Var är Zlatan?




Nya förbundskaptenen Bengan (Bertram Heribertson) är tillbaka i Sverige efter en internationell karriär. Vid hans sida finns Hasse (Thomas Peterson). Dags för första träningslandskampen... Men Bengan har andra planer, medan Hasse drillar Zlatan & Co, bokar han en träff med sin absoluta favoritspelare - damlandslagets stjärna Tina Ljungberg (Lina Hedlund). Det går inte riktigt som planerat - ett lik, en temperamentsfull italiensk hustru samt en hårdbarkad skånsk pojkvän stör myset. För att inte tala om det faktum att Zlatan har försvunnit...


Me want!



Me want en egen brum-brum! En liten silvrig eller svart sak :)

Och på tal om vill-ha, så ska jag bara helt för mig själv skriva ner en liten kom-ihåg lista som kan komma till användning i slutet på året.

Pappa: besök på spa, hans rygg dödar honom igen.
Syrran: Ny plattång och/eller hårtork, slipper jag vakna på morgonen med hennes fejs close to mine för att fråga var jag "gömt" grejerna
Mamma: Vad tusan var det nu igen? Aja, lär väl komma på.
Moster skulle få biljetter till dalhalla var det tänkt, men tydligen så har hon och hennes man redan varit på den föreställningen två gånger! Det är fan fart i tanten och, fast hon har typ alla ålderssjukdomar man kan tänka sig och nu inte rör sig utan rollator, så har hon ibland ett mer livat liv än jag!

Nu ska ni inte tro att jag längtar till nån speciell dag på året, jag vill såklart ha än mer sommar och massor av sol. Det här var bara något som precis ploppade upp i skallen, kanske värt att skriva ner.


Nu blir det käk! Och imon jobb igen, som idag, fast med stängnig.. Hejhopp!

Working week is on

Andra dagen på jobbet idag och jag måste säga att det funkar finfint :) Det börjar bara bli slappare och slappare, sitter mest vid kaffekoppen och skvallrar medan man får höja rösten och skrika till lite då och då ;) Både idag och igår gjorde vi en lite mini-utflykt, igår till Vattenparken (7 barn, 3 vuxna, ingen hoppade i^^) och idag till stora lekparken i nygårdsparken (?) Pizza till lunch idag och efter att stora herrn gått hem för dagen slog vi åtta blondiner (inklusive två små herrar, vad är kill versionen på blondin?) ner för att käka pizza resterna till mellis, det är nog stor tur att man cyklar..

På vägen hem träffade jag på Sofie och Lili, som försökte sälja sin gröna bil, gick inte så bra som de hoppades på. Lili får hoppa på annat sätt senare iaf för han ska hoppa fallskärm på fredag. Va skoj, det skulle jag oxå vilja göra! Innan jag blir för tung och faller som en sten ner xD Kanske värt att spara slantar till? :P Framtiden e oviss..

Nu ska det käkas igen, lasagne den här gången. Och imon upp för ännu ett arbetspass, och antagligen en liten utflykt någonstans. 8-15, eller nåt sånt tror jag tiden var. Än så länge blir det bara tredje dagen, fast det känns som iaf en vecka, vi skvallrar och retas med varann så man har fullt upp iaf !/3 del av dagen (A)

Puss och hej på er!  

Inget mer Åskmoln!

Okej.. Den senaste veckan har gått i super-duper-snabb-takt och jag har hunnit med en massa aktiviteter. Blanda annat solat, badat, shoppat, spelat minigolf, solat mer, fikat med kompisar, shoppat lite mer, trampat runt staden som en galning, gått i solsken, sprungit i hällregn m.m.. Ja, ni förstår:)

Som de flesta redan vet så har dessutom min mobil varit på lagning och idag fick vi samtalet från Expert. Tydligen så var den ett hopplöst fall som inte ville som dem. (Eller ja, de sa inte så mkt när jag frågade om de lyckats laga felet, säkert tappat bort den eller haft sönder den själva) Då återstod iaf för mig att antingen få en ny mobil i samma modell eller välja och vraka bland de helt andra modellerna. Min mobil var gammal när jag köpte den, så självklart hade den utgått ur sortimentet ;D Men eftersom det varit så mkt rea hos Expert den senaste tiden så fanns det inte så mkt att välja mellan. Antingen fööör billigt eller för dyrt, därför får jag vänta ännu en månad, först då ska de få in fler modeller som jag kan välja en ny av D: Like! Jag har iaf min gamla mobils värde i potten..

Eftrsom allt den senaste tiden har brakat ihop här hemma så var den egentligen inte så konstigt att det var bilens tur. Först lampor, i köket och badrummet och till frysen. Sen två hyllor och därefter när inget förvånade en längre så fick man framsidan av en av kökslådorna i handen varje gång man försökte hitta en spade till nån kastrull^^ Ganska kul faktiskt, alla hade varit och dragit i lådan, stått där med handtaget i handen och en fånig min i fejan och sen försökt laga, trott att det var fixat, tills nästa person ovetandes var där och drog..

Bil har vi alltså kollat på idag. Mina ben har lite träningsvärk efter att ha cyklat runt hela veckan varje sekund. Vår bil har vi gett smeknamnet Åskmolnet, vilket är ett träffande namn eftersom den släpper ut värsta molnet av stinkande rök. Pappa har åkt runt lite, till de viktigaste ställena, såsom släktingen och mataffären.. Och såklart till bilhandlaren ;D vi hittade en snygg och bra bil idag, pappa kom precis hem efter ett andra besök och han har köpt den! Utan att provåka, här var det bråttom ;D Bilförsäljaren visste om vårt bilproblem och lånade tydligen ut sin egna privata bil så mamsen och pappsen kunde komma hem utan Åskmolnet :) han var tydligen rädd för att motorn skulle kunna skära sig när som helst.. Så imorgon får vi hämta vår nya Opel Astra 2010 :D Nice! Aldrig haft en sprillans ny bil utan föregående ägare =)

Nu mullrar det utanför igen, för femte gången denna dag. Tror det är därför mitt huvud helst vill spränga sig självt.. Men visst är det lite mysigt om man är inomhus iaf?
Syrran däremot är ute och cyklar, bokstavligt talat.. Hehe;D

Data vill dö nu (en annan sak som är trasig) så I gotta to go! Om åskan slutar så är det ikväll dags för ett nytt avsnitt av Morden i Midsommer :) Det hör verkligen sommaren till!

Pusshej och hoppas allt är fint med er!

Always Shine


P&L flashbacks








Bild från rockfoto.nu, jag glömde ju min kamera..


Peace and Love

Jaha så var P&L över för i år igen och jag har i stort sett inte sovit en blund, så allt är väl som de ska vara. Det som däremot inte stämmer enligt tradition är att jag är har alla kroppsdelar intakta, speciellt fötterna och i stort inte blivit till mos en enda gång! Visst under den mest befolkade konserten fick jag lite hjälp med ett par starka armar runt mig, som höll mig säker från att snubbla och vaggade till lugna låtar ;)

Jag var ju inte så mkt på festivalen förra året, så har inte en hel festival i färskaste minnet. Men jag tycker ändå att jag kan säga att det var den bästa festivalen någonsin. Vi trängdes (oftast) i folkmassor framför Lily Allen, Kim Wilde, The Hives, Mando Diao, The Ark, självklart Jay-Z  och ännu några fler :) Förfesten startade kl 15 och festen pågick hela eftermiddagen, kvällen och hela natten lång. Festade med de flesta av de bästa, men träffade konstigt nog knappt en enda blge-bo innanför grindarna. Verkar som alla gick om varann större delen av tiden^^ I de olidligt hetta och tydligen tropiska sommarnätterna. Vi får hålla tummarna att det stämmer nästa år med. Jag undrar hur de ska lyckas överträffa detta år? Utsålt och 10.000 mer besökare än invånare..

För en sak är då säker: Ibland är den här lilla fläck på kartan till stad riktigt bra att bo i! Eller hur?

Härliga peace and love!


Damn!

Redan innan jag och syrran åkte till utlandet, hade jag inte brummat på några veckor. Och nu är det så att vår Brum har gått upp i rök, så bokstavligt talat som det någonsin kan bli. Den har alltså inte blivit snodd utan den tycker mer om att gasa ut en ridå av vit rök! Jag kan inte så värst mkt om just bilar, men tydligen så läcker det in olja i turbon och den måste därmed bytas ut, vilket kostar en liten slant. Den söta lilla silvriga saken har lyckats pricka in sitt andra stora fel precis när den äntligen är vår (det förra var tyvärr ac:n^^) Hela lånet är betalt, och den var tänkt att bytas ut. Frågan är väl vad som blir billigast, köpa nytt, laga eller sälja trasigt? ;) Spänningen är olidlig, och fram tills något som helst beslut fattas så blir det att använda apostlahästarna eller trampa på. Kanske ska göra som P&L och renovera min cykel till cykeltaxi stilen? Eller så tar vi ur turbon och gör oss en egen liten flinta-bil :)

Hur som helst så lär det alltså dröja innan jag sitter bakom en ratt igen. Vi får väl hoppas att det är som att cykla, att det sitter i ordentligt sen man lärt sig, och med de lärarna så. I can still hear Åsa in my head!


Btw, ifall ni inte visste det så har jag hittat en biljett till Peace and love :D Fick köpa den för ungefär hälften och den gäller för fredag och lördag. Paaarty!

Och idag jobbade jag på mitt favvodagis, det som man jämför alla andra med. Underbart! Lite förändrat, ny personal, nya saker och nya inredningar, men med en gammal "kollega" som bytt till andra sidan stängslet, som frågade hur det stod till med deras evelina :) Iaf var barnen fortfarande desamma och kom ihåg och hade saknat mig <3 Yeey vad glad jag varit idag!


Hoppas ni har eller har haft en himla härlig dag ni med! Svettig om inte annat...


RSS 2.0