Filmmys


Sista september!

Fortfarande lika illa, men har iaf varit utanför dörren idag. Syrran tvingade med mig till bibblan för nån bok om redovisning.. Boring, men vi köpte iaf en kaffe latte i cafeterian och satt stilla ett tag. Lite mysigt sådär.

Idag ska jag annars, förutom att vila, vila och vila, hämta min nya bärbara dator på Elgiganten :) Ska bli kul att instrallera lite och kika igenom den. Dock har jag inte köpt internet till den än (notan blev så stor) men det kommer lite senare, har ju trots allt den här stationära så länge. Märket på datorn är Toshiba. Aldrig hört någon som haft en från dem, men jag kikade runt innan valet och jag hoppas den kommer funka finfint och inte krångla. Enligt säljaren var det Toshiba som uppfann de bärbara datorerna, men man vet ju hur säljare är..;)

Hoppas allt är bra med er sötisar :)

Sjukdag med blåa avatar-människor på nyheterna

Smidig som ett kylskåp, det är jag det! Har ett antal olika stadier av blåmärken överallt, det verkar alltid vara något i vägen där jag ska fram. Antingen en vägg, ett barn eller ett stort hus. Skojar inte, jag gick för tusan in i husväggen ist för dörren^^ Lyckat:)

Det och lite fler orsaker är anledningen till varför jag är hemma sjuk idag. Trots att jag åkt buss de senaste två dagarna så brukar man behöva benen för att ta sig till bussen. Men mina apostlahästar vek sig imorse och jag konstaterade att jag är mycket mer yr i skallen än normalt. Skulle liksom inte gå så bra på jobbet när alla ungar kutar åt alla olika håll och slår sig samtidigt. Dessutom är de små djävlarna mer förkylda än jag..

Så det blir att ligga hemma i soffan, vila och nysa och hosta i min ensamhet. Men jag har en skoj sak att göra. Jag kan se hur alla normala program skulle se ut i avatar-blå-form! Orsak: Vi dammsugade inuti min lilla skrutt-tv igår (den lät som en skallra när man skakade den, av alla prydnadsstenar som ramlade ner när min ljusstake gick sönder) Jag vet inte vad vi råkade göra men nu är halva bilden ljusblå. Visar programmet en liggande människa med kroppen i de blå, ser jag en avatar-färgad människa med hudfärgad huvud (: Får se vad som kan göras åt det sen, får pilla lite till eller kanske ge den en ordentlig spark!

Nu babblar jag på för mycket igen, intresseklubben antecknar liksom :P Men men, ska inte tråka ut er mer än nödvändigt för nu orkar jag inget mer. Dags att sätta på en dvd-box. Lutar åt antingen Frasier, Skärgårdsdoktorn (längesen!), Vänner eller Grey´s anatomy.

Gud va jag e tråkig!

Don´t dream it´s over

Så trött, så förkyld, så stressad, så slut.. Ikväll blir det verkligen bara fredagsmys i soffan. Orkade knappt gå upp imorse, men jag tänkte att jag skulle ta vara på tiden när jag för en gångs skull börjar sent och göra en massa saker. Vad har jag gjort sen nio? Hm, käkat gröt, läst tidningarna och lyssnat på musik^^ Men men jag har lite mer tid kvar innan jag börjar jobbet kl 13 (slutar 18 = stängning..) Hur som helst, så borde jag iaf ha lite mer kläder på mig ;)

Tjohej på er, ha en härlig fredag!


I did it my waaay

Dextro Energy, torrschampo och nässpray är mina bästa vänner just nu. Och så kanske regnkläderna då.
Hur tusan ska jag ta mig överallt idag, när regnet öser ner? Jag hade en plan, den var att cykla så in i helvetes fort så jag inte skulle bli sen till nåt. Det är vid såna här tillfällen man verkligen skulle vilja ha en bil. Om en 45 min ska jag ta en tripp till sjukhuset och därefter börjar jag i princip jobba direkt de ropar upp mitt namn i väntrummet, så då lär jag skynda till jobbet så fort som foten är ute ur byggnaden.

Ser ni problemet? Om man kikar på det förra inlägget så sa jag att jag blir sur om jag inte får mat (vem blir inte det), men nu kmr jag stressa iväg till jobbet, missa lunchen och inte få någon rast på hela dagen.. 

Vad jag har trasslat till den här dagen genom att svara ja till alla :O Men men, Eve får alltså käka ett äpple på vägen idag:) Så ni söta människor som tänkte umgås med mig ikväll på kuppan, ta er i akt! ;)

Nu ska jag iaf proppa mig full med frukost =)

I tried so hard and got so far..

..but in the end it doesn't even matter

Jag har kommit på en sak. Visste ni att äffären Duka har lagt ner för evigheter sen? (blivit uppköpt av Cervera) Klart jag visste, tyckte det var lite synd eftersom det blir mindre affärer att springa i. Men nu vet jag en sak till. Det är fullt möjligt att tjäna 700 spänn (lr som ica-gubben jämt säger; 700 stycken) för att sedan förlora dem igen efter en millisekund. För jag har nämligen hittat ett presentkort från Duka som jag totalt glömt bort! Attans.. Skulle jag ha kunnat använt till en massa fina saker, glas eller vaser eller liknande. Men ajaj, minnet var visst som guldfiskens. Tur i oturen är att det iaf var ett presentkort jag fått och inte köpt själv..

Idag är det ny vecka, ännu en måndag och ännu mer jobb hela veckan lång. Just nu är det tid för mellis, missade ju det på jobbet idag. Mina matvanor är schemalagda på pricken just för tillfället, får jag inte näring den tid jag brukar så surar jag ihop! Så bäst att inte hålla på det för länge ;)

Puss på er!

Fullt ös - medvetslös

Sådär ja, äntligen LÖRDAG! Underbart med helg och lediga dagar. Har haft så fullt upp de senaste dagarna att jag glömt bort vad jag själv heter. Presenterade mig för två olika föräldrar med namnet på ungen som stod bredvid mig xD Lyckat.. Men det är verkligen fullt upp med de små yrvädren just nu, har jobbat övertid 3 dagar i rad (eller iaf fått längre tid än vad som stod på schemat) vilket är surt när man planerat att göra saker efteråt.

Men här sitter jag nu, ledig och fri, och såklart, med tusen saker att ta tag i. Så lär väl dra upp rumpan och mova iväg nu då. Till kvällen blir det sen fest med flickorna. Patricia har fyllt år och Natalie fyller år, stort grattis till er båda =)

Puss och kram


Bilder från storstan!

Våra intensiva två dagar i stockholm. Shopping, besök på Skansen och Gröna Lund, massor av fika och mat och hur mkt mer som helst. Lite foton därifrån. Det regnade när vi var på skansken/gröna lund så lägger inte upp så mkt därifrån, men jag antar att ni har sett kort på björnar, älgar, sälar, får och fåglar förut ;)



Spanade in rumpor på skansen..






Har miljoner kort på sötisarna, lägg märke till lilla ungen i mitten, Timon


Biggy snake är det första man ser efter sötisarna..




Scary..


En lat men otroligt söt jordekorre


Syrran märkte inte vad sköldpaddorna gjorde förrän hon såg på närbilden hemma^^


Ca 2,5 m hög glasvägg. Skylt: "Rör inte glaset, krokodilerna kan hoppa" :O










Ser ni miiiig? :D




Mysiga hotellrummet:)




Nalle på rummet


Supersize muffin vs. wonderful smoothie


11 sept 2001 - dagen som förändrade världen

Tänkte jag skulle skriva några rader för beckas skull, som undrar vad som e på gång i mitt underbara lilla liv..

Inte så mycket är väl det enda riktiga svaret. Jag har jobbat, jobbat och sen jobbat lite mer. Har så långa dagar med barnskrik att jag blivit alldeles slut när jag väl cyklat hem. En mils cykling varje dag..:O Och så tror jag faktiskt att min förkylning börjar göra mig sjuk igen. Den här veckan har alltså inte varit helt hundratio topp. Speciellt inte när man måste gå upp före 06 varje dag..

Men idag fick jag minsann vila :) slocknade runt elva igår kväll och gick inte ur sängen förrän klockan var tio i tio imorse. Har sovit som en död, utan drömmar och utan att störas av det skrikande gänget utanför som väckt upp alla andra i huset. Nice att känna sig som en människa igen:)

Idag ska jag rensa lite bland alla saker man har, jag köpte en ny "korg-byrå" igår som jag monterade upp imorse. Så äntligen har jag lite mer förvaring och en till bordsyta i rummet. Det blir en lugn och fin dag, men vi får se vad som händer till kvällen ;)

Här kmr iaf lite bilder på lite allt möjligt som jag skulle lagt upp för längesen :)
Puss på er, hoppas allt e helbra!


Lunch: Vitlöksbröd och sallad till pasta med räk-och ostsås


Efterrätt: Glass i solen


"Korg-byrån" från Jysk, glasburk från Lagerhouse, kruka från Lagerhouse, fejkväxt och gardiner från Kid Hemtextil


Little miss sunshine!

Glömde ju säga igår att jag förtidsröstade oxå. Jag är väl inte den som är mest insatt, men jag kollade lite och valde det parti som jag tyckte verkar bäst. Det var första gången jag fick rösta i ett riksdagsval, och det är ju väldigt bra att man kan få vara med och påverka, även om min röst kanske inte ändrat nåt så ligger den där iaf.

Hoppas alla ni som får rösta går och lägger i er röst ni med :) Det är perfekt att förtidsrösta, inte lika mkt folk, ta bara med röstkort och leg och ta dig antingen till stadshuset eller biblioteket här i stan =)

Idag fick jag sovmorgon för första gången på evigheter, så nu ska jag fortsätta med min frukost! Undrar en sak, varför gäspar man alltid ihjäl sig vilken tid man än går upp? Vare sig det är 9 eller 5.30.. Haha, ja just nu händer det inte allt för mkt i mitt liv, så jag antar att jag inte har något mer intressant att skriva om än frukost^^

Aja, tjohej på er alla, hoppas på en bra dag!
             


En gång är ingen gång

Tjenamors små barn! Tant eve har kommit på en sak, hon har alltid upptäckt att hon ser vårtecken i spegeln (fräknar ni vet, kmr till våren) och har nu även hittat hösttecken: röda svidiga händer! Aj fan..

Idag blev jag ledig (tog sjukledigt för att vara exakt (A)) Och skönt var det! Har varit på en shoppingrunda med syrran och käkat gott. Fint väder var det imorse oxå. Och jag har faktiskt skaffat lite mer vuxenpoäng:)

Min mobil har kommit, hämtade den och instrallerade allt och var före det in på banken och fixade mitt VISA-kort=) Det ni;) Sen fick jag extra ökat ansvar på jobbet oxå, lite scary! Men det gick finfint, förresten gick öppningen bra den med, de sa (efteråt) att de aldrig förut vågat haft en vikarie att öppna (!) Tack för förtroendet får man väl säga!
Nytt ställe för två veckor börjar snart då.. Säger hejdå för nu till den mammiga personalen som varit på detta ställe, alla var jättegulliga, ville inte låta mig cykla på morgonen vid öppning för det skulle var för kallt och för mörkt..


RSS 2.0