Where she is? Where are you?

Grannarna rapporterar vid köksbordet att eve verkar ha gått upp i rök. Men ingen fara, jag vet var hon är. Hon arbetar på sina liggsår i tv-soffan, medan illamåendet och huvudvärken trollas bort med painkillers. Favorit just nu (förutom den redan nämnda Nikita-boxen) är tidiga morgonfilmer som Rädda Willy och disneykanalen x) Det behövs en natt med massor av sömn och utan oväsendet från fyrverkerierna (för tidigt!) grannar och industriområdet, som förresten borde få mer julledigt. 

Detta är alltså bara tillfälligt, eve will be back!



It started out as a feeling
Which then grew into hope
Which then turned into a quiet thought
Which then turned into a quiet word

And then that word grew louder and louder
'Til it was a battle cry

I'll come back
When you call me
No need to say goodbye



Dagarna i mellan

En mellandag och snart starten av ett helt nytt år. Julveckan har kommit och gått, med språng måste jag säga. Det var som om man blundade till där vid första-andra advent och öppnade ögonen den 23 dec igen (!) Själva julaftonen var som vanligt riktigt härlig med massor av god mat och julstämning. Allt som man trodde man aldrig skulle hinna, hanns med och det blev godare än någonsin. 

På juldagen var det ut och göra stan med världens bästa vänner som vanligt. Denna gång gick färden mot stan så tidigt som bara möjligt och därmed blev det första året utan låångt, hemskt och kallt köstående. Dock var man ju inne lite tidigt kanske, men tillsammans med en massa andra människor, så det gick prima och vi hade en himla skoj kväll ända till stängning. Eller ja, om bara inte golvet innanför uteplatsen hade varit så himlans glashalt så nåra av oss blev medlemmar i balettklubben.. Men det var ju juldagen, och något man vet om den dagen är att det alltid händer något särskilt ;)

Denna vecka njuter jag av väl förtjänad ledighet och har äntligen all tid i världen att lägga på mina kompisar (förutom tiden som går åt till Nikita-boxen of course) I övrigt har jag till och med satt två fötter på mellandagsrean, en vända på trånga kupolen med nattie och en upp-och-ner-,hit-och-dit-vända med syrran på Östbergs möbler, där jag iaf kom hem med nåt litet :)


Jag jobbar på jobbet nu

Idag kände jag mig hemma på jobbet, sådär riktigt hemma. Det sitter numera en bild på mig på väggen, under rubriken "Här jobbar" De kunde skrivit "vikarie" men det gjorde de inte! På väg ut till bilen hade jag med mig kort på mig själv (typ skolfoton, med olika storlekar), ett gruppkort med mig, fröknar och alla barn, och den största överraskningen; en mistel! Den var årets julgåva från chefen och jag fick oxå en :) Skoj! Kanske man ska hänga upp på lämplig plats? ;)

Efter jobbet åkte jag till mataffären och träffade på en av busungarna där, han kände faktiskt igen mig och lyfte sina armar mot mig ("lyft upp mig"). Allt som allt en trevlig dag än så länge :) Och bättre blir det, för syrran fyller år idag, så strax ska det bli presentöppning och tårta.

Btw, det blev party i helgen, jag lyckades må bättre till kvällen. Och det var den bästa festen på länge, kanske för att det var ett tag sen nästan alla i gänget var med :) Grymt galen helskojkväll! :D




En mistel från google.se


Youth is like diamonds in the sun,and diamonds are forever

Idag är det den 10 december och jag är inte klar med julklapparna! Låter kanske konstigt eftersom det fortfarande är rätt så tidigt, men jag brukar vara klar ännu tidigare. Dessutom fyller syster fia-pia år på tisdagen och jag har inte en susning om vad som ska slås in och ges bort. Är just nu i ett stadie av lite lätt panik!

Men som jag nämnt förut, detta är december i ett nötskal. Tiden försvinner snabbt som en avlöning och sen står man där och måste ge sig ut bland trängseln. Känns som timmarna på jobbet tar upp allt tid i världen. speciellt otålig kan man bli på rasten eller när kidsen sover och man börjar tänka på vad man kunde ha gjort ist.

Men, men nu ska vi inte vara såna. Julen är ju framför allt barnens högtid och jag sitter på första parkett (förutom om man har egna barn då;D) Men eftersom jag spenderar i princip veckans alla dagar med samma kids så hör man ju hur snacket går^^ Igår monterade jag till exempel ihop en julgran, som blev en stor hit när alla vaknat. Eller ja, en försökte klättra upp i den! Men de andra fick iaf glitter i ögonen! 


Nåja, lugnt idag. Paaarty imon och luciafirande på måndag. Hejhå!

Always look on the bright side of life

Äntligen helg, gud så skönt! Den här veckan har varit så låång. Iaf måndag och tisdag har känts som 3 dagar var. Det tar tydligen på en att vara två pers på 15 kids.. Men men, vi tog in en vikarie på onsdagen, och då fick vi massor av tid över konstigt nog.

Det är iaf trevligt på jobbet, och jag är poppis, iaf bland kidsen. Speciellt smågrabbarna, de dreglar alla över mig! Och av en liten plutt som inte ville ge sin mamma en kram när hon kom, fick jag ist en bamsekram och två pussar. Haha..

Jag får väl nöja mig med de pussar och kramar som jag får under arbetstid, det händer ju annars inte så mkt inom andra områden ;) Visst det finns en 90:a som praoar längre ner, men efter att ha pratat en del, så undviker jag människan så gott det går. Han går mig på nerverna, hur han nu lyckats och ens försöker med det, när han har flickvän och dotter hemma..(?)

Nee nu ska jag sluta nysa och ta mig ut på en kort och kalll promenad =) Ha det bra alla nära och kära, jag saknar er alla!

RSS 2.0