Första skoldagen!

Nu är första skoladagen avklarad! Gick faktiskt ganska galant :) Träfade Tommy på bussen dit och vi gick runt och kikade innan vi letade upp våra klasser. Jag har skakat hand med alla i klassen och vi verkar vara ett härligt gäng! Det blev dock en lång dag, 09 till 23.. Kom hem en timme vid fyra innan det var dags att åka och grilla. Alla blåbär var välkomna men alla kom förstås inte, däremot så kom alla ur min klass, vilket var riktigt kul!
Kvällen avslutades med att jag och min kompanjon Sanna tog oss via bilväg och liftande till busshållplatsen på stan, där bussen först höll på att köra över oss och sen var trasig just på våran valda plats.

Idag är jag lite bakis och massa trötter! Har redan varit i skolan en sväng, kom hem för en kvart sen och ska börja ta mig dit igen om en timme. De är snabba ryck inte bara ibland!

Livet är kasst

Åh jag har lust att dunka huvudet i väggen och samtidigt bara slita ut mitt jäkla öga! Jag är just nu dunderförkyld, vilket inte är så bra för mitt humör! Och jag kom nyss hem från ögondoktorn som inte såg den minsta förbättring under de här fem måndaderna med kortison ögondroppar! Suck och ve! Så nu kom hon och den andra ögondoktorn överens om att köra en starkare kur.. Så voila 3 nya mediciner! Varav två är droppar och en är tablett. Alltså 4 dropar om dagen och tre tabletter om dagen = 7 ggr ögonmed/dag. Om man sen räknar in hostmedicinen, huvudvärkstablett och Enchinaforce så är jag en vandrande pillerpinne just nu! Och en extra sak med de jäkla tabletterna, jag får inte sola!

Någon där uppe måste verkligen ogilla mig..!

Ny vecka, nya utmaningar

Jag har en ny stegräknare, eller inte bara jag, jag köpte en till pappa och syrran med. Det startade en intern tävling om hur mycket vi alla tre rör på oss om dagarna. Man ska ju tydligen gå ca 10 000 steg per dag. Hittills har jag bara varit uppe i 6 000 (A). Men jag skyller på att jag har semester. Pappa skyller på detsamma så det är bara storasyster som fixar stegen galant. Hon hade trippat runt 11 020 steg igår! Jag känner mig utmanad så det här kommer det gå åt skogen ;) Självklart kör vi alla ärligt utan det minsta fusk. För om jag byter ställning i soffan och räknaren flyttar fem steg så har jag iaf rört på mig!^^ Idag ligger jag tyvärr sorligt efter med bara 4 500.. Men så är det oxå film och bakismat som gäller. Och snart blir det mer tv. Jag börjar om imon!


Hangover day

Mycket har hänt den senaste veckan, jag har käkat mängder av glass, varit i massa affärer, åkt roadtrip med övernattning med syrran och var på en riktig rolig inflyttningsfest hos Emma igår.

Så här lite dagen efter kan jag bara komma på ett ord som stämmer överens med hela gårdagen: Åhh fan!
Började redan när jag och mallou planerade att pricka bussen och jag stod där vid spegeln och tänkte blåsa håret och kikade på klockan: Åhh fan den var bara tio minuter ifrån bussens avgång. Sen fortsatte det så hela kvällen. Jag och några andra råkade smälla av min vinkork ut genom fönstret nära en hundägare, ops! Sen la sig internet i under några svaga stunder. När jag kom hem höll jag på att bre på cremé fraiche på min nattmacka (ingen aning i vad som flög i mig där) och när jag tillslut landade i sängen var jag störtsäker på att jag pratat med två olika killar som hette likadant. Jag hade visserligen inte sett den ena men var ändå övertygad.. De visade sig idag att de självklart var en och samma person. Åh fan! 

20/10=10 ???

Har lagt mig i sängen och stirrat i taket en timme, kan inte sova alls. Men jag vill sova, hela min kropp vill sova, varför kan jag inte somna då? Ett av världens mysterier antar jag.

Ett annat är att mitt huvud kliar som om jag hade en myrstack krypandes i hårbotten. Jag hoppas att jag inte har fått löss! Det vore inte särskilt najs! Men de behövs väl helt enkelt fler hårtvättningar och lite kamma håret när man vaknar. Ledighet och semester kan få en att tappa en hel del saker^^ För att inte tala om hur tom insidan av skallen är.. Jag gjorde ett "brain test" på datorn och fastnade hela tiden på multiplikationstabellen och de vanliga plus och minus! Herregud jag har blivit en osmart nöt! Hur ska detta sluta!?

Hur motvillig sömnen än verkar vara så är det dags för ännu ett försök, ett seriösare försök att räkna fårskallarna och ställa fram fikat till John Blund! Nu får det banne mig vara nog, så hejdå bloggen och nämen tjena kudden! Till resten säger vi två; ha de gött därute i natten och gäsp till er alla!

Tjoflöjt!

Ett stort glas fläderblomssaft, en varm tekaka med philadelfiaost och skinka och kvällsmaten är perfekt! Tiden går fort när man har roligt.. Nu är mitt jobbande slut och jag har några veckor välförtjänad ledighet att bara njuta av. Har haft en riktigt bra dag med shoppande i falun, mat på max och filmmys med Becka. Eftersom jag har vänt på dygnen den senaste tiden så håller jag just nu redan på att somna^^

Jag har varit lite off de senaste veckorna, men now I´m back :) Hoppas alla ni därute har en super bra kväll! Och att vi alla har tid att snart nog dra ihop och hitta på nåt skoj =)


RSS 2.0