Everything happens at once

Helt otroligt! Nu har jag i samma vecka som hemtenta-veckan fått TRE läkartider! Alla tre helt oberoende av varandra på tisdagen, onsdagen och torsdagen.. Alla of course på samma sjukhus, så hallå stammis! Nu är det bara att vänta och se vad som mer kommer hända den veckan! Fullsmockad var ordet!

Sitter fortfarande med min sem.uppgift som knäppt nog vägrar låta sig skrivas! Jag har blivit blockerad i hjärnan! Och skänker samtidigt en tanke till Natalie och hoppas ditt PM går bättre än för mig och hoppas annars att ni två inte dödat varandra än.

Potata potato

I ett svagt och hungrigt tillstånd åt jag precis upp resterande av min chokladtomte(!) Den var modell mindre, men jag snackar ändå om ca 1 och en halv decimeter!! Och jag smaskade i mig från halva magen och neråt till ben och fötter! Herrejisses! Gymkort nästa! Jag hade tänkt ge bort den till bättre behövande, men att tänka och att göra är tydligen inte samma sak.

Illa, illa! Jag som är så nära att sätta godis-stopp på mig själv eftersom jag ska besöka farbror Käftis i januari.. Tack så mkt tandläkarvården! Här har ni inte sett mig på ca tre år, då passar vi på att se hur tänderna ser ut efter allt julgodis! Både mamma och syrran hotade med att jag skulle få tandborste och tandkräm i julklapp! Okej, andas och göm beviset! Säger som Borlänge skyltfabrik AB "syns du inte så finns du inte", ner med det tomma papperet i papperskorgen! Sådär klart. Här har det inte hänt något.. Fast är fortfarande hungrig (!!!!) och mår en aning illa..

Christmas over and done!

Julaftonen spenderades med familjen och var som vanligt helt underbar! Därefter kom juldagen som spenderades med några av mina fina favorit tjejer! Även om jag och Becka hamnade på Max istället för Mongo, så var det en riktigt skoj kväll! Tack alla närvarande för det :)

Det var rätt mycket folk ute på stan och Klin stängdes till och med ner tidigare av polisen på grund av för mkt fylla och slagsmål^^ Så min kväll kunde inte ha blivit bättre! Jag lämnade av Becka vid hennes hus och plockade upp syrran istället och gick hem med henne runt halv tolv (så ingen av oss behövde gå själv), somnade sen på hennes soffa, men vaknade och följde med päronen hem när de kom förbi några timmar senare.

Nu sitter jag på Elgigantens hemsida och försöker hitta en ny plattång. Finns otroligt många, med alla slags funktioner. Till exempel en med LCD-skärm som visar grad och där du välja mellan 14 olika värme-inställningar och valet sparas på ett minne tills nästa gång du sätter på den.. Ojoj..  Jag vill nog ha en som inte kräver att jag läser bruksanvisningen först, en helt vanlig normal, fast de verkar ju gå som smör i solsken så det här kan bli lite knepigt! Vore iofs kul med lite hi-tech!


För den här var väl snygg? :)


Dan före dan före doppare dan

Igår: en allra sista tur bland massorna i alla köpcentrum! Nu hoppas jag att jag slipper sätta en tå i en affär innan jul! Men det var ändå rätt trevligt, julmusik och tända marschaller. Blev även en lunch på Pizza och Pasta, lite dyrt men gott! Fast det var inte riktigt lika gott som senaste gången, inte på det sätt som man förväntar sig när lunchen kostar typ 95 spänn! Som tur e så bjöd syrran! Hon hade precis fått lön, dragit med mig för att köpa julklappar, fast jag redan var klar och det var hon som bestämde lunchställe! Nu är vi båda klara med julklappar!

Idag har jag äntligen, ÄNTLIGEN, bakat mina pepparkakor! Det blev ett enmansjobb i år. Men det var kul! Gjorde massor av bokstäver, nallar, grisar, fåglar och giraffer^^


Inte som mina, men de var bra söta!

Grönsak eller internettelefoni?

Ibland är det svårt att hitta rätt ord snabbt, men sparris istället för skype är nog den bästa förväxlingen jag någonsin hört! Jag hade lite svårt att förstå vad som eftersöktes^^ "Vad har jag för inloggningsnamn till sparris?"

Grattis!

Idag fyller världens bästa Mallou år! Nu blir du äldre än mig igen skrutt! Men om tre månader är jag ikapp! Ha en underbar dag vännen! Kanske vi tar en tur i snön och jobbar på vårt varje-år-projekt? ;)


Snurrar i min skalle

Idag har jag lyssnat och sett på Sannas framtida man, Stiko Per Larsson, för första gången, och han var riktigt bra! Det är kul när man hittar ny artister som man inte hört förut. Jag och Sanna tog även en julfika med kaffe och lussebulle! Och checkade in hockeykillarna i Leksands A-lag! Ett helt lag med bara killar, men tyvärr endast ett fåtal snyggingar!

Min egna lussebulls-deg ligger och jäser och strax ska jag iväg och forma den! Nu är ju inte syster-yster här och klagar på att jag gör roliga figurer istället för riktiga lussebullar, så då blir det inte lika rolig att göra dem! Så det kommer bli gamla hederliga bullar! Hoppas det blir smaksens iaf!


En grymt bra live-artist!

14 december






8 dagar

8 dagar kvar till julafton
9 dagar kvar till juldagen
15 dagar kvar till nyårsafton
17 dagar kvar tills plugget börjar igen.

Tiden går fort när man har roligt! Njuut för guds skull av den!


Take my breathe awaaaaaaaaaay!!!

Idag har jag gjort allt möjligt för att vara en bra lillasyster. Vi har lunchat och shoppat och när jag tillslut blev ensam i lägenheten har jag piffat upp den en aning ;) Jag kämpade mig igenom slask och regn och skaffade en sista minuten present och lite ballonger!
Så nu skulle jag kunna säga att jag fyllt placet med ballonger, men riktigt så står det inte till. Men tanke på att jag är värdelös på att blåsa upp just ballonger så var det en rätt knäpp idé, jag har helt tappat andan och inte lyckats blåsa upp en sketen ballong! Men efter att ha googlat problemet så hittade jag en lösning som innebar en PET-flaska, en frys och varmt vatten. Så nu ligger det iaf 5 ballonger här!

Syster-yster kommer hem om ca tio minuter, men jag har iaf gjort min del. Diskat, städat och pyntat. Måste säga att storasyster också har visat att hon är en bra syster. Här fanns det både hemlagad tårta, nygjord fruktsallad, en godisskål och en stor Merci-chokladask! Jag kommer äta ihjäl mig ikväll..

Tårta, blommor och presenter kommer med päronen om cirka en timme, jag har också hört rykten om något snabbmatsaktigt! Nu hör jag dörren där nere! Nu är det dags att ta ton! Nä verkligen inte, men jag skickar iaf iväg ett "GRATTIS SOFIA" för typ femte gången idag!

If I could

Inte så pepp på att se luciatåg med halv hjärnskakning (jag dunkade huvudet i väggen plus fick en högtalare att rasa i skallen från högsta hyllan) och halv kass rygg.. Men en bra sak, trots skador och slitande, nu har vi iaf en soffa i vardagsrummet igen! Men herregud vad jag måste börja träna mer! Jag är motsatsen till starke Alfred! Typ svaga Eve!

Hur som helst känns det skönt att det är middag och filmmys inbokat idag, så det blir nöje och vila! Jag ska nog även passa på att vila lite nu innan så jag har lite energi kvar att vara social! Ha en bra lördagskväll alla roliga personer!

När jag blir stor

Stackars lilla Bella, hon blev överkörd av tåget..:( Men familjen fick inte reda på det förrän veckor senare, och hade antagligen hoppet kvar.
När jag blir stor, då ska jag köpa mig en hund! En söt sak med fluffig och mjuk päls. Det har jag nog önskat sen jag var typ 5 år.. Så ingen tvekan om saken! När den tiden är inne kommer dock det största hindret som ska övervinnas; vilken ras?

Sleep. No sleep?

Okej imorgon är det dagen D, dags för den stora redovsiningen. Gå upp tidigt och sitta hela dagen i skolan.. För att orka borde jag verkligen sova nu. Jag borde verkligen ha somnat nu. Men nähä.

Så jag testade nyss ett trick jag lärt mig av en gammal vän. Lägg dig under täcket, blunda och tänk: SVART. Låt allting slinka ur hjärnan och fyll hela skallen med svart färg. Sakta kommer du att slappna av och det kommer att kännas som om det svarta kommer närmare, det omsluter dig. Sen förhoppningsvis kommer du att somna.

Jag gjorde det inte, men jag är speciell. Medan den ena delen av min hjärna tänkte "svart" så det knakade passade den andra på att först viska "vitt" för att sedan skrika "VITT, VITT" Tillslut var allt jag såg ett schackbräde. Hm?

Var är Bella?

Igår snöade det, regnade det och stormade, det var mer likt aprilväder än december väder! Jag säger som alla andra; när kommer snön för att stanna? Den härliga fluffiga snön som man måste pulsa igenom, men utan risk för att halka.

Jag har idag iaf, lagomt till andra advent (!) fått upp min adventsljustake :) Jag börjar se en liten ljuspunkt mitt i allt kaos! Fast den syns inte så jättebra bakom min tvätthög från helvetet. Igår ökade vi på kaoset lite till när tvättmaskinen krajade.. Åhå va kul!

För omkring tio år sedan träffade jag en hund (egentligen en hel massa) som hette Isabelle, men som kallades för Bella. Igår läste jag i tidningen att en hund från min grannhåla är försvunnen, som lystrar till namnet Bella. Och trott det eller ej, de två är till och med av samma ras! Jag trodde det var min vän som var bortsprungen, men eftersom det var cirka tio år sen så borde hon vara en aning äldre, fast man vet ju aldrig om hon blev såld till mina hemtrakter.

Så här ser iaf min Bella ut, och Bella som är försvunnen. Skillnaden är väl lite färgen i pälsen. Så håll utkik om du ser en ensam vovve!


Och här kommer lite valp-bilder bara för att jag saknar tiden då jag satt mig ner i inhängnaden och blev överfallen av minst sju härliga fluffbollar! <3



RSS 2.0