Nästa destination: Stockholm C

Okeeej, nu är det snart dags att fara. Ett skoj besök till storstan är vad som står på schemat. I snö- och tågkaoset:) Här snöar det som det aldrig har snöat förut, som en av sportkommentatorerna uttryckte sig under stafetten "det snöar lovikavantar"^^ Hoppas det ser lite bättre ut hos er liza och becka ;)

Btw, här har ni dansen som jag pratade om förut xD Den dans på tv som några gjorde en enklare parodi på :D Och som jag försökt lära både ungarna och twinsen ;) haha! Man ska tänka såhär: Torka rumpan med handduken och fimpa en cigarett med stortån^^ Det finns en massa andra dance moves på klippet, men den här är roligast;)



Haha, jag vet inte vad det är med mig idag. Men det bådar gott inför en rolig kväll (: Ha så skoj mina söta vänner (och alla ni andra med) Så hörs vi igen nångång efter helgen :)

Party i storskogen, here we come!

Look-a-like or wanna-be?

Ibland kan man vara så lika. Jag och min syster till exempel. Vi är inte lika till utseendet, förutom samma hårfärg och ett liknande flin i viss mån ;) Men det finns lite andra saker. Jag hade min storasyster som förebild när jag var liten, och antagligen har det påverkat mig till idag. Då ville jag jämt ha samma som henne, nu är det inget någon av oss riktigt eftersträvar, men lite samma smak i kläder, färger eller grejer har vi nog. Läbbigt nog. Som sist. Vi var i olika städer och handlade lite, och kom hem med lika plagg från en affär, lika färg oxå. Fast det berättar kanske mest om hur fattigt utbudet är.. Ändå har jag kompisar som säger att jag börjar likna mer och mer.. Positivt får vi hoppas ;) Hur lika är ni era syskon? Utseendet, sättet, smaken?

En sak är då säker, jag är lätt att övertala, och hon vinner varje gång.

Btw.. OS-guld i herr-stafetten! Yihoo! Det har vi inte fått på evigheter, senaste försöket var när utrycket "gå in i väggen" fick fart, av Jörgen Brink som gjorde just det, och hans långa ensamma ledning tog slut inte långt före mål.. Härligt nu iaf, det går bättre än man gissat i OS 2010.

Ska laga lite mat nu. Det blir Pasta Carbonara-gratäng i ugnen tror jag, eller lite brunch än så länge :) Ingen mikro-mat till folket iaf! Ha det bäst sötisar!

ps. Tågen krånglar, som ni kanske märkt, så vi får se om det blir någon stockholm-tur i helgen. Det vore ju roligare om vi kom fram till storstan och inte fastnade i någon storskog..

Tschüss!

Det bästa som finns!

Grymt roligt klipp :D Hunden och kattens dagbok. Kattens klart bäst, såklart! Lyssna och njut^^



Det får vara allt från mig idag <3

Svenskt OS guld igen!

Snöstorm? Jo jag tackar :P fast det är bättre här än längre ner i landet iaf. Alla tåg till och från Stockholm var idag inställda. Sicken tur att vi inte ska dit än då :) Men det finns då mycket snö här med. Jag funderade starkt på att bygga en snögubbe i badrummet, tillräckligt med snö hade jag då fått med mig in från promenaden ;)

Jag har inte så mycket för mig just nu. Ska strax iväg en sväng med syrran. Annars har dagen mest varit slapp. Sett lite på OS igen, kul att Marcus Hellner fick guld. Jag vet inte om ni såg loppet, men det var iaf himla spännande. 6 medaljer har vi nu alltså :P varav 3 guld. Det är kul när det går bra för Sverige.

Jag tror förresten att mitt nya utseende på bloggen speglar min beslutsångest ;) jag kunde inte bestämma mig för två eller tre kort som jag skulle ha, så jag tog alla som jag egentligen ville. Nog för att de inte syns så mycket, vissa är halva osv. men, men det får väl duga för nu. Kanske händer något nytt nästa gång jag har tiden. Det behövdes iaf något annorlunda, var så sjukt trött på det gamla och behövde förändring. Våren kommer ju snart, kanske därför, en ny start;)

Söndag igen då, veckan har då sprungit förbi som vanligt.. Dags att samla nya krafter och ta itu med en ny fräsch vecka, vem vet vad som väntar? Btw sverige-finland spelar inatt kl 6.00, ifall ni morgonpigga eller nattsuddare skulle få lust att slänga en kik ;) Det var lite väl magstarkt för mig, men kanske kanske. Måste väl ändå dra mig upp vid sju så :0) Nu tjuter syrris, got to go! Puss era små skruttar!

Flugornas herre

Morgonen började med en glad nyhet. Jag har haft en irriterande j**kla fluga som surrat de senaste nätterna, i fönstret eller i ansiktet. Först och främst undrar jag hur den har överlevt vintern? Daa.. Iaf så skyndade jag iförrgår in i rummet, flåsade så mycket att jag fick något i halsen. Sedan dess har herr fluga  varit spårlöst försvunnen (han är så störande att det måste vara en "herr";D). Men idag kom den tillbaka! Och det var glädjande för det betyder att den glada nyheten alltså är att jag inte svalt den^^ Intresseklubben antecknar..

Idag blir det en slapp-dag. Jag vaknade fruktansvärt tidigt och tänkte "tänk om", så redan vid sju var jag uppe, städade och donade. Men inget samtal idag, skönt värre. Istället ska det fixas hemma, se lite OS-repriser och senare ikväll kanske det blir en tur med grillorna, om snöstormen går och lägger sig vill säga.

Gaah..grannen borde skaffa sig en tv. Eller kanske ett liv.

Mat, öh vet jag inte hur det blir med, ingen fantasi idag. Fast jag bläddrat igenom ica´s buffé bilaga. Får kanske bli pasta as usual. Vad får ni för smarrigt i magen idag? Hungrig är jag redan.
Ha det fint hela högen, hoppas ni kan njuta av härligt fredagsmys eller grym utgångskväll :)

Hug´n kiss


Pizza och pasta till lunch

Hejhej! Lever ni därute i snöstormen? Vad tusan har vi fått för väder igen? Solen, vart tog den vägen? Bakom molnen eller? :O Ack, ack..vi får väl vara glada och njuta av lite mer snö då ett tag till. Men sen!

Så, vad har hänt det senaste dagarna? Två "högtider" har varit, om man nu kan kalla alla- hjärtans-dag och fettisdagen för högtider ;) för mig blev dagarna i stort som vilka dagar som helst. En kartong med chokladhjärtan fick jag i handen och två semlor i magen. En med vaniljfyllning och en chokladsemla med nåt sorts chokladkräm i mitten. Mums! Annars har det mest blivit jobb och jag kan knappt fatta när jag säger att det har varit på samma ställe den senaste veckorna. Det är ju drömscenariot att man får komma tillbaka till ett ställe man tyckte om!

Samma sak imorgon faktiskt. När man inte jobbar hittar man alltid andra saker som tar tiden ifrån en. Igår hann jag iaf ut på en trevlig promenad med mallis. Iskallt var det dock. Träffas alltför sällan, fast man bor några hus ifrån, konstigt det där :P  Men, men med internet går allt att fixa. Jag har ett arbetsvisum liggandes i Kanada, som bara ska skickas in om jag får lust att åka ditt och arbeta^^ Något jag antagligen aldrig kommer att göra, men som min "vän" där vill så hjärtans gärna ;D Man ska väl aldrig säga aldrig, ett på sitt sätt, riktigt bra motto ändå :) Vem vet, kanske tar en tur och kikar live på OS? Heja fram Sverige till fler guldmedaljer.

Nee nu ska jag avsluta det här inlägget som jag alltid brukar göra, gå och göra lunch! För dagen blir det rester. Det finns pizzarester och rester av pasta med ost- och skinksås i kylen med mitt namn på. En rolig dag som säkert bara kommer att fortsätta i samma stil. Hoppas ni känner detsamma :)


Måste ju ha efterätt oxå, det är ju lill-lördag ;D


Eve out 
Make Love And Peace

Sol, sol, sol!

Det kommer bli en kort jobbdag idag. Men pengar är pengar. Jag har startat dagen med en lång promenad i den lysande solen:) Just nu sitter jag under en filt, värmer mig igen och ser på Den lilla sjöjungfrun :D Många minnen från förr, men tänk vad kort varje avsnitt egentligen var? Vad har hänt med tiden? En halvtimme var en evighet när man var liten, nu hinner jag knappt kolla dit förrän det är slut :P
Det kanske är sant som de säger, ju äldre man blir desto snabbare går tiden? I vilket fall som helst så får vi väl se till att njuta ordentligt av den lediga tid vi har. Tur att man är liten än då ;D "Man blir som man umgås" xD 

Nu är det hög tid att luncha för mig iaf :) Jag är hungrig som tusingen, big surprise ;)


Frukost - yoghurt, flingor och blåbär. Hallonte och knäckebröd ;D


Söta tjejer på fest hos Becky

Nu är det Alladin också! Ojoj ;D Men då kan jag ju inte skriva mer ;) 

Ha det bäst :)

Let me brighten up your day

Precis när man börjar känna sig mänsklig igen så blir jag överkörd av en andra förkylning, verkar dock mildare så hopp finns än. Har varit och brummat idag så fick därför en ledig dag, men ingen sovmorgon för det. Nej nej här finns inga fler alternativ än att springa sig röd i fejan till bussen ;P Nu har jag iaf kommit hem för en stund sedan och funderar på vad magen ska ha till lunch. Senare blir de iväg till stora runda kuppan och kanske träffa lite fint folk.

Men först några roliga klipp som kan lysa upp dagen! Jag såg på Vinterspelen i Åre igår (kanal 5) om ni har möjlighet så kika på det ikväll :) roligaste jag sett på länge, även om jag ju var lite trött samtidigt. Men toaracet var bäst^^  "Glenn kör med tekniken -en skida" Sen ett skönt klipp från Frasier, måste ju se till att ni börjar tycka det är lite kul;)



Ett avsnitt är i 3 delar, se del 2 av "Taps at the montana" xD Niles har lånat ut sin lägenhet till en stepp-galning som stört de andra i huset, niles vill tillbaka och måste nu försöka imponera på styrelsen som äger huset så han inte måste flytta. (Kan spola fram till 3.40, då bara några sekunder fram till döda fågeln, som de tror har blivit förgiftad av maten - som de precis gett gästerna^^)
 


tshüss!


Kreativt Kaos

Tjoflöjt!

Hur leker livet med er alla? Jag är trött som tusingen, men glad av en lång arbetsdag med blandat annat små blåa spöken, larvliga larver och snöklädda fejs. Jag fick konkurrens idag eftersom vi var två vikarier, men jag blir den som får fortsätta imon med:) (de är vana med mig där) Niceigt! Dagens enda dryga moment var att jag blev väckt 7.34 och skulle ta bussen 7.46.. Alltså cirkus tio min från absolut sömn till typ mänsklig. Lyckades jag med, med beröm^^ Frukost och tandborstning fick läggas åt sidan, men väskan var iaf redan packad och klar. Imorgon slipper jag iaf den stora stressen, men utan sovmorgon ändå:P

Hade annars bakisdag igår, inte så jätte illa, men seg som in i baljan. Gick en lång promenad i den tomma skogen och råkade hamna i en glänta med massor av folk och skidtävlingar;) Vilket iofs var bra, för då fick magen hamburgare. I lördags var det party, Beckys födelsedagsfest. Riktigt kul att träffa allihop som man inte sett på ett tag! Vidare till krogen där det fanns lite mer folk än vanligt vid elva, men där slutade skillnaderna. Dj:n har fortfarande inte lärt sig hur man underhåller på ett bra sätt, det mesta av folket stod stilla mellan dansgolvet och baren. Träffade dock på mimmi igen som flyttat tillbaka till dalarna, trevligt. Vi upprepade att vi borde ha en ny klassfest någon gång. Vi får väl se hur de planerna går ;P

Nu ska jag läsa lite i min bok och antagligen laga lite mat. Sen sova någorlunda tidigt och starta om för en ny underbar dag! ;D Ha det bäst gullungar!


Jag bor i ett dockhus

Jag undrar när jag sist hade en dag där jag kunde göra vad jag ville, ligga och se på film hela dagen om så passade? De hundratusende senaste veckorna har det mest varit en massa spring och måsten. Men jag ska väl vara glad att jag har ett jobb iaf, och tydligen ett liv :)

Däremot är jag inte lika förtjust i grannen mittemot. De började som vanligt, han (med nån mer tror jag) flyttade in och man kunde se hur han fixade i köket om kvällarna. Sen blev han helt klar, det enda man nu kan se i hans fönster är en gubbe som stirrar tillbaka! Jag bor tydligen i ett dockhus! Nästan varje gång man kollar ut genom fönstret kan man se "herr fönstertittare" glo tillbaka. Då menar jag inte att han tittar fram med huvudet bakom gardinen. Nej, nej, här kör vi inte med några sådana mesigheter. Han står helt enkelt mitt i fönstret och stirrar i timmar. Jag  har fått en liten känsla av att vara bevakad, och funderar lite smått på om syrran gjort något dumt så polisen spanar på oss ;) Den enda bot som fungerar är att själv ställa sig mitt i fönstret och stirra tillbaka i minst tio min. Då vänder han på sig, släcker alla lamporna och går ut ur sitt kök. Jag kanske lever ett mer spännande liv än jag tror eftersom det verkar så intressant att se på.

Jag ska slänga i mig lite mat (mikromat igen) sen träffa syster-yster. Har lite att handla, nu när lönen har landat. Jag måste köpa en ny väska, eftersom den har gått sönder och en ny mascara, vad har ni för favorit mascara märken? Någon speciell att rekommendera? :)

Hoppas alla har det bra! So long!

"Today is a gift. That is why we call it present."

RSS 2.0