Den längsta dagen på året

Det blev som sagt en oplanerad midsommarafton, till och med oplanerna ändrades ;-) Efter en god midsommarmiddag hos päronen blev det en lugn och riktigt trevlig kväll tillsammans med P3. Vi spelade kubb och snackade oss hesa i den iskyliga sommarluften. Runt omkring oss var stan helt öde och medan kvällen blev mörkare, blev luften än kallare.
 
På midsommardagen väcktes jag i min eftermiddagsslummer av ett telefonsamtal. Som ledde till att jag imorgon har en arbetsintervju på Borlänge hotell och värdshus! Lätt nervös då det kan leda till att jag trots allt får ett sommarjobb denna sommar. 
 

Om jag tänker alls, tänker jag på dig

Dagarna går fort när man har roligt! Sommarlovet har som sagt startat. Jag har umgåtts mycket med finingar som med Mallou och med Vella. De har varit fika, lunch och promenader, och annat skoj. Jag pluggar min extrakurs, och har fått en pluggkompis till den! Dock är han bara i början, men om han spurtar på kanske han kommer ikapp. Jag är ju som vanligt helt ofokuserad. Har dåligt med självdisciplin när det är sol och värme ute, så det kanske är tur att just solen och värmen verkar haft semester denna vecka.

 

En annan orsak är att midsommar närmar sig med stormsteg, har det någonsin varit fint väder då? Pyttsan! I och för sig lyckades vi både cykla tur-retur och spela kubb förra året mellan regnperioderna.

 

För denna midsommar har jag just nu väldigt lösa planer. Men då jag har blivit lite av en vad-som-sker-kommer-ske-människa kommer det antagligen bli en skoj dag i alla fall. Mina planer har ju ändå haft en tendens att gå åt skogen på sistone, så bättre att inte planera något alls.


Var du än är

Nu är högskolan, eller i alla fall mitt treåriga program slut. Det är dags att ta tag i det verkliga livet. Mycket kan sägas om högskolan, alla fantastiska människor jag mött och lärt känna, andra saker jag pluggat in, men en av det största sakerna har varit att jag har vetat vad jag ska göra varje höst. Nu ligger allt öppet. Jag känner ett stort behov av en nystart. Men det är samtidigt väldigt svårt, vissa bojor är svåra att bryta sig loss ifrån! Jag vet inte om det kommer att gå eller hända, men det är nog dags att tänka på mig själv lite. Se till att pricka av lite drömmar från den där långa listan och hitta den där personen som är jag. 

RSS 2.0