Lugnet för stormen

Det fylls på med fullt av folk i vår lilla stad, det är inte så ofta det händer! Stan är därmed inte helt öde, som den brukar bli varje vardag efter kl 17.. Jag har varit till bolaget idag, och det är nog en bra idé att gå dit tidigt i veckan. Om inte alla tänker samma sak förstås, men det var då nästan fullt hus och då var jag ändå tidig..

Resten av dagen har jag mest slappat och det har varit underbart! Så himla härligt att vara ledig när solen lyser. Däremot måste jag börja klaga en del igen, ni som träffat mig vet redan att jag är en torrboll just nu. Men precis när jag tänkte att nu får det räcka, ser jag att båda fötterna också switschar skinn:( Nu dröjer det säkert inte länge innan jag är tillbaka som mitt vanliga likbleka jag ;) Fast utomlands blev vårt motto att "rött är oxå en färg" så jag antar att det gäller för vitt med. Man får se det positivt. Visst, jag ömsar och byter skinn just nu, men jag kanske byter ut det till ett bättre? Ett mer hårdhudat, det skulle nog en snäll människa som jag behöva :P

Annars lever vi livet som vanligt här. Snygga grannen har ju som sagt flyttat, han som brukade spendera sina dagar med att ligga och solen hela dagarna :) Men sommarkillarna har börjat jobba hos vaktmästaren. Så det ordnar sig;)

Midsommar utspelades sig förresten hos elisa. Vi grillade, snackade, drack och gick tillsist iväg i spöregnet till fotbollsplanen. Där vi spelade kubb och sedan brännboll. Och herrejisses vilken träningsvärk jag fortfarande känner av xD Jag gav allt! Ingen aning om vem som vann, för vi höll koll på tiden men glömde bort att ha nån som räknade poäng. Men jag måste säga att man var mkt duktigare än vanligt, kanske på grund av alla vätske-pauserna. Vi borde tagit varsin hutt innan idrottslektionerna i skolan, det skulle kanske hjälpt finfint^^

Ni måste jag hoppa in i duschen, och sakta se på när min solbränna rinner av och ner i avloppet..

Peace and Love my dear!

Glad Midsommar!

Det är skandal, mitt favorit schampo, mitt smultron schampo har tydligen slutat säljas på ica :( tooo bad, me liked it very very much!

Idag är det alltså midsommar, så GLAD MIDSOMMAR på er alla! Jag har fått bekräftat att vi verkligen bor på landet idag. Syrran med kompisar ska göra kransar, så jag hängde med till vårt bästa ställe för att plocka famnar. Precis när jag stod och funderade vilka fler färger jag borde ha mer, så skuttar något över vägen cirka 5 meter framför. Guess what? Ett jäkla rådjur! haha, sjukt, det är ju ändå en asfalterad gata. Iofs samma ställe som vi hittade flera nävar av kantareller i höstas, men ändå, ni fattar! ;)
Snacka om naturupplevelse. Och självklart var syrran för stunden begravd i ett dike och såg nada :P precis som den gången jag såg en kronhjort på öland, bara jag såg den eftersom den precis hoppade in bakom en buske som var den enda växtligheten på den stora åkern på kilometer (A) men jag tror hon trodde mig denna gång :)

Jag hoppas ni får en underbar midsommarafton idag och ikväll, det känner jag på mig att jag kommer att få :)

Jag lämnar med ett starkt tips: Genomför inga svanhopp i små trånga rum!^^


Mitt bästa kort från resan! xD

Puss och kram! Och dröm sött om era framtida makar med 7 blommor under kudden ;)


Home little home, here I´m again

Japp, som de flesta av er redan har märkt så är evepeve hemma i sverige igen. Det har varit en UNDERBAR härlig och konstigt lång vecka. I stort har vi bara slaggat i solstol, antingen på stranden vid medelhavet eller vid en av poolerna på hotellet. Det fanns, en, två, tre, fyra, fem.. Om man räknar in barnpoolerna så badade lille eve i alla hotellets 7 (!) pooler ;) har alltså solat (vilket syns bara pyttelite) käkat lite med ändå onyttigheter (vilket däremot säkert syns en del) och annars absolut inte rört sig mer än nödvändigt^^ Och shoppat lite småsaker :)

Kenza var med på samma flygplatser, flyg (platsen snett bakom, hon satt och målade:D), buss, men inte samma hotell. Iaf så läste jag i hennes blogg att hon tyckte dit resan hade så mkt turbulens att hon trodde alla skulle dö. Det sammanfattar den jävla hemska turen, som slutade med att vi studsade ner på marken med ett hjul i taget.

Aja, tyvärr lider mina öron fortfarande lika hemskt av start och landning. De känner för att sprängas och jag blir förvånad varje gång jag märker att det faktiskt inte kommer blod ur öronen. Ironiskt nog lider syrran av samma problem, när alla sitter och snackar och skrattar påväg ner, sitter vi och halvdör^^ förutom en liten pojk som började skrika att det gjorde såå ont, lite hjärtskärande var det nog. I alla fall så klev vi tanter tyst av planet och tränade på vårt dövspråk medan vi väntade på våra väskor xD Vägen hem var värre med flygbuss, flyg, tåg och buss, tillsammans med all väntetid tog hemresan ca 12 timmar, men lite liiite sömn här och där.

Man måste ändå älska grekland <3 Maten och folket (i det flesta fall iaf) är båda helbra och trevliga. Och alltid solgaranti..! Jag har en massa roliga historier från resan, som jag tänker spara till ett bättre tillfälle. Sånt som hur vi t.ex lyckades få nästan lika mkt mat på restauranggolvet som på tallriken, hur vi råkade göra så blomman vissnade eller varför min mp3 övernattade i en stor svit xD 

Var bara borta i 9 dar, men jag har saknat mina tjejer här hemma, nu när många kommer hem till sommaren. Helgen var himla skoj, och jag träffade det flesta som jag velat och många fler :) Alla goa och glada människor! Det är ni det, bara så ni vet! ;D

Det här kommer bli en riktigt toppen sommar! (hoppas jag eller bestämmer jag idag, när huvudvärken har försvunnit..)

Puss och kramar till er alla!

Tebax!






Den ville inte rotera, får väl fixa det en annan gång. Men ni ser ändå va? ;)


9 juni

Going away tomorrow..I´m not quit done with my big bag get, but I still have time I hope. Last-minut-girl ;) Which is driving my sister crazy! Nu får det vara nog med engelska, men man måste ju träna lite, den kommer absolut att behövas de närmaste dagarna. Tyvärr är den riktigt ringrostig.

Det är inte bara jag och syrran som åker på semester imon. Även min lilla vän ska ta sig en tur. Min mobil har alltså till sist gett upp och bara vägrar att ladda upp sig igen. Jag tror jag har de flesta av era nummer uppskrivna, annars hör jag väl av mig på nåt sätt senare. Den ska dock inte till solen utan iväg till något "fixa-jäkla-saken-eller-få-en-ny"- ställe.

Imon drar vi alltså! Hoppas vi är snälla mot varann, jag har redan massa blåmärken från de söta änglarna på jobbet ;) Ha det bra här hemma så länge, dröjer inte lång tid innan jag bankar på någons dörr igen. Hoppas ni kan njuta av fint väder, speciellt ni som precis fått sommarlov! Lyllosar!




Puss och kramar till er alla :D


Hallåhejsan!

Nu var det ett tag sen igen, sorry for that. Mycket har hänt. Jag har t ex varit på bio med vella (såg nya Robin Hood, riktigt bra faktiskt) och på rix fm festival med sara (en del bra låtar iaf, tillsammans med skrikande 9- åringar) 

Och på jobbet var det mer action än vanligt igår. En kille och en äldre man stannade tydligen med en bil utanför grinden längst bort och började ta kort på några barn. När ett av barnen frågade vad det gjorde svarade de "stick iväg" och när ett annat barn sa att de skulle hämta fröken så hoppade männen in i sin bil och rivstartade därifrån. Helt sjukt, enligt barnen försökte männen få upp grinden (vi har fått nya grindar som är svåra att få upp, speciellt den som aldrig använts) vad hade hänt om de hade fått upp den? Ville de bara skoja eller något allvarligare? Ingen aning, lite läbbigt var det iaf, snacka om att alla hade hökblickarna på efter bilen och männen. Och barnen förstås, som vanligt. Även om ingen av oss var i det hörnet just då. Personalen ringde iaf polisen och granndagiset lite längre bort. Sen föll det även på min lott att informera varje förälder när de kom för att hämta, speciellt nervöst för de föräldrar vars barn blev med på bild. Verkligheten som man inte vet om kan vara skrämmande ibland :P

Okej, sen kanske det viktigaste nu då, och roligaste :) Jag och syrran sticker på torsdag till Grekland. Till ett 4-stjärnigt lägenhetshotell på Kreta. Vi bestämde oss för att det skulle vara kul att åka någonstans och dagen efter hittade vi en billig sist min som vi fastnade för. Nu ska jag spendera en vecka ensam med syrran utomlands i ett rum, för första gången. Vi får väl hoppas att vi håller sams xD men det går säkert bra.

Igår blev det som sagt rix fm festival och falukalaset. Ikväll blir det lördagsparty, men just nu blir det en trip till glasbanken. Och efter det kanske jag ska lura med min vän mallou till nästa festival, Bruksfestivalen^^ Hahah man blir ju ibland sugen på en kanelbulle och en festis när man är ute och går, och det får man där minsann! Stooora bullar :) Brukar vara en liten tradition att gå en sväng dit, när man var liten var det mest bandvagnen och ponnyridningen som lockade. Nu går man nästan ändå förbi där, så är det fint väder passar det bra att tränga sig fram med småbarnen och sno en bulle. Ballonger finns oxå att få, vanliga eller djurformade^^ jag vill ha en nalle igen :D

Hoppas ni får en underbar lördag!

RSS 2.0