Great minds think alike!

Tänkte jag skulle överraska syrran med ett litet besök idag, så jag hoppade på Nya Bettan och trampade iväg! (Gröna faran är till försäljning ifall nån vill ha;)) När jag är nästan där tar jag upp luren och slår en signal. Vad händer? Jo hon är inte hemma, utan är på väg hem till mig! Ibland tänker vi så lika att jag blir skraj^^ Det slutade med att båda tog sig in hos den andra, lämnade sakerna som skulle bytas och sen mötes vi i stan istället.

Vá glad och nöjd för vet du va

Pengar springer maraton ifrån kontot, men jag har det hur bra som helst! Vänner, familj, glass, lite släkt, sol, regn, bad, mini-trips, skratt, mys, kubb, middagar, bio, sommarkvällar! Living the dream!

Livet leker

Trots alla mörka moln på årets sommarhimmel lyser ändå solen igenom på sina ställen, och jag är underbart glad för det! Sol, leenden och glada humör! Låt inte mörkret råda, le lite mer så ler vi tillsammans fram solen igen.

Stripes and spots

Nu kommer jag inte ihåg vem jag pratade med, men jag lovade att prova randigt och prickigt som nytt nagellacks-mode ;) randigt var klart svårast, det blev bara fartränder ju^^
 

What a wonderful day

Middag och bio igår kväll, det var väldans väldans trevligt! Idag har det mest varit regn och massa åska. En hel del målande och tro det eller ej en liten dagsinkomst:) Jag sålde ett litet bord som jag målat om! Imorgon blir det shopping och mer målande! Nu är det dags att krama kudden och se lite criminal minds och frasier! Natti natti!

Knock knock!

Alltså ibland undrar man ju vilken stad man bor i. Syrran rappoterade just fyra polisbilar och tre ambulanser utanför sitt jobb på södra backa, halva  kundparkeingen var avspärrad. Nyheterna säger att minst tre personer blivit knivskurna. Detta utanför en leksaksbutik! Vart vi än i staden vänder....

Jag har blivit kapad!

Suck och ve, det är något jäkla pucko till 15 åring som använt sig av min mailadress och försökt byta lösenord på hotmailen och även skapat ett Apple-id! Puckot delar tydligen exakt samma för- och efternamn som jag, men verkar ha noll koll på vilken hotmail adress hon skapat till sig själv! Nu har hon försökt logga in så många gånger på min att jag blivit utelåst! Tack så fantastiskt mycket du sala-bo!
 
I know where you live and when your were born!

Bananpannkaka

Överallt dyker receptet upp så jag fick lov att prova. Och jodå, det var väldigt gott. Enkelt och smart med det man ofta har hemma. Kalorisnål så här vid beach 2012 ;) Men proteinrik och dessutom glutenfritt, en snabb lunch.
 
1 banan (helst en stor)
3 ägg
1-2 tsk vaniljsocker
 
Mixa ihop och stek i stekpannan. För mig blev det ca 1-2,5 pannkakor. Toppa med bär. (jag valde frusna hallon) Klart!
 
 
 

Vi går över daggstänkta berg fallera

Nu har jag gått en mil i regnet. Pissblöt är ett alltför svagt ord! Yeah.. Stackars, stackars de små fotbollsspelarna som invaderar staden med sin invigning om bara några timmar! Men som sagt, det är detta väder vi brukar välkomna dem med ;)

Sommaren vandrar vidare

Sommarlovet fortsätter dundra på, även om solen lyser med sin frånvaro. Jag har fikat med tjejerna och blivit överröst med gratis mackor vid stängningsdags, student som man är var det bara att tacka och bocka ;) Jag har träffat mammas kusiner och då samtidigt sprungit in i en gammal klasskompis. Han måste verkligen trott att jag inte kommit nån vart med en förälder på var sin sida om armen. Suck. Har jag det? Jag har i alla fall efter många om och men börjat plugga :)
 
Nu har jag dessutom hunnit med mitt första dopp! En sväng till Solvarbo och ett dopp i det blå. Eller kanske snarare det grå eftersom den blåa himlen lyste med sin frånvaro.. En skutt ner i sjön blev det trots allt, ett kallt sådant, utan sol men värme i luften. Och otroligt nog, på grund av den obefintliga solen, lyckades jag faktiskt bränna mig i ansiktet (?) Ingenting är omöjligt!
 
Jag är prickig och fläckig av vit och svart färg, vi har målarstuga här hemma! Jag har inte kollat mig i spegeln på flera dagar och håller på med den femte deckaren för sommaren! Huslig har jag även varit i veckan, förutom att tvätta och stryka och sånt har jag även bakat två pajer, en chokladtårta och flera småkakor.
 
Ja, det har hänt så mycket mer småsaker som jag inte kommer ihåg just nu.(Att jag återigen losat mot stora syster i minigolfen, har jag inte glömt bara förträngt) Imorgon börjar Blges nästa fest, Dalecarlia. Man får väl hoppas att de slipper halvdrunkna som de gjorde förra året. Skiner solen någon dag kanske det blir en sväng dit för att se brasiliens matcher eller de alltid så roliga småknattarna! Alla efter bollen är faktiskt en helt rättvis taktik^^

Den stora karusellen

Livet är verkligen en karusell, det går uppåt och nedåt och hit och dit. Vad man ska säga till någon där det sluttar nedåt är svårt. Att hitta ord som kan lindra är nästintill omöjligt när en del av världen rasar samman.
 
"När botten är nådd har man i alla fall fast mark under fötterna" (Sydney J. Harris 1917-)
 
 
 

Slut för i år

Peace and Love veckan har varit helt fantastisk, som alltid! Tack för det Liza, Becka, Patricia, Emma, Elin, Tommy, Sanna, Sanna, Hanna, Hannah, Sarah, Daniel, Emelie och Filip! Puh!
Att packa upp är desto mindre trevligt men nu är det gjort och jag är tillbaka på hemmaplan igen.. Både stan och jag återvänder till verkligheten.
Här tänkte jag nu visa massor av snygga bilder men blogg.se verkar krångla så ni får nöja er med en för nu;)
 
 

RSS 2.0