Grattis till mamma på Mors Dag!


Morgonstund har guld i mun, eller va fan?

Varit uppe i cirka en timme redan, duktigt gjort tycker jag! Eftersom det spöregnar ute, var mörkt i rummet och jag kunde sova till åtta.. Men jag hade saker att fixa, lägga på dekorationen på min chokladkaka :) Lite grädde och massa strössel! Tanken är att jag ska forsla med den till jobbet så den kan bli uppäten. Det e ju verkligen sista dagen idag (på riktigt denna gång) på favvostället med favvomänniskorna! Jag kommer tillbaka i sommar men då har ju nästan alla semester, så tänkte tacka av dem lite nu redan :)

Spöregnar ja,, Blir nog att springa till bussen idag. Sitter just nu och käkar en lite skum yoghurt, passionsfrukt och vanilj (!) Jag ville smaka och den var faktiskt okej, speciellt om man blandat den med Sommarbär-yoghurt^^

Nepp, dags att klä på sig, bussen går tidigare än cykeln så får väl sätta fart! Ha det gött alla glada! 


Måndag hela veckan..

Måndag igen. Helgen har varit superhärlig. Det blev grillbuffé med jobbet i fredags:) Riktigt gott och riktigt skönt sällskap! Vi såg Justin Timberlake (snygg kille bland alla barnen vid bordet bredvid, skulle nämnt att vi var ett gäng förskollärare - de hade nästan noll koll på snorungarna som lekte med elden och stod på stolar på balkongen..) och en fyllogubbe raggade på mig mitt framför näsan på skvallertanterna^^ Det kmr jag att få höra i en evighet!!

Svinkallt på förmiddagen och snorvarmt på eftermiddagen, kan vädret aldrig vara lagomt! Längtar och längtar till äkta sommarvärme och sol :) Ha det bra snyggingar!

Let it shine, shine, shine!

Strålande fint väder idag med, även om det har varit lite kyligare. Jag kan iaf njuta lite mer av det idag eftersom jag fått sovmorgon! Yaay! Kändes som hela dagen hade gått när jag vaknat eftersom jag har gått upp vid halv sex de senaste tre dagarna..

Det blir ett lite kortare arbetspass idag, jobbar 10-15 :) Sen ska jag hem till syrran en vända och rota i hennes garderob medan hon slutar sitt jobb. Efter det ska jag hem och duscha och fixa för ikväll ska jag ut på middag med jobbet! Ska bli riktigt kul, de är ett gäng tokiga männsikor! Och det är första gången jag någonsin haft ett jobb så länge att jag får följa med på saker utanför arbetstiden, så jag är verkligen glad över det. Eftersom jag bara är en vikarie så är det ju inte precis självskrivet! Även om jag har varit hos dem nu i ca 7-8 månader och räknas mer som en inventarie ;)

Vi ska alltså fira min jobbarkollega Eva som fyllde 60 år i april, och eftersom jag har hört om några av deras tidigare fester, så kan det tydligen gå vilt till ibland! ^^


Min enkla chokladtårta!




Bondgården :)



Breaking news

Tydligen, efter att i många år förnekat det, är jag trots allt släkt med Ulf Lundell^^ Fast förstås på långt, långt håll. Men om hans dotter sanna skulle gifta sig med sin sambo, blir jag ju släkt med mikael persbrant! (genom ingifte) Det vore nåt va! Okej nörd-kunskap ;)

Jag är så trött just nu, haft en helvetes dag på jobbet som började med att jag fick lov att kliva upp ur den sköna sängen tjugo över fem.. Sen pågår ett inbördeskrig, och jag sympatiserar med den ena sidan men jobbar på den andra just nu.. Inte så riktigt suveränt kanske.

Men igår åkte vi till en bondgård och kikade på djuren. Det fanns kossor, hästar, getter, grisar, hundar, en katt och ett dussin söta killingar som fick springa fritt på gården. De hoppade upp på alla som var i rätt höjd, vilket man blir när man sitter på huk. Sen försökte de följa med oss tillbaka, jag fick bokstavligen lyfta ut en av dem från busstrappan. Dock så himla söta. Tyvärr tappade vi inte bort en enda av de 29 halvmänniskorna.

Idag gick de större barnen till skogen och hälsade på ekorren Kurre. (Jag fick stanna på gården med småttingarna och skönt var det eftersom solen sken så skönt, och ja inbördeskriget)

Imorgon är det "förskolans dag". Vi ska till lekparken och ha vårrus (spring-tävling look-a-like) och därefter tillbaka och käka lunch med hela huset, det bjuds på grillade hamburgare! Hoppas bara vädret håller sig strålande eftersom alla aktiviteter är ute.
Inte för att vi kommer gå in annars, utan helt enkelt för att det vore skönare^^ Jag käkade ju mellis ute förra veckan när det spöregnade, åskade och blixtrade för fulla muggar! Fick dock gå in efteråt och läsa saga för att lugna småtjejerna. Men ändå, 16 små på 2 stora hade inte varit skoj inne.


Nu ska jag sluta sitta still så jag håller mig vaken. Funderar på att baka nåt chokladigt kanske? :D Eller någon som har nåt annat förslag?

Väntar för länge

Jag kikar på Frasier och sitter som på nålar ifall mobilen tänker ringa om jobb. Det är underbart väder ute och jag har massor av planer idag, så jag håller tummarna att kanske inte..! Imon går mitt busskort ut och imon skulle det bli dåligt väder igen.. Självklart, suck och ve! Men då vet jag att jag ska jobba med de bästa igen!

På andra fronter går det inte lika bra. Jag håller fortfarande på och dejtar, en liten helgsyssla som jag verkar ha^^ På grund av mitt jobbande och hans skola plus jobb sätts de käppar i hjulen under veckorna. Jag är inte beredd att ge upp än, eftersom jag misstänker att det är jag som är den som är för försiktig. Kanske om jag vågar släppa tankarna lite så kommer det kännas annorlunda? Hur som helst känns det som om det är värt ett försök, måste dessutom försöka ta upp det med honom så han förstår.. Yeey...

Dessutom har jag tre samtal jag måste ringa och fixa, vilka jag drar mig lite för. Jag har aldrig varit nån telefon människa när de gäller att ringa okända för att fixa saker^^ Kompisar går prima ingen fara ;) 

45 minuter kvar. Rensa garderoben. Tvätta fönster. Luncha med syrran och käka en mjukglass. Åka med pappa och välja ut tapeter. Kanske träffa elisa.

40 minuter kvar...(:D) Gaah..

15 minuter kvar.. Nu tusan borde jag väl klara mig fint? :) Iaf så tänker jag nu hoppa in i duschen, så good bye och ha en underbar dag!


Running on sunshine

Det sägs att solen ska komma igen lagomt till eftermiddagen och sen stanna några dar! Det hoppas vi på, den förra omgången slutade precis när jag fått ett par av mina fräknar så nu är jag halvfläckig och det ser ju inte helt klokt ut^^
Eftersom jag har varit ute i ur och skur denna vecka så har jag även börjat bli lite förkyld.. Gav en näsduk till en unge som ville snyta sig och nämnde att jag oxå blir snorig när vi är ute. Då erbjuder den lille grabben mig att ta hans papper när han var klar (!) Haha jag avböjde artigt och sa att jag tar ett nytt ist xD

Okej till en annan sak, träffar ni på nån konstig humla som är lite zebralik och stannar i luften och stirrar på er, se då till att lägga några kilometer emellan er! Tydligen lägger denna "fluga" (som det stod i tidningen) sina larver i näsborrarna på en älg, men kan ta miste och spruta in dem i människoögon ist (urk) Tur för mig att jag gör rent mina ögon varje morgon och kväll, då borde jag ha koll iaf.. 

Grey's musikal avsnitt, var riktigt bra faktiskt :D



Måste dra mig till jobbet nu.. Ha det bra!


Min ko-Bo

Denna vecka kommer att bli hektisk. Ska hjälpa syrran nån dag, pappa en annan dag, dejta nån dag och komma ikapp med många kompisar några olika dagar (andra samma dag), samtidigt som jag ska jobba heltid. Good luck chuck..

Hade så urtråkigt på jysk, när jag var där med pappa och syster (de tjafsade med säljaren och skulle beställa nåt extra grejs) så jag hittade en ny vän!^^ Han heter Bo, min lilla ko, Bo :)

Herregud jag måste byta inriktning på min framtida jobbkarriär, annars kommer jag gå under..! Man blir verkligen precis som man umgås xD

Men visst va han söt?

RSS 2.0