P&L Första dagen

Det blev förferre hos p3, sen drog vi ner till stan för att se Emmas brors band Marigold, de var riktigt bra. Efter det blev det lite Lykke Li men eftersom alla var hungriga stod vi inte länge utan gick och käkade istället. Gick runt lite och såg till sist Kings of Leon, även om vi även där gick lite tidigare, hamnade långt bak där det var riktigt trångt och där inte ens långe jag kunde se ett skvatt. Hittade dock lite nya vänner som vi dansade med :)

Ikväll blir det fler band man vill se, men mest av allt vill jag se The Ark som gör sin sista spelning någonsin i dalarna..

Snart dags att åka, förfesten börjar tidigt idag!



It´s the middle of the summer

Midsommar spenderades för andra året i rad i Romme, dock med betydligt bättre väder. Hela helgen blev full med flumm vilket nådde sin topp redan på midsommaraftonens morgon!

Jag och syrran plockade blommor på en skogsväg med endast en joggare som försvann förbi som blixten, vi tänkte inte mer på det men fem minuter senare blev min, hundrädde syster puffad på av en hund! En stor vit fluffig sak som kom springade från ingenstans och hälsade på oss fem sekunder var innan han antagligen sprang efter husse. Hon skrek till när hon såg en spindel tidigare så jag reagerade inte förrän hunden var på språng till mig. Tur nog var den jättesöt och ville bara hälsa:) Iaf det bästa ögonblicket det här året, jag höll på att skratta ihjäl mig^^ Hon trodde att det var en varg..

Efter det kunde ju dagen bara bli ännu bättre vilken den blev till kvällen efter mat med hela familjen. Färden gick mot elisa för lite fotbollspelande, en aning dricka, massa flumm, mer fotobll, mer dricka, kubb, sällskapspel och en hel del andra konstigheter. Kort och gott en rikttigt härlig midsommarafton!


En hund, en varg? Jag har ingen aning!


















Kan jag inte få en av dem?

 Jag gör som en kompis, hitta ett gäng snygga kändiskillar och kolla om man har en speciel stil. Vilket jag kanske verkar ha^^ Eller vad säger ni? xD



Bradley Cooper, Eddie Cibrian, Josh Duhamel, Ewan McGregor, Gerard Butler, Martin Henderson, Ian Anthony Dale, Jeffrey Dean Morgan, Joshua Jackson, Justin Bartha, Patrcik Dempsey, Ryan Reynolds, Linus Wahlgren


Min sommarpresent!

Ostar, två sorters kex, vindruvor och ekologiska päron! Allt i en kylväska och från en enda unges föräldrar (!) Vi 4 på avdelningen fick en varsin. Tillsammans med en bok från två andra föräldrar så blev det två presenter. Jag bara gapade när Maria skickade över väskan, herregud det måste ju ha kostat skjortan! För en polis och en högskolelärare. Men jag är superglad att de tänkte på mig med :) 





Tjohej!

Veckorna går fort när man har mycket att göra, redan midsommarveckan! Jag har hunnit med en fartfylld tripp till Ikea, där hemvägen blev riktigt händelserik med både en trafikolycka med ambulanser, brandbilar och polisbilar (det var lite läbbigt att se två personer ligga längs vägkanten med nackstöd) sen höll vi på att köra över en räv som sprang ut från ingenstans. Hela färden satt andan i halsen och det var tur att det inte var jag som brummade!

Sen har jag klippt mig, provade salong cocette på stan och fick lite blandade åsikter! Jättemysigt ställe, jag fick en trevlig ung tjej som frisör och allt kändes bra förutom att håret kanske blev lite kortare än jag tänkt och slutresultatet när hon fixat det klart med hårblåst (ja tyvärr blöter de ner hela håret oxå) och allt så hade jag tantfrisyr! Tur att det spöregnade så jag själv fick ta mig hem och blåsa och platta det på mitt sätt!

Nu måste jag ta mig något att käka! Jag är tillfälligt inneboende hos syrran när de renoverar lägenheten hemma! Jag sover hemma men åker hemifrån före sju på morgonen (!) Imorse svängde jag förbi donken och köpte bagels (sjukt goda mcbagels om ni inte har smakat dem så gör de) och kaffe! Ska fundera ut vad frukosten blir imon :) Hon jobbar när jag är ledig och jag jobbar när hon är ledig! Härifrån till jobbet slipper jag iaf dödsbacken vid gammelgården!


Peace and love förfest!

Var på gratiskonsert med Christos och hans kompis Milanko. Innan sugarplum fairy gjorde även Patricia oss sällskap. En varm kväll trots åskovädret innan, en typisk P&L-kväll/natt alltså, så att man bara längtar tills dess :)








Thing's you know and thing´s you don´t

Var ut på en löjligt kort promenad. Gick nerför första backen, fick så jäkla ont i låren att jag stapplade fram, så det blev nästa backe upp och nu är man hemma igen. Har fortfarande kvar träningsvärken sen helgens brännboll och fotbollsspringande. Lär dig eve: Man ska inte kuta som om livet hängde på det i några timmar om man inte värmt upp lite först eller strechat lite efter! Så jag får alltså skylla mig själv.

Och att plaska runt på Aqva Nova med Mallou igår hjälpte inte träningsvärken så bra som jag hoppats. Hade tänkt mig lite rehabilitering där i plurret! Det var trots allt uppfriskande, lugnt och skönt. Och så fyllde jag på med mer träningsvärk idag och lite svarta blåmärken här och där som visar hur kul vi hade!


Bilder från helgen:
































Glad Nationaldag!

Eller vad man nu säger. Hur som helst är det en extra helgdag som de flesta tackar och tar emot. Har haft en riktigt trevlig helg oxå. Igår hos elisa blev det brännboll, fotboll, kubb, "Med andra ord" och "Trivial pursuit". En massa skrik och spring alltså, vilket både känns i benen och halsen idag^^ I mörkret och kylan litftade jag sen hem, (tack vare edvins kompis som skulle till falun och var så snäll att köra förbi hemma hos mig) och lyckades självklart inte däcka förrän typ två timmar senare p.ga av colan.. Men det var helskoj och jag ser fram emot fler såna tillfällen i sommar :)

I lördags blev det bio, Baksmällan 2. Den var faktiskt rolig, roligare än ettan, även om det fanns oändligt många fler penis-skämt, vilka man märker på ett helt annat sätt när man är ensam med en kille och kikar..;)

Idag händer inget särskilt, hur ska det kännas när det är nationaldag? Vifta med alla flaggor i topp? Nja, vi lagar god mat och käkar jordgubbstårta, vilket vi skulle ha gjort även om det inte var den 6 juni.


Imon däremot blir det äventyr med Mallou, och förhoppningstvis blir vi lite blöta ;)


Jag ska måla hela världen lilla mamma..

Dagarna går in i varandra. Jag är sjuk, därav inget jobbande, även om det bara finns några enstaka dagar kvar. Har riktigt svårt att sova om nätterna och är helt orkelös om dagarna. Det är redan juni, maj bara försvann och här sitter jag och nyser. En liten aning till plan för framtiden poppar sakta upp då och då i skallen, man kanske skulle kunna kalla det en dröm. Men den är än så länge så skör att den får stanna i skallen, men det känns riktigt bra att ha något ändå =)

Jag målar just nu en hög trähylla och två förvaringsboxar från Ikea, vita. Därför kan man se mig mer blek än vanligt, med vit färg på armar, händer, ben och i håret. Det känns som jag skrubbar mig ren varje dag men speciellt färgen i håret envisas med att vara kvar. Jag har alltså bli vithårig i förtid! Ska väl iväg och fortsätta måla på lite mer ;)


Denna snurrar i skallen, konstigt eftersom jag aldrig kollar på Glee^^

RSS 2.0