Day after night out

Hade en helt fantastisk kväll igår. Det blev party med massa skratt, lite sång och roliga människor. Lite gott och blandat. Vi kom till och med ihåg att släcka lamporna under Earth hour, och tände en triljon ljus istället, Myspys belysning alltså. Efter lite krångel med dörrar tog vi oss ner till stan mot Bolanche. Vi fick köa för att komma in, det kändes som att hela stan har gått man ur huse och in på krogarna. Proppat med folk både ute och inne. Dock vet jag inte vad jag fick för intryck av det renoverade Bolle. Trångt, mycket folk men helt okej musik. Ska man klaga på något mer kanske man kan lägga till att det var lite väl gott om småttingar. Vi hittade Francy på dansolvet, vilket var väldigt roligt men även lite ålderkris^^. Det var en ännu längre kö för att komma ut och väl ute var det verkligen folk överallt. Det är på löningshelgen det händer.

 

Hur som helst så var kvällen toppen! Tack för det tjejer! Och tack för de fina presenterna, chokladen och blommorna :) 

 


Vardag

Våfflor tisdag och onsdag. Igår middag på Peace and Love caféet, vernissage med verk från sistaårsstudenter på GD och öl på Engelska. Kopplar man ihop det med Max till lunch idag och fest imorgon, så var det hög tid för lite träning! Körde ett pass på Friskis för en stund sen och känner mig mer än överkörd just nu. Mysigt.
 
Så imorgon blir det party, med en massa roliga människor. Idag luktar lägenheten sopor, är drabbad av orkan klass 1 och har en krossad spegel på hallgolvet, men imorgon ska det nog vara fint. Det hoppas vi alla.
 
Litet axplock av bilder, bland annat våra snygga affischer som ni kan se i Falun och lite smått av våra dagar.
 
 

Glass och sol

I fredags var det dags för första glassen i solen med mina skäggiga grabbar på praktiken. Mycket gott, och varmt, i alla fall när solen kom fram bakom molnen. Härliga vårtider!
 
 
 

Friday I´m in love

Vår tävling startar om tre dagar, känns som tiden bara sprungit iväg! Verkligheten är praktiken nu, och skolan hamnar därför långt ner på andra plats, för att inte tala om extrakursen. Men det känns helt rätt, precis som det ska vara.
 
Imorgon är det lördag och imorgon firar jag födelsedag, ännu en sak där tiden sprungit iväg. Sista kvällen som 24-åring alltså, whop whop! Nä det är alltför svårt att känna sig som sin ålder, det dröjer nog innan jag växer upp. På vägen hem igår hade jag snöbollskrig med Albin till exempel. Man måste ju se till att vårda sitt barnasinne! Dock blev det inget snögubbsbyggande i år med Mallou, men det finns alltid nästa vinter. Nu hoppas vi på vår istället.
 
Och att tårtan imorgon är god. ;)

The other city

Det var längsedan jag var på en lika kul fest som igår! Vi förferrade hos Ebba och drog sedan ut till kåren. Jag och Albin hade vår handledare med oss, vilket gjorde partajandet till någon sort kombinerad after work. Vädret var väl inte det bästa, då snö och slask inte går ihop särskilt bra med klackar, men kvällen var ändå riktigt toppenskoj.
 
Väl hemma igen vinglade jag in i soffkanten minst en miljon gånger, då det endast finns en passage på cirka två decimeter mellan byråerna i vardagsrummet och soffan just nu. Den ska naturligtvis flyttas tillbaka till normalläge, då hantverkaren har varit här nu. Dock så har jag varit på För-VM hela dagen så krafterna måste laddas upp lite först. Vi hade VIP-biljett, vilket var toppen då vi fick spendera tid på den bästa läktaren med sittplatser, och så klart gå före i kön. Det var soligt och riktigt fint väder, men väldigt kallt då jag kanske inte hade klätt mig helt passande. Men att spendera en heldag utomhus måste i alla fall ge några poäng på nyttighetsskalan. Det kanske kan väga upp att jag inte har städat, diskat eller flyttat soffan. Jag tänkte det men slumrade i den istället.
 
Imorgon är det tänkt att vi ska göra ett nytt försök att spela in vår reklamfilm till tävlingen, så om ni hänger i Falun runt typ lunchtid eller senare, så får ni gärna höra av er.
 
 
 
 
 
 

Believe I can fly

Har varit en riktigt toppendag idag! Känns som vårt projekt har tagit några viktiga steg framåt. Vi har klippt, klistrat och tryckt ut flyers. Dessutom har vi sökt sponsorer och pratat med massor av människor, och faktiskt lyckats, vi har finfina priser på g! Vi saknar några fotografer och en producerad film, men vi är verkligen på gång, och adrenalinkicken har hållit i sig hela dagen lång. Fabulous! Som de på praktiken kanske hade sagt...
 
Adrenalin och energi behövs verkligen nu när jag kommit hem och sitter och stirrar på mitt diskberg. Jag har inte ens sked, kniv eller skål till frukost imorgon. Denna urtråkiga sak, den som kom på diskmaskinen måste vara den smartaste personen i världen.
 

Alltså människor

Praktiken rullar på som smör i solsken. Jag refererar till den som mitt jobb, vilket kanske inte är helt fel då det är det som jag jobbar med just nu och som mest tar upp min tid. Och om det inte vore för att helgen kommer med skön sovmorgon, så hade jag nästan kunnat hoppa över de lediga dagarna, jag längtar redan till måndag och fredagen är inte ens slut än. Trivs som fisken i vattnet. Denna vecka har vi, förutom handledar-Erik, även lärt känna Daniel, en låtsasfotograf som dansar salsa och klarar flest armhävningar på pull-up stången i dörröppningen. Kanske hög tid att testa om uttrycket "man blir som man umgås" stämmer. Men de tre grabbarna grus utgör verkligen ett härligt gäng som jag är glad att vara medlem i. 
 
Samtidigt går Albin och mitt egna projekt framåt, det börjar kännas att lansering närmar sig. Och då mina vänner hoppas jag att ni kommer vara med i tävlingsracet, man kan faktiskt vinna en egen tavla att sätta upp på väggen. Det skulle jag själv vilja ha. Too bad är jag dock med i juryn, vilket kanske gör det hela lite fel. Men det är i alla fall ett fint pris (bland flera) och en rolig grej att delta i, speciellt då jag är en av dem som står bakom. Blink, blink.

RSS 2.0