Back

Aha hemma från storstan igen då. Jag har haft en fantastisk helg, även om axlarna, nacken, fötterna och tänderna tycker annorlunda. Några julklappar fann till och med sin väg ner i resväskan.

Däremot är det inte lika kul att komma hem till kaoset som råder här hemma just nu. En paus var välbehövlig och en paus blev det. Denna helg har varit guld värd!


Paint and Word is the shit!

Säg hej till min enäggstvilling!


Here we go!

Produktiva dagen! Jag hatar att ha långtråkigt! Lekt med paint och word inför grupparbetet, lagat mat, målat, bytt gardiner, gått på promenad och sett lite grey´s! Nu, ä n t l i g e n att det dags att dra på dojorna, starta hjärnan och genomföra några timmars effektivt pluggande!


Bästa låg-budget musikvideon någonsin! Smarta killar.


Good morning Blge!

Klockan är sju på morgonen och jag har massor av tid över. Tänkte jag skulle vara effektiv för en gångs skull och skriva en packningslista till storstan, istället för att som vanligt bara slänga ner saker huller om buller och få fler kläder upptill än nertill^^

Nu tänker nog ni som är duktiga att jag skulle kunna plugga lite, student som jag är. Men icke sa nicke! Vi har grupparbete för tillfället och då behövs hjärnorna från hela gruppen, dessutom, skulle jag öppna en av de där böckerna jag borde läsa så skulle jag ju somna på direkten! Helst med tanke på att det knappt är gryning ute och sådär mysigt mörkt överallt. Då skulle jag ju inte heller höra det lilla "hallå" som ropas då och då från en kanske lite nervös hantverkare (som dessutom låter som om han snart kommer göra ett hål i väggen bakom mig..)

Nääe packningslista får det bli! Nu är jag igång, nu har jag börjat! Nu har jag skrivit den första saken, kanske den viktigaste saken (?) Eller vad tänkte min hjärna där? Det enda som står är "strumpor" ?? Det enda som pluppade upp i huvudet är strumpor! Varför detta? Är jag hemskt rädd för att frysa om fötterna? Glömma att ta med lite tyg till kanoterna? Hm knäppt det där, jag fastnade så mycket på att jag först av allt måste ha strumpor med mig att resten av det jag hade tänkt skriva bara föll ur skallen^^ Åh jag vill sova, ligga under varma täcket och drömma mig bort!

Det här kommer att bli en låång dag!

Välkommen hit vem du än är

Jajaja, nu blir det befolkat här hemma de närmaste dagarna (veckorna)! Nya tapet-nisse har äntligen haft hyfs nog att höra av sig och vill köra igång redan imorgon. Och imon är det kämpa med grupparbetet här hemma som också gäller! Så Sannor, hoppas ni vill lära känna öh Stefan (?) och hans assistent^^ Kanske de har flyttat till Dalarna och kan komma med lite tips? Annars vet han om att vi ska plugga ihjäl oss, så om vi inte stör han så stör inte han oss ;)

Han kommer hursomhelst bli mitt nya sällskap, så bättre att träffa än att illa fäkta eller fly! Han ska vara här den här veckan och nästa vecka, och förhoppningsvis är han klar sen! Det blir ju alltför ansträngande att springa och gömma sig eller smita hemifrån redan klockan 7 på morgonen..!


Looking for a way through the fog

Dimma, dimma, dimma.. Tråk-väder! Jag kunde iaf se grannhuset när jag vaknade imorse, men nu har det bokstavligen gått upp i rök! Nu lyser till och med gatulamporna utanför! Gaaah..

Min mage är hungrig så strax blir det att koka pasta, för att senare dra till skolan med Sanna och Sanna! Idag har vi vår första föresläsning i Biografen, var inte det er favoritsal, Becka, Liza, Elisa, P3? Det är också samma sal där vi om cirka tre veckor ska ha vår redovisning inför alla kursmedlemmar.. Ska bli så fantastiskt skoj!


Best day ever!

Jag borde förstått i morse, när grannens cykel ramlade på mig, eller när jag höll på att köra över en gående polisman på stan, eller när jag höll på att bli påkörd av en gaffeltruck.. att jag inte skulle gå utanför dörren idag. Efter en riktig rolig gästföreläsare var det dags att sätta sig på cykeln, bika hem, tänka på för mycket, få möte i nedförsbacken och glida över isfläckarna och få känna hur hård asfalten var. Måste säga att det verkligen var längesen jag drattade av cykeln^^

Men ack! Nu sitter jag här med omplåstrade armbågar och knän och smärta i handflatan. Som om inte träningsvärken från afron igår vore nog!
Dessutom råkade jag ha på mig mina svarta jeans som jag hade tänkt ha till nästkommande svarta event, men som nu är stentvättade på det allra billigaste sättet! Med hål på ena knäet och vita slitningar längs ena låret.


Life isn’t about what happens to us. It’s about how we perceive what happens to us.

Gone is gone

Idag har jag varit med och rensat bort ett liv. Papper, kartonger, möbler, kläder.. Allt skulle bort, bort, utom det som skulle vara kvar. Efter detta slit (började 8.30 blev klar runt 14) är jag verkligen värd min marabou chokladkaka som jag fick med hem från affären!

Dessutom har jag betalat min första mobil-abonnemang faktura, den blev 50 kr (!) Mycket bättre än mitt comviq kontantkort som brukar fyllas på med 195 kr/månad..

Nu ska resten av kvällen bara bli lugn och skön! Ligga med spikmattan ska jag, annars har jag inga stora planer!

Don´t drink and...

...drive, och drick definitivt inte:


Sorry Mallou, men det var verkligen inget för mig! ^^

Motsättningar

Ledsen - Glad
Upptagen - Ledig
Stressad - Lugn
Okoncentrerad - Koncentrerad
Tråkig - Rolig
Olycklig - Lycklig
Ointresserad - Intresserad
Ful - Vacker
Dum - Smart

Man är väl alltid på den ena eller den andra sidan. I en svart och vit värld som alltid är grå.

Förresten har jag kommit på att jag kanske borde byta headliner bild, det är ju knappast sommar längre..

Alla helgons dag

Har haft en väldigt lugn och fin helg med familjen. Jag och syster-yster lagade två rätters middag till päronen, vilket blev en skrattig, kletig och kladdig historia som lämnade ett kaos i köket! Men gott blev det! (Amatör kockens bästa tips: dröj ut med matlagningen så länge som möjligt så alla gästerna skulle kunna tycka att en sten med salt smakade lika underbart)


Stora Tuna


Vika

.


1, 2, 3, öh, 4, öh, snark..

Sitter framför datorn, har alla tre plugg-böcker inom räckhåll och uppslagna på rätt ställen, tenta frågorna på datorn, med det blinkande strecket under första frågan framför näsan på mig. So far so god! Men, vad gör jag? Skriver för glatta livet? Nope, jag petar naglarna och funderar på vad det ska bli till lunch! Gaah att det ska vara så svårt att hitta fokus och koncentration!
Det.ÄR.Så.Mycket.Annat.Som.Lockar.Denna.Höstiga.Och.Lediga.Dag.

RSS 2.0