Let it snow, let it snow..not

Hade det inte varit för den kommande salstentan, hade jag idag bara legat i soffan och kikat julfilmer! Fick sån julkänsla på promenaden imorse! Snön vräkte ner, kikade in genom tända fönster (några med blommor och vita gardiner med rosetter), snön knarrade under fotsulorna..
 
Men nu är det ju fortfarande oktober och tenta på fredag.

Finally!!

Äntligen är kamera-helvetet klar! Eller ja, jag VET att jag kommer få en hel del kompleteringar, men för just idag och nån vecka framåt kan jag andas ut!
 
Vad tycks? Syns det vilken som är orginal och vilken som är illustrerad av mig? ;) (haha..klart det gör, jag är inte såå bra)
 

Pang, boom - vinter!

Redovisningen gick som väntat - helbra! Faktiskt inte ett dugg nervös, vilket kan bero på att vi slängdes in till plats ett från fem och jag var inte riktigt medveten om när vi börjat. Vi hade även en bra uppladdning, åkte i Junttis bil - med musik och allsång i bilen och sen så käkade vi på Max.
Jag lyckades komma in genom dörren hemma fem minuter innan snöstormen satt igång. Vinter redan? Nästa vecka sägs det att det antingen blir decimeter snö eller varmare. Den som är vaken får se!
 
Dags att återvända till helvetet, som inte blev klar igår, trots sittningen från halv sex till kvart över tolv. S.U.C.K. Idag ska den i alla fall kritiseras och sen göras klart ordentligt och därefter (imorgon) åka in på inlämning hur den än blir.
 
Ikväll är det i alla fall fest.

Imorgon är det showtime!

Yes imorgon är det dags! Efter veckor av grupparbete ska jag, Linnéa och Per kliva upp och få våra tio minuter i rampljuset! Just nu är jag grymt laddad! Vi har haft en väldigt rolig och trevlig tid, så jag vet att vi gjort vårt bästa! Dessutom har vi några helbra saker att visa upp! Den enda dryga är att vi före redovisningen har en massa timmar workshop.. Och att jag fortfarande inte är klar med kamerahelvetet som jag tänkt. Kamera-dagen är D-day och kommer på fredag! Som tur är har jag i alla fall bästa Elins födelsedagsfest på kvällen att se fram emot!
Nu måste jag stänga ner Skype och läsa igenom mitt manus ordentligt för första gången. Wish me luck for tomorrow!

Perfa!

Uppstigning klockan åtta och frukost framför datorn samtidigt som jag jobbade på den älskade kameran. Klockan elva blev det promenad, lunch och därefter några timmar med grupparbete. Efter det blev det en trip hem till världens bästa Mallou, lägenhetstur och gofika! Väl hemkommen kom dagens bästa besked! Bästa syster-yster har fått jobb! Jag kan tänka mig att man inte kan få ett så mycket bättre besked när man sitter på sitt gamla vanliga jobb och klagar på chefen! Helt perfekt!

Blod, svett och tårar!

Japp det är dagens summering; promenadsvett, näsblods blod och ursinniga frustrationstårar! (Systemkamera-helvetes-projektet går alltså sisådär) Annars har jag kommit på att jag längtar till december! Mys, mycket att fixa och mera mys! Dessutom mindre pluggande. Yeah! Låter väl bara toppen?Men det är ett tag dit. Så länge ska jag knapra mina antibiotika tabletter och undvika alkohol det närmaste tre månaderna.. Aja, min lever kommer i alla fall må bra :) Bara drygt att det är under just de tre månaderna som de kanske brukar drickas en del. Men för det säger jag såklart inte nej till festandet! Man kan ha kul ändå och det får jag väl visa resten av året! ;)
 
Nu ska jag värma en stor kopp varm choklad, stänga av dator och pluggande och trycka på en film! Imorgon väntar grupparbete via Skype!!

Kort om helgen

När man inte vill går dagarna riktigt snabbt. Jag har haft en fantastisk helg, framför allt borta från datorn. En härlig familjehelg med en trip till Ikea, god hemlagad mat och bara massa prat och mys! Imorse vaknade jag tidigt och såg att det snöade ute. Det var så himla fint! Även om det är alldeles för tidigt, men snön kommer ju knappast stanna på marken än.
Denna dag har jag dedikerat till pluggandet. Jag ska läsa två kapitel till imorgon, göra klart och lämna in en uppgift till ikväll, börja på en storyboard, tentaplugga och börja rita på en hemsk systemkamera. Jupp! Snart dags att sätta igång, men först en promenad ute i de iskalla vindarna.

Biverkningar.

Jag började med min första dos antibiotika idag. Aj och fan för biverkningar. Har fått en släng av feber och har riktigt ont i magen.. Gack! Dags att bädda ner sig bland täcke, kuddar och filt! Godnatt alla glada!

I was dancing the whole way home

Att läsa om pluggande är tråkigt, men för tillfället är det mitt liv i stort sett varje ledig stund (där de flesta olediga stunder spenderas i skolan) Idag hade vi dock ett breakthrough på grupparbetet. Vi fick fram några fantastiska idéer, ingen aning om de kommer att kunna användas i pratiken men vi skrattade gott tillsammans iaf! På samma våglängd, det är bra! Hela veckan är det plugg som gäller. Men på min plugg-fria dag, lördag, väntas förhoppningvis en liten roadtrip!
 

US Linköping

 
 
 

4 bussar och 7 tåg senare!

Nu är jag hemma igen! Känns ovanligt skönt! Det blev ingen operation, istället massa undersökningar och en störtskur av fyra olika antibiotika! Som kommer pågå under ungefär tre månader. Känslan av att vara inlagd på sjukhus? Helskumt! Kändes väldigt overkligt. Dessutom var allt helt snurrigt! Bara den detaljen att avdelning 14 ligger på våning 12? Hm, glömde fråga om den saken. Sen var personalens kommunikationen kanske inte helt 100.. En sa en sak, den andra sa något annat. Jag fanns med på operationsschemat, skulle få lokal bedövning (alltså slippa fasta, jiho!) Men personalen vid frukosten trodde jag skulle fasta och kom därför inte och sa till när det var dags. Tur att man är en hungrig och tarv typ, som själv vandrade iväg till matsalen.! När jag väl fick träffa den kända "professorn", handlade det första jag frågade om operationen. Eftersom jag fick direkt svar att det inte blir någon operation tycker man att jag kunde fått reda på det tidigare, innan operationskläderna lagts på min säng och innan jag duschat med antibakterie-krämen!
 
Men det var skönt att höra i alla fall. Professorn verkade helt okej, tog foto på ögat och förklarade och visade på bilderna. Och så såg han till att jag inte gick därifrån innan jag förstod behandlingen han skrivit ner. Dessutom det bästa - man kan läsa vad han skriver! Det hör ju inte till vanligheten i doktornsvärlden ;) I all fall inte i min. Däremot skulle han fixa något med proverna han tagit och bad mig vänta på mitt rum. Jag väntade en kvart, packade och bytte om, innan jag letade upp en sjuksyrra. Hon sa att hon hade pratat med honom, innan han gick!! Hallå? Här skickas man till rummet som en barnunge och sen glöms man bort? Tänk om jag inte hade gått iväg och frågat! Det var mest för att de två tanterna i mitt rum satt tysta och glodde på mig så mycket.
 
Den sista dryga saken (för idag) är det här med att sova. Jag fick lyxen att ha en rum med tre sängar för mig själv (första dagen iaf) Men var väldigt svårt att somna. Släckte ner vid klockan 22, hade nästan somnat när nattpersonalen stormade in vid 23 och hälsade "vi ska inte störa, ville bara se ett ansikte på namnet" Ursäkta men ni stör redan. Nytt besök blev det klockan 05.20, då sjuksköterskan kom in och frågade hur jag sovit och sa att du behöver absolut inte vakna till än. Nähä men varför hälsa på så tidigt? Jag somnade aldrig om.
 
Okej nu blev det här ett jättelångt inlägg! Men jag har precis kommit innanför dörren hemma och har ingen att prata med! Här kan jag iaf låtsas att jag har massor av lyssnare  ;) Puss på er!

Always look on the bright side of life!

Idag har varit en sådan där dag då man egentligen inte känner för att göra någonting. Tyvärr har jag ju då självklart massor att göra. En trip till skolan, där vi fick information om den kommande tentan. Som förresten verkar helsnurrig och läskig! Nu sitter jag vid datorn och ska skriva tre artiklar, ett arbete som egentligen inte behöver ta så här lång tid, om det inte varit för att jag är helt tom i skallen och skjuter upp det hela tiden. Därefter ska det städas, laga mat och packas. Om det nu kan kallas att packa när man bara är borta en natt (?) Släng ner, släng ner..
 
Jag har idag hämtat ut biljetterna till mitt lilla äventyr imorgon, och samtidigt passat på att köpa massa färdkost och smaskiga saker! Hoppas jag slipper bli sövd om det blir operation, tror inte jag överlever fastan^^ Kan även passa på att önska att det inte blir någon operation!
Hur som helst vill jag i alla fall tacka för allt stöd, alla lyckoönskningar och alla utlåningar av anhöriga som jag fått! Det går som det går, och blir det pannkaka av allt så tycker jag i alla fall om pannkaka - så länge det finns hallon- eller jordgubbssylt!

RSS 2.0