Kebabrulle

Även om jag saknade mina tjejer, så hade jag en riktigt skoj halloween-fest-kväll igår! Jag, the lady..bug, tog mig dit med Rambo och The painter och vi stötte på Tingeling, en Avatar, en kapten, en joker, en docka, en indian, Cruella de Vil, en död brud, en förrymd fånge b.la... Det blev att dra till VC, sen kebabrulle, hem och sängen. Kul det där med att tiden ändrar sig, jag gick tillsist och la mig innan jag kommit hem (?)

Idag hittade jag resterna av rullen i kylskåpet, perfect! Jag tänker inte gå utanför dörren alls! Inget måste eller annat som lockar mer än filten och dessutom finns den lilla detaljen att det regnar och e kallt.. Dessutom ser jag för jäklig ut, skatbo i håret, smink kvar runt ögonen och blod lite här och där. Fejkblod i håret, mitt på huvudet faktiskt, vem klappade mig igår!? Och fejkblod på armar och rygg, meen riktigt blod över halva handen^^ Hälften av oss hade fejkblodat ner sig, jag ville väl inte vara sämre, jag råkade sticka mig djupt med en nål i fingret (precis där flodet bara forsar när ens hamster biter till) och märkte idag hur det svider.

Nä dags att göra något nyttigt! Just nu sitter jag och funderar på hur i h-vete jag ska kunna vrida tillbaka väggklockan ovanför min kära platt-tv, utan att slå burken i tusen delar? Stege? Visst, balansera med virrigt huvud, njee. Får väl se om det kommer någon vänlig själ och hjälper mig senare. Nu blir det iaf lite film för att samla krafter till att laga mat senare.
Att ens fundera på att kika hemtentan eller seminariumuppgiften gjorde att jag somnade för en liten stund så verkar inte vara något bra alternativ..


Spoky time



Ha det så kul ikväll!

Suit-up!

Att ha en blogg för mig börjar bli ett helgjobb. Inte för att jag får lön för det precis, men tydligen är det bara då jag har tid, ork eller lust nog! (Och jag vet; det är egentligen bara fredag idag) Igår var det Internationella suit-up dagen, så ikväll är det tema "suit-up" på kåren. Det var alltså dags att kolla hur garderoben skulle klara ett kontorsjobb! Sorligt nog inte så värst bra. Sommaren kom med lösa, korta kläder och hösten med mysiga och varma. Jag har iaf rotat fram en svart kjol, en tveksam vit skjorta och lånat en slips av pappa (!)

Dessutom har jag idag varit till bolaget, tagit ut kontanter, packat ihop rätt kort i rätt plånbok, googlat frisyrer (^^), målat naglar och hittat ett par hela strumpbyxor. Kort och gott är det enda som fattas att hoppa in i duschen.. E dock lite tidigt än..

Snorkallt var det i morse och med hjälp av tidigare erfarenheter kommer det bli snorkallt ikväll/natt med! (Förra helgen var jag ett darrande asplöv bara jag satt ut nästippen utanför dörren) Därför har jag även plockat fram vinterkappan^^ Jag kommer så tacka mig själv när det är dags för hemgång!

Det var fredagens planer. Lördag blir det efterlängtad bio! Jag har inte varit på bio på evigheter, så imon drar jag med Vella på De tre musketörerna! Och behöver inte ens hoppas på en härlig kväll, det blir det ändå!

Nu är det dags att dra på mössan igen och ut i kylan så jag kommer hem till min matlåda. Ost- och skinksås med fjärilspasta! Sen ska jag läsa de sista kapitlen i min tråkiga plugg-bok och därefter kan det hända att det blir duschen. För det tar flera timmar att läsa om nationernas uppgång...

Oh simple thing where have you gone?



Eftersom jag har första säsongen av Glee hemma får jag väl anta att jag ser på serien. Erkänner - jag är en serienörd, ser på alldeles för många serier!

Vaknade av madrömmar två gånger inatt! Första gången vid 04 och hela jag darrade, sen kommer jag ihåg att jag slängde mig fram och tillbaka i sängen, tills jag vaknade svettig med ett ryck vid 8.. Undrar vad tusan som är fel? Jag är dessutom riktigt nervig och lättskrämd idag..^^ 

När dagen börjar dåligt kan den ju iaf bara bli bättre! Ikväll ska jag och Sanna T, Sanna B ta oss till vår klassis Sofies inflyttningsfest, där förhoppningstvis så många i klassen kommer vara! Börjar bli väldigt pepp, men har inga roliga kläder att ha på! :( Min sista lön har kommit, så nu gäller det att vänta på studiebidraget innan det kanske blir en liten shoppingvända :) Ha en fantastisk kväll och helg ni alla fantastiska människor!

RSS 2.0