What´s new?

Nattie önskade bilder av mig, jag gissar att du menar från lördagen? ;) Måste bara säga att min kamerasladd till datorn har rymt, så det dröjer lite till! Men sörj inte för det, för den som väntar på nåt gott väntar alltdi för länge; Det finns inte många snygga kort. I stort sett två tredjedelar är så suddiga så man kan undra vad vi gjorde^^

Kan ju visa lite andra bilder så länge iaf. Det är kanske knäppt att lägga upp bilder på sin systers lägenhet, men jag tyckte den blev riktigt fin och jag var med och slet som en slädhund för att få den så.


En elektriker i fullt fart..eller ja, en som fastnat i knivigt läge^^ Tur att man är snabb med kameran, mohaha..







Min nye vän, Plattis :) I mitt snart helrenoverade rum ;O Lär väl ta resten av året för att fiffla till det hela. Jag vet det tusan allt de tänkt göra, tapetsera, måla taket, byta ut lister, byta ut fönsterbrädor.. Men jag längtar efter resultatet!


Hejhoppsan!

Nu var det ett tag sen jag var här igen :P Men ingen fara på taket, jag lever och har bara så sjukt fullt upp just nu. Jobbar som aldrig förr, vi firade påsk igår! Nog för att stämmningen dalade lite när en unge framför mina ögon fick magsjuka, men tillsist ritades prickarna på och västarna drogs på och vi svansade ner till lekhallen och hade sångsamlingen med hela förskolan. Mysigt :)

Eftersom jag har så långa jobbdagar, slutar tidigast halv fyra, och i och med att jag hjälper syrran att flytta och anpassa sig så brukar jag komma hem först vid åtta, nio tiden på kvällen. Men nu är det mesta klart och hon har flyttat in. Känns helmysko! Men oxå skönt ;) Även om jag inte har haft tid att känna efter.

Vad har hänt mer? :P Hm hjälpt pappa att byta till sommardäck? Check! Varit utan jacka och tröja? Jepp, därför jag är snorig nu. Köpt en ny LED 42 tums tv? Jajamänsan! :) 
Annars vet jag inte var tiden har tagit vägen, gräset är plötsligt grönt här utanför! Sommaren är verkligen påväg <3

Nu måste jag skynda iväg igen, bussen går om tio minuter (cykeln är en sak jag måste fixa) Men hoppas ni har det bra, jag har lite bilder att ladda upp en annan gång!


Hoppas vi ses till helgen! Det kommer bli heltoppen!

Madly on


Heello!

Long time no see! Har inte haft tid över till datorn på ett tag. Dagarna fylls istället upp med jobb och flyttande och lite dejtande ;) Som igår, då jobbade jag 10-16.30 och åkte direkt hem till syrran för att bära upp en tresitsig soffa tre våningar.. Klurigt, men det gick tillslut! Kom dock inte hem förrän efter åtta.. 

Hon har ju som ni vet fått en lägenhet, men inte flyttat riktigt än, eftersom målarna som först ska måla tar sån tid på sig. Och vissa av möblerna som skulle ha kommit ha fått längre leveranstid. Bord och stolar till köket till exempel kommer först till midsommar!!

Jobbat har jag oxå gjort, fått hoppa in extra hela långa veckan och haft 4 stängningar.. Har brottats med de bråkigaste, fått en massa blåmärken och blivit så fly förbannad ett flertal gånger att jag inte fått fram ett enda ord, bara blivit röd i fejan av ansträngning. Det ni, har ni inte sett så ofta va? ;) Ibland önskar man att man kan göra en "Homer".. Annat blir det de närmaste två veckorna, visst jag har både öppningar (6.30!) och stängningar, men jag vet iaf att jag kommer vara med de underbaraste kidsen, som jag dessutom har hel pli på! En blick och det blir lugnt igen xD

Om detjandet vet jag inte vad jag ska säga. Vi klickar som kompisar, men än så länge inte så mycket mer. Får se vad tiden berättar. Andra dejten är ikväll, jag ska stå för snacksen till filmen och han för maten (?)


Wish me luck!

RSS 2.0