Om

Om jag var en person som klagar så skulle jag just nu klaga på att alla är på stranden medan jag är fast på jobbet, att jag jobbar ihjäl mig genom att alltid åka klockan sex och komma hem först tio timmar senare, att jag känner mig superstressad och inte kan koppla av förrän jag ligger och försöker sova. att alla andra har semester, att varje liten ligist är på dagis från halv sju till fem, att man måste skrika ihjäl sig varje dag, att jag inte har hunnit badat, att helgen går fan så fort och att det ska regna när jag är ledig.

Som tur är så är jag inte en person som klagar värst mycket :) 

Time to change my world

Har överlevt första veckan med jobb! Har skrikit mer än någonsin och eftersom vi är fyra förskolor ihopslagna så har vi även varit alldeles för många, vilket har gjort dagarna riktigt seeega. Dessutom finns alla mina gullungar på fotografier på väggar och bord, men ingen av dem är där. Jag har nog träffat dem för sista gången flera veckor sen och det låter konstigt men det känns lite surt! Just nu kan jag inte tänka mig att jobba som förskolelärare, de blir farväl varje vår och man själv står kvar och stampar. Det är väl inte bra att fästa sig, men hur sjutton ska man undvika det när den sötaste lille knatten kommer fram till dig för en kram? :)

På det sättet är det bra att de här fyra veckorna av jobbande blir de sista inom det här jobbet. (Vad jag vet nu iaf). Ska försöka hitta ett nytt extrajobb till hösten, men framförallt blir det nog att sätta sig i skolbänken igen.. Man måste väl börja någon gång och de här åren med jobb har lärt mig en hel del, fått bra och dåliga erfarenheter och en rejält dos mognad. Dags för något nytt!


Igår var det kalas för Tommy, riktigt kul! Jag hade med min "Sommardrink" som jag provade för första gången, "häxblandningen" enligt edvin och tommy, verkade gå hem hos iaf några av de andra med. Tillslut kände jag hur vodkan och smirren, cidern och resten av smådrickat slog sig ihop med min huvudvärk och enorma trötthet efter jobbdagen, så jag blev en riktigt nöt och var nog den första som kastade in handduken och gick hem till kudden^^ 


Say no more


Sista dagen med Fred och Kärlek

Idag är det dags för sista dagen på P&L. Andra och tredje dagen bara sprang förbi. Torsdagen har hittills varit bäst med 30 seconds to mars och The Ark, både hade jättebra spelningar, även om ni som känner mig vet vilken som vann enligt mig^^ Fredagen var lite sämre, det blev Timbuktu, en aning Bob Hund, sen i stort sett bara Maskinen.

Idag spelar Mando Diao, Filip och Fredriks har talkshow, Bob Dylan, Säkert!, Daniel Adams-Ray, Journey, Miss Li, Foreigner och Håkan Hellström bland annat. Får se hur många man hinner se. Hur som helst så, ifall jag inte hinner säga det senare, så har de här årets P&L absolut varit ett av de bästa någonsin. Kan ju bero på att jag för första året inte jobbar en endaste timme på hela veckan! Men annars beror de såklart på alla underbara söta kompisar som äntligen har samlats nästan hela högen:)

Nu lär jag dra in i duschen, bli en människa och förbereda för den sista party/musik dagen!

The End of The Ark










RSS 2.0