Guess what?

Jag är fortfarande här. Dumma dator, dumma socker. Sängen börjar iaf se skön ut..

Btw Mallou, jag höll på att anmäla oss frivilliga till Bruksfestivalen på lördag ;) Men det fanns inga roliga saker kvar, och man får ju inget för det så. Annars hade jag tyckt att du passat perfekt för att göra ballongdjur, eller varför inte ta hand om ormarna..uh. Men det blir kanske en traditionsenlig bulle? Och en färgglad ballong! "Ingen kan vara nere med en ballong" ;D
Nä datorn tänker visst dö nu så tänker vända mitt fejs till den andra kära saken här hemma, smalis-burken (?) och lite natt-tv!

Puss på er sötisar!

Enhetlighet

Ett halvt utkast har jag läst, en halvt. Herregud jag är så ofokuserad och töntig just nu så det är inte sant. Ja töntig, känner mig som betjänten i Grevinnan och just det, betjänten! Jag har hoppat igenom tre dörröppningar nu och kan verkligen inte sitta still. Tänk vad en dag med hårt fokus-tänkande och koncentration kan göra, och en viss dos av socker. En bra sak är att jag säkerligen kommer vara uppe hela natten och därmed har en massa tid att läsa utkast och alla andra böcker i hyllan om jag får lust med det ;)

Förresten, enhetlighet, är ett riktigt roligt ord! Här kan jag skriva det massor av gånger, inget klagomål här inte, och inget basis ;) Eve rules. Skönt som omväxling, när hela dagen annars har handlat om ett skrivdokument och tre olika viljor ;) Mehe! Men vi är trots det den fantastiska trion, jag, Sanna och Nathalie, G-force!

Jag borde verkligen stänga av datorn nu. Punkt.

I´m sexy and I know it!

En lång skoldag blev det idag, en jättelååång. Klockan var sju när securitas sneglade på oss där i plugg- soffan. Men mycket blev gjort och jag är super-dupernöjd. Och en aning övertrött,men glad, mycket glad! Vilket krånglar till det för jag har fyra, nej tre projektutkast att läsa inför seminariumet imorgon och komma på något smart att säga om. Yes dags att starta, kommer gå fantastiskt! Hurra för mig! Okej vart tusan tog de där papperen vägen :P

Party for everybody, dänk. Vi har en dansk!

En par fantastiska dagar har sprungit förbi. I storstan krockade jag ihop med Simon från Hundtricket, vilket fick en kompis att köpa filmen för att se vad jag pratade om, reklampelare lr wht? Veckans bakande blev till en illrosa, lätt sned tårta med hallon - mammas mors dag tårta. Hon blev iaf superglad.
Jag har även tagit upp pappas projekt, att lära sig jonglera! Fick lektioner av ett riktigt proffs, men lyckades sådär. Kan jonglera med två bollar iaf, det ni! Dock blev det svettigt och var efter en timme helt slut i armarna.

Därefter blev det Eurovision i Herrhagen. Äntligen kunde man känna sig nöjd med låten som vann, Sverige! Va kul att vi blir värdar nästa år. Heja Loreen! En kväll av mycket skrik, skratt och fantasifulla, eller kanske (fantasilösa??) låttexter^^ Tack för den kvällen alla inblandade! Ni är helbäst!

Idag är det promenader och glass i solen som gäller. Ut och njut ordentligt, veckan som kommer sägs bli kallare..


Det blev en dag i storstaden

Hemma efter en fantastisk dag i huvudstaden! Strollade runt på massa gator och i massa affärer. Vädret kunde inte vara mer perfekt och lunch på uteservering var därmed helt glasklart. Jag måste säga att jag har den allra bästa och finaste systern i hela vida världen! Ibland är vi dock för lika för vårt eget bästa ;) Körde kapptävling om en tröja vi båda gillade, hittade helt fel storlek på första Zara, så vi tävlade vem som skulle hitta den först på nästa Zara. Jag kan inte säga att jag blev en tröja rikare, men jag förlorade inte för det! (fanns inga storlekar igen) Efter 4 vändor på Monki och en halvtimme inne på Lagerhouse, började dagens timmar försvinna och det stekheta tåget började tuffa tillbaka till Borlänge.  

Nu ska fötterna få vila, magen matas med smärtstillande och huvudet manas till att skriva klart seminariuppgiften till imorgon.

Tjoflöjt alla glada!

Det blev en dag i solen

Ni vet sådana där dagar där allt verkar möjligt och allt bara är underbart? En sådan dag hade jag idag. En helt perfekt dag med räkmacka och glass i solen på uteservering, med underbara människor. Jag satt dessutom i t-shirt och frös inte en enda gång i solen. Kändes som en riktig sommardag och jag njöt varenda sekund! Ge mig sommar nu!

Familjen knas

Pappa håller på och lär sig jonglera i vardagsrummet. Syrran ringde från jobbet och sa att de har ank-parad utanför på parkeringen, i vattenpölen, till alla kundbilars förskräckelse. Mamma har jag ingen koll på, hon skulle ut och sola men just nu regnar det. Jag har varit snälla Eve och korrläst ett kandidatexamensarbete på 60 sidor. Men just nu ligger jag i soffan och hela världen snurrar runt mig. När den stannar för ett tag ska det bli pluggdag, jag har skummat igenom 272 sidor, men måste upp till minst 500 st. Så bara fortsätta bläddra.

Snake road apparently


Scary vs cutie

Jag gillar inte ormar, visst jag kan titta på och till och med klappa stora pyton eller boaormar. Men sticker helst åt andra hållet när de kommer fram i verkligheten. Och just idag fick jag se TRE stycken, jag blev omringad! De slingrade sig över stigen bakom mig och framför. Saken var den att "stigen" var en cirka två meter bred landremsa mitt i en älv. Slutsats: ingenstans att fly! Jag vet att jag är fånig och de antagligen var mer rädda för mig än jag för dem, men usch säger jag bara. Usch usch.

Tur att det finns sötare djur att titta på.


Mitt namn är Iron Man

Ett ord Lasergame. Helt freakin askul var det! Och jag ägde i slutet. På min väst stod det Iron Man och han klättrade uppåt. Tog mig upp från femte plats till andra, trodde verkligen att jag skulle ligga kvar som nummer 9 varje omgång (av 11 personer) Men icke! Nu är jag nyduschad och fräsch igen och alldeles darrig av adrenalinet, men bra darrig! Endorfinerna strömmar genom kroppen och jag sitter bara och flinar. Himla bra träning, kommer göra ont imon. Yeah!

Underbara Fredag!

Idag har vi haft handlednings seminarium om vårt projekt. Vi snackade kundmöte, strategier och idéer. Vi fick även en erbjudande från Cirkus Grön om att ha en föreläsning om olika målgrupper för deras riktiga kunder! Detta skulle isf ske i höst och vi skulle få arvode från det. Spännande!

Just nu står strax ätbart på schemat. Därefter blir det mer plugg innan färden til I.C.E. Ikväll blir det Lasergame för hela slanten. Det ska bli himla kul! Jag har inte gjort det sedan klassresan i 9:an. Tyvärr suger jag på att skjuta mina "fiende -vänner", jag siktar mer på allt som rör sig^^ Men grymt kul är det och ska bli ;)


Sötast på tv just nu



Eko i spökskolan

Vi var en sväng i skolan idag och jobbade med projektet. Behöver jag nämna att vi var nästintill ensamma? Tydligen är det inte så många som är i skolan på en söndag. Jag hittade vår gruppmedlem Nathalie i en helmörk datasal, eftersom lamporna var rörelsekänsliga och hon var den enda stillasittande männsikan där. Trevligt med omväxling.
 
I Blge hade syrran samma situation, men med lite mer klasskompisar dock. En av dem fick frågan varför det var så lite folk i skolan av en utbytesstudent. Hon svarade på engelska "Because Good flew to heaven today and people are home" ^^ Moho det är inte lätt med engelska eller att förklara vissa svenska helgdagar.


Lugnet före stormen

Grått och mörkt ute, på min lilla promenad kunde man känna ovädret hänga i luften. Fast fåglarna kvittrade så det dröjer lite till. Däremot började det blåsa upp mer och mer. "Halvstormen" som blåste runt igår förstörde glasrutor på Soltorg och hade ner träd vid älven. Till och med mitt favvoträd som alltid har klarat sig.



Yummy, yummy, yummy, I got love in my tummy and I feel like a-lovin you


Vindarna vänder

Har haft en helg i full fart! Fylld med shopping, god mat och trevliga människor. Igår åkte vi till Ikea Västerås och shoppade loss, i varuhuset och i affärerna bredvid. Ikea varuhuset i V-ås är ju nybyggt och det gav därför en hint hur det kanske kommer att se ut här. Ikea låg i Ikanos köpcentrum. H&M och MQ på ena sidan om rulltrappan och Ikea på den andra. Coolt!

Idag är det tråkig söndag igen, en dag i pluggandets tecken. Började ändå finfint med en shoppingtur och fika med härliga Becka. Nu har jag dock lagat mat och städat i stort sett överallt och det finns därmed inget mer som kan dra mig ifrån de tråkiga pluggböckerna. Men ack, ack, här ska motivationen upp till 200 %! Imon är det dags för MSM arbete igen.


Nåt att längta efter

Jag, storasyster och Johan Glans i november, 6 månader kvar :) Men för nu, läsa, läsa, läsa och åter läsa. Minst fem pluggböcker ska tragglas igenom inom de närmasta 8 dagarna.. Hej då sociala liv.


A sunny, crazy day

Det här har verkligen varit en dag i knashetens tecken! Startade med att jaga fågel bredvid tv, sen kom pappa och frågade efter färgglada nagellack (!) Jag vet att ni inte känner min pappa men han har då aldrig i hela sitt liv använt nagellack. Förklaring kom senare mot kvällen då han stolt kom och visade upp sin nyckelknipa där han har färgat vissa nycklar i glada färger. Vad kan man säga? Pappa är som pappa är. 

En trip runt pölen med Mallou gav iaf lite härlig normalitet. Nu ska jag ta lite painkillers, koka gröt och mysa ner framför Midsomer. Imorgon blir det en tripp till frisören :)

Vardagsrums-kvitter!

Här tänkte man vädra lite för att njuta av det fina vädret, vad händer? Jag får besök! Av en liten, liten söt fågel. Han flög över huvudet på mig och flyger nu runt i vardagsrummet. Hm, problem, vad göra nu?! Vänta på att pappa kommer hem (a)? Eller kanske hämta kvasten? Gack! Kategori: Spänning i vardagen.

Something adorable

Halkade runt pölen i hällregn en vända idag, väldigt lerigt, därav halkandet. Men ändå väldigt uppfriskande. Dock har de hemska fåglarna fått ungar, nu är de värre än någonsin. Men trots att de förföljer mig och väser åt mig, kan jag inte låta bli att tycka ungarna är urgulliga!




Strax blir det att åka till Vika och därefter blir det mys resten av kvällen. Vi har bunkrat upp med godis, popcorn och hyrfilm. Bara för att fira att det är helg och min hemtenta period är över. Inga mer tentor den här terminen! Check! (Om det inte blir omtenta då, *tar i trä*)


EXTRA EXTRA!

Ikea har äntligen från ett ja från EU-kommisionen! Nu kommer de förhoppningsvis att börja bygga snart (om inte Ragnar klagar igen, men då måste han komma med något nytt) och sen ska det tydligen ta runt 9 månader så får stan en ny bebis! Yaay! :)

 "– Det känns som hela stan drar en lättnadens suck" (dt.se)


Ett exempel på vad felix ketchup INTE passar med..!


Ifall det är någon som undrar så är det alltså ketchup i botten på shoten! (shot, shots, shoten, heter det så? aja) Vissa höll på att spy för andra gick det bättre, det berodde nog lite på hur blandad drinken blev! Urk!

Make sense media

Idag var det dags igen för MSM att arbeta lite. Vi var på United Power och hade möte. Blev inte så värst mycket klokare av det vi fick höra, människan sa inte mycket och verkade inte ha gjort jättemkt åt företaget heller. Men, men större chans för oss att fixa!

Nästa träff blir först på tisdag och hemtentan ska in imorgon, så hela helgen ska efter det bara njutas av ledighet! Den enda planen är en trip till härliga Vika och hälsa på gammel-faster. Ta sig ut i bästa gläntan och kika om liljekonvaljerna har slagit ut eller om det fortfarande är ett hav av vitsippor. Ah härliga vår!


Äntligen!

Efter att i en hel månad gråtit och tjatat på sjukrådgivningen så vann jag högsta vinsten idag. En läkartid. Dock efter tre timmars väntetid och nu en vecka mer väntande. Men ändå, nu kanske jag äntligen får reda på vad som är fel på mig, om det bara är allmänt dåligt just nu eller om det faktiskt går att göra något åt.
Solen hann jag inte med idag, nu är det varmt men molnigt istället. Så nu blir det först lunch sen tenta för hela slanten - jag ligger så mycket efter p.ga av de tre bortkastade timmarna. Wish me luck.

Awesome.

Hade en helt fantastisk kväll med de bästa igår! Tack för det alla som var där, ingen nämnd ingen glömd! Och Patch Addams kanske inte var så dum ändå, skratt för välmående, iaf för en stund :) Patricia har sammanfattat kvällen på sin facebook, förutom då den lilla detaljen att mitt lag ÄGDE på kubben! Woho jag prickade flera stycken! *stolt tjej* Polisen tittade förbi och gav oss lite varningar, iaf en av dem kunde gärna får komma tillbaka. Det kanske var din snygg-polis sanna? Ojoj! 
Idag skiner solen, fiskmåsarna skrällar och det verkar vara underbart varmt, men, ett stort men, Eve har tenta att göra. Suck.





RSS 2.0