommer du ihåg hur mycket jag loosade nattie? xD) När klockan slog tolv (vi prickade faktiskt riktigt bra, trots att "fröken ur" tutade upptaget^^) stod vi utanför i kylan och skålade in det nya året. Sedan blev det lite rundvandring för att vrida nacken ur led och se massa fyrverkerier. På det hela taget en riktigt härlig kväll, klart godkänd (MVG+!)

Grannarna verkar inte ha fattat att det nya året har börjat, det låter fortfarande höga pang-pang utanför och med en gnutta tur kan man se lite kalcium lysa upp himlen.





So long 2009  =) Dream sweet dreams my darlings <3

RSS 2.0