Bio

Var på bio igår med Patricia (och hennes lillebror) :D Vi såg The Clash of the Titans. Den var faktiskt bra, mycket mer fylld med humor än jag hade trott, fast jag var väl en aning trött också ;) Handlade iaf i stort om den grekiska mytologin,  människornas kamp mot gudar (hades, zeus) Se den om ni vill och kan :D




"Snyggingen" som jag och p3 kom överens om, är längst bak. Och p3, han spelar faktiskt den lilla pojken i "Om en pojke". Ojoj, han har vuxit upp ;D


Hejsvej!


Livet i en pappersask

Igår och idag har varit riktigt bra dagar! Äntligen hände det jag väntat på, jag fick en ledig liten vardag :D Idag har jag varit ute på en långpromenad, solat, lagat frukost (äggröra och gröt), tvättat och sitter nu ner i soffan med min ansiktsmask som ska bort om några minuter :D En skön dag alltså, även om mina armar och nacke värker sen jobbet i förrgår. "Gunga, gunga, gunga. Mer faaart!!" Nee jag ska inte klaga, har ju fått några lediga dar att läka mina sår på!

Jag har lufsat runt i näst intill träningskläder hela veckan, och inte brytt mig så mycket om det. Det har varit skönt och det är knappast så att man behöver annat på mitt jobb. Men varje dag på bussen är jag omringad av hela gäng av yngre killar och tjejer som ser ut som de precis stigit ur cosmopolitan ;) Absolut inget fel med det, alla har väl på sig vad de tycker är snyggt. (Och de ser ju snygga ut)
Men, (varning för djupare och krångligare saker) egentligen är det hemskt att se hur "skönhetsidealen" idag har blivit så mycket hårdare. Tjuvlyssnar man på bussen får man höra ett och annat. En tjej som, på allvar vill operera sina fötter för att de inte får plats i de senaste skoinköpet (!) Eller en annan som vill fettsuga sina armar för att få dem att se starkare ut. Inte en enda av just det tjej gänget sa något om att börja träna. Några killar längre bak skröt för varann om hur mycket de lyckats träna per vecka, för att se bra ut, inte må bra.

Min poäng med allt detta svammel är en fråga. Hur kan det ha gått så långt att en liten, underbart söt, 5-årig tjej ställer sig framför spegeln och säger att hon aldrig någonsin kan bli snygg för att hon är för tjock?! Hon är inte ens överviktig och jag tror att hon kommer att bli en av skolans populäraste tjejer. Hon är tuff, men vänlig mot alla, har lockigt mörkt hår, världens gul smile och de största och härligaste bruna ögon jag någonsin sett :) Hon är verkligen jättesöt och alla vill vara hennes vän. Vi har väl allla våra tillfällen när vi tycker om resp. hatar vårt utseende, men jag hoppas att allt pepp ska få den lilla söta tjejen att se förbi det ytliga. Men ändå, livet är aldrig lätt va?

Nee nu ska ansiktsmasken av :P får se om det blev någon stor förändring ;) Missförstå mig rätt om allt det här, alla gillar att "göra sig fina" Men när de gäller operationer och svältningar så går det för långt. Men det är ett ämne som det finns många frågor och många rätt och fel, så bäst att sluta medan jag fortfarande kan^^

Ps, vad händer till helgen? :)

Puss & kram!

Too tired to dance

Är såå trött. Jag har lyckats undvika vila och avslappning hela veckan lång. Livet har lagt in sig på en rutin, vilket jag egentligen tycker är jättetråkigt. Jag vill ha mer spänning! ;) Men nee, varje dag har börjat med att vakna i gryningen och ta sig till jobbet. Sen åka hemåt i mörkret, men utan att nå målet först några timmar senare eftersom det har varit något att fixa efteråt. Väl hemma är det mat som gäller och sen något normalt som dusch, tv eller sova. 

Igår var jag på lägenhetsvisning med syrran, hon ville kolla på en lägenhet nära stan. Det var bara det att den var inte tillräckligt nära stan. Ursnyggt kök, men resten hade en liten feeling av gammalt vandrarhem^^ så hon får nog fortsätta leta.

Jag har förresten också anmält mig till ett nytt uppdrag för eventbolaget ;) det är bara det att, får jag det så kommer jag säkert behöva stöd av en massa trogna kompisar, eftersom det tydligen ska utspelas mitt i kupolen en fredag eller lördag xD Help!

Nu blir det mat. Sen ska jag ta och vila huvudet :) Började jobba kl 07 idag (gick upp 05.32!!) och börjar känna av det litegrann. Jag fick tider till en till vecka på samma ställe. Jag borde vara överlycklig att få vara på samma ställe, men det känns inte riktigt rätt ;D Och det beror inte på syrrans jobbarkompis unge som är på avdelningen bredvid och förföljer varje steg jag tar^^

Nu kommer ni säkert att tänka "Eve välkommen till vuxenlivet", men gud vad jag vill ha en liten ledig vardag ;D

Anyway, See you all :) Ciao ciao!

The girl in black

Hallå köttblå!

Nu var det en väldans tid sen jag var här och skrev sist. Internet är inte min vän längre utan krånglar mer än vanligt (även om msn is still going strong) Annars då? Vad sjutton har jag gjort sen sist?

Det har hänt en hel del grejer, inte viktiga, men många. Jag har åkt iväg och shoppat både en, två och tre gånger.. ajfan ;) Men jag har samtidigt jobbat en hel del med. Det har varit en lugn tid, har varit på låång promenad med mallou, sett på film med sara och p3, och kommit bra överens med syrran :) Frisknat till, varit sjuk, hyrt film, hjälpt släkten, varit på köpcentrum, jobbat, varit ute i solen, fått dåligt samvete över att inte varit ute i solen, tagit kontakt med gamla bekanta och bara varit hemma och degat. I söndags var jag så duktig att jag tänkte åka till Plantagen för att köpa två blomsaker till mina två tomma krukor. Men något gick lite snett för jag kom hem med en grön växt.. och en till kruka xD men de passade ihop så bra och den blev så fin, så får fylla de andra krukorna en annan gång. Jag funderar på om man kan plantera gräslök eller kanske små morötter ist? ;D det hade jämt mormor, och det var supergott!

Nee nu har jag inte tid att sitta här längre, ville bara att ni ska veta att jag lever. Även om jag är most osocial just nu, sorry for that! Jag har fått en hel jobbvecka, samma ställe hela veckan, som jag idag ska kämpa andra dagen med. Bussen går om tio min så nu måste jag springa om jag vil se mänsklig ut ;)

Hoppas allt bara är bra med er! Love you all <3

Tschüss!

My angel

Music: Broken Door - Angel


Where´s my angel?

Sick of being sick

Jag hatar att vara sjuk =( men å andra sidan, finns väl ingen som tycker om det heller. Jag var ledig på tisdagen och njöt i fulla drag. Sen mot eftermiddagen sa det pang och jag däckade i soffan med 39,4 graders feber.. (Självklart hade jag kännt mig vissen hela dagen, men trodde det inte var så illa) Onsdagen vaknade jag upp och snurrade runt som virvelvinden hela dan, gick inte ens att stå upp. Dessutom slog en hemsk förkylning till. 

Idag har det känts lite bättre faktiskt, febern som kommit och gått hela veckan har iaf för stunden försvunnit. Huvudet dunkar lite, men i förr går lyckades jag trots sprängande verk ta mig till Posten och hämta mitt rosa kort! :) så jag klarar mig nog nu med. (Jag ska kanske lägga upp en bild på fotot senare ;D)
Om det har var igår så var det nu dags att återvända till vågrätt läge.. Men eftersom idag är idag och inte igår, ska jag istället försöka se lite mänsklig ut och kanske dra med Mallou ut i solen. Jag är blekare än snön och kanske en aning magrare än de stackars vinterfåglarna. Mest på grund av att jag denna vecka har levt på en skål yoghurt till frukost, liiite pasta till lunch en dag, en annan dag ett halvt äpple till lunch, annars bara lite mer yoghurt till kvällsmat. Mina dagar som matvrak var forna glansdagar, men hoppet är det sista som lämnar människan, jag är tillbaka snart jag lovar!

Nee ska jag kunna jobba imon, måste jag vara frisk. Så därför har jag från och med nu friskförklarat mig själv. Visst jag hostar upp mina lungor, nyser 30 gånger i rad, snorar som en hund dreglar, men det är bara småsaker^^ Hehe, ni ser hur trevlig jag är att umgås med för tillfället ;)
Jag är trots allt på riktigt bra humör idag :D Och tiden går fort när man har roligt!

I världen är du bara någon. Men för någon är du hela världen..


Tchüss meine Freunde!


Once again

Tjoflöjt! Idag är det påsklov för mig! Vi får väl se om det håller hela veckan eller bara någon timme till.. With this job, you never know!

Jag hoppas att ni alla haft en underbar påskhelg och käkat godis i massor! Det måste nog bli en liten motionsrunda här snart, iaf efter det att godisskålen blir tom. Men jag bor en trappa upp, så det lär väl inte bli något problem just nu ;)

Jag börjar sakta bli lite förkyld igen. Annars så lever och frodas hela familjen. Det är ju ett litet under, eftersom vi alla tog oss till Ikea igår. Men den enda som haft körkort och kört vareviga dag hela året, fick inte köra. Brummandet stod jag och syrran för. Det var lite nervöst i början, men utanför dalarna började det snöa, så då var allt lugnt igen!^^  Hem kom jag med, ingen byrå, men skålar, tallrikar och en trevåningsförvaring av accessoarer. Går sakta och säkert mot ett litet ikea-hem.

Helgen har alltså varit helskön och jag vill bara önska att den, plus ledigheten, kunde fortsätta veckan ut. Genom mobilen har jag kontakt med lite olika människor just nu. Och jag har kommit fram till att jag orkar inte. Det finns så mycket som man inte bör starta och annat som man inte vill. Tiden får helt enkelt fortsätta gå, så får vi se vad som händer.
Nu ska jag sluta skriva och iväg och vara duktig. Måste städa bort allt grus och sen rensa både dator och garderob.. najs - not :P 

Men ha det fint, boys and girls!
Tschüss!

I wonder how, I wonder why

Nu är det april, snart påsk och det spöregnar ute..


RSS 2.0