Sommartid hej hej!

Nu kan man verkligen säga att det är vår ute! Även om jag hade jackan över t-shirten. Igår var det påskfirande för hela slanten, vi var allihop hemma hos päronen, lagade och åt påskbord. Alla fyra krajade ett okokt ägg var, så innan maten var klar sken golvet lika starkt som solen utanför. Inget kalas utan lite ägg-kras? Bäst av allt idag, är mina matlådor fulla med rester, och förstås att några av girlsen kommer på besök senare.
 
Jag stod för efterrätt/fika.
 
Lite "påskfin"! Jag vägrar ha helgula naglar sen episoden 2008 då jag gick med missfärgade naglar resten av året.
 

Jag bor i ett atombomat indianläger

Äntligen är hemtentan inlämnad och klart! Inte för att nöjdheten var alltför bra, men nu slipper jag i alla fall gå runt och tänka på eländet. Nu har jag dessutom hunnit med en låååångdusch, storhandlat, varit ute i solen, diskat mount everest och tvättat (anledningen till indianlägret). Vilket innebär att det bara är storstädningen som fattas (anledning till atombombat). Oh crap! Tror just att lusten till allt svängde ut genom fönstret. Jag är mentalt slutkörd, vilket innebär att soffa, filt och film känns som ett mycket bättre alternativ!

Att skriva hemtenta ...

... är inte nyttigt. Man sitter mest still hela dagarna framför datorn och skrynklar hjärnan till potatismos. Och så äter man det man kommer åt. Denna period hade jag som tur var gjort vegetarisk lasagne innan, vilket genererade en mängd matlådor. Så jag har i alla fall ett riktigt mål mat om dagen, annars så äts det mest kakor och chokladbitar. Ops! Och på tal om mat, nu är det dags för lucnh!

Megadag!

Jag var så duktig idag, gick upp vid halv åtta, drog på mig lite kläder och gick ut på en promenad före frukost. När jag kom in blev det frukost och sen gick allt fel. Tröttheten och huvudvärken däckade mig i soffan för ett tag. Jag som trodde det skulle vara nyttigt att ta en morgonpromiz! Men tydligen inte. Ack ack!  
Idag är det annars tänkt att hemtentan ska dödens dö, även om jag inte gjort klart en fråga än. Men skam den som ger sig, idag är en bra dag. Typ.
 
Btw, min födelsedag var helt perfekt! Med bjudluch, fint sällskap, presenter och tårta! I söndags blev det träning med syster-yster så idag är jag än mer stelbent än igår. Och pappa har redan börjat planera inför min inflyttningsfest! Oroa er inte, han ska inte vara med! Men jag får höra hela tiden vad han ska fixa innan dess och vad jag borde köpa tills dess. Haha! Ibland är han då för rolig!
 

One, two, threee, is the magic number

 

Fridag!

Idag tar jag en paus från alla måsten, det är en födelsedagspresent från mig till mig själv som jag unnar mig! Än så länge har det gått bra, jag gör inte många knop. Har precis kommit hem från lunchen på Matkompis med syrran, mycket gott och jag slipper disk. Dubbelyeah! Nu ska jag bara småpyssla lite i lägenheten och städa (inte klokt vad fort det blir stökigt) och invänta hela familjen Lundells ankomst i eftermiddag!
 
Så här blev förresten "kaktårtan", jag är ingen expert på tårtdekor, men kul var det.

I väntans tider

Helgen sprang förbi väldigt snabbt. Det blev lite projekt, fest och familjedag. Bäst av allt var att Andrea blev väldigt överraskad av sin fest! Vi stod på huk i köket med ballonger i famnen och skrämde henne från vettet när hon väl dök upp.
Maten i helgen bestod av tacos och thaimat, favvo! Det blev tacos med hela familjen, första gången jag var hem sen jag flyttade. Och jag har kommit på att den allra bästa stunden med min familj är den då alla är tillsammans, vi driver varandra till vansinne, på ett kul sätt! Varje träff slutar med skrattanfall och rethumor. Dessutom känner jag verkligen hur relationen till päronen har förändrats sen jag flyttade. Ret-ämnet just nu är att jag är lat och mest käkat gröt de senaste dagarna. Vilket har gjort att de hotar med att ge mig en t-shirt, med texten "Havregrynsgröt gjorde denna kropp". Trevliga prickar.
 
Igår blev seminariet inställt, alltid lika kul att få reda på det när man sitter på bussen. Men det betydde lite shopping istället! Sen blev det storstädning då Vella, Patricia, Elisa och Elin kom på besök. Vääldigt trevligt att ha er här! Idag är det återigen en mulen dag, vilket inte gör så mycket då det enda jag har planerat är att vänta på att hemtentan ska läggas ut.. Sen ska det städas igen, för imorgon dyker hela familjeklanen upp här igen! Med mer tårta.

Hemlighet!

Alltså jag vet att det var ett tag sedan jag gjorde mig ut-och-festa-fin (hemma-fester är en helt annan grej) men det här är fånigt, jag verkar ha glömt hur man gör! Mitt hår ser ut som en skatbo och sminket är mest clownliknande! Herrejisses! Hur räddar man det på en kvart?! Elisa var är du när jag behöver dig ;-)
 Ikväll ska vi i alla fall ha överraskningsfest för Andrea. Det ska bli riktigt kul för hon vet verkligen ingenting! Skoj! Det är även orsaken till att detta inlägg kommer ut först vid åtta, för nu är egentligen klockan fyra. Men jag måste ner till stan och köpa dricka innan bussen, så tiden börjar rinna ut. Det få bli ett kom-som-du-är party för min skull, ungefär som om jag har sovit i tre timmar. Suck, bättre lycka nästa gång!
 
Hoppas ni alla har en bra fredag och får en superskön helg!
 

Det man inte gör idag får man göra imorgon

Guess what? Vi överlevde. Så klart vi gjorde, och hela redovisningen gick helt fantastiskt bra. Vi flummade och scorade fint ändå. Inte-favvo-läraren verkade till och med tycka om oss. Så allt gick kanon och nu är det bara att invänta nästa grupparbete, som är sista momentet i kursen innan tentan.
I övrigt har jag inte städat, inte diskat och inte lagat mat. Ops!

Världens bästa grupp!

När man bara börja prata om kundgrupper bestående av penisar, färdigtryckta dagar, världsrekord och att en hjärna kan tänka själv när busschauffören saknar en krona, och när vi skrattar så att tårarna sprutar, då är det dags att call it for the day. När den ena sedan gråter mot kuddarna, den andra känner igen staden på kuddarna och Word inte kan söka efter första sidan när den står på första sidan, då är allt bara hopplöst. Hopplöst roligt! Men trots att magen har enorm träningsvärk och ögonen har runnit konstant, så har vi nu ett resultat! Vi är klara! Återstår bara att redovisa skiten imorgon och hoppas att skrattanfallen inte tar över hostanfallen och framförallt, att vi verkligen lyckas åstadkomma riktiga ljud. Nu, luft! I snöstormen tydligen.
 
 

All work and no play!

Idag har vi återigen haft en riktigt produktiv dag med grupparbete.. eller inte. Men vi ligger i alla fall i framkant!
Nu är det dags att kavla upp ärmarna och ta tag i mount everest som konstigt nog har bildats på min diskbänk. Det är sånt man gör när man får finbesök! Petra och Sanna kommer en sväng och vi ska döda detta grupparbete. Finemang tycker jag! Speciellt eftersom jag verkligen behövde städa och nu fick jag en riktig anledning. Det är alltså bra att få besök ibland, i alla fall annonserade besök. Haha!

5 steg från presidenten

Det finns en marknadsföringsteori som säger att alla människor i världen är 6 steg bort. Man menar att man känner en person, som känner en annan, som känner en annan o.sv. I sådana fall är jag ynka 5 steg bort från Barack Obama! Syrrans arbetskollega hade ett möte med Coldplay-sångarens brorsa och Coldplay är väldigt tjenis med presidenten. Syster, arbetskollega, brorsa, Coldplay, Obama - 5 steg bort. En intressant teori är det i alla fall.
 
Nu måste jag laga matlåda.

Surprise

Dags att dra hem till syster-yster och överraska med ostsnacks och chokladkaka! Hon tror att jag är för trött för att flytta mig ur soffan efter vår träningstur idag. Hihi!
 

Biblioteks snyggingar

Åh för övrigt vill jag väldigt gärna tillbaka till stadsbibblan, för att spana på de två snyggingarna som pluggade ett bord bort från oss. Jösses, trodde inte att det fanns personer så högt på snygghets-skalan här runt omkring. Haha! Tror nog det är vårkänslorna som spökar! Visst vill man bara bli kär när våren kommer? Sola, gå utan jacka och lufsa runt på små rosa fluffiga moln? Aah låter perfekt tycker jag!

Äntligen helg!

Det har varit så mycket springande och fixande den senaste veckan, jobbdagarna inkluderade, att det ska bli riktigt skönt med några vilosamma dagar. Jag vet att jag kanske retas nu, eftersom så många kompisar har motsatsen till en lugn helg ;) Men jag har perfekt, jag har matlådor, jag har städat och handlat och ska bara läsa lite kurslitteratur. Dessutom ska det tydligen bli sol hela helgen! Aww, tror mina vårkänslor snart kvittrar ikapp med småfåglarna utanför fönstret. Trevligt! Grupparbetet går framåt, trots min grupps "världen går under"-komplex, redovisning är på onsdag istället för tisdag. Mycket bra!
 
Hoppas alla har en superfin fredag! Jag ska ge mig på min chokladiga Subway-kaka! Fredagsmyyys!

Bilder


Jag överlevde!

Maskot, check! Det var ett riktigt roligt jobb! Det gick inte att vika sig dubbel i dräkten men jag höll på att ramla ihop av skratt när vi drog på oss dräkterna första gången! Så freakin snyggt! Jag fick vara korvbröd! Och har varit med på tuuusen kort med "fans" och fått tusenåttionio kramar av små barn och highfivat med sisidär trettitusen människor! Helt enkelt varit väldigt social! Delat ut pris, rabattkuponger och sprungit runt och grejat med montern, då alla hälsade på mig som "korvbrödet". Jag hade tre supertrevliga kollegor och vi var alla på samma våglängd, skrattvågen^^  Första dräkt-timmen hittade vi två småtjejer att fotografera och E och S blev våra hjälpredor under resten av cupen. Urgulliga tjejer som höll en i handen så man inte snubblade och sa till när jag skulle ducka eller när hamburgarbrödet inte kom in genom dörrposten... HAHA!
 
Är dock lite sliten idag, dräkten var supervarm och lite tung att ha på, har ont i axeln idag, men det var det faktiskt värt. Alla småttingars miner när man kom genom korridoren! Idag blir en vilodag, då jag ska passa på att äta och sova, såna där vanliga saker som har glömts bort eller blivit nerprioterade denna helg. Här kommer som lovat, i alla fall några bilder från helgen!
  
Småtjejerna provade dräkterna! Lägg märke till att Lilla Börjes armar inte når ut och fötterna är det enda som sticker ut.
 
That´s me! Börje och Orvar!
 
Första provningen!

RSS 2.0