Skogens alla hörn

Nackdelen med 8 liter blåbär/lingon och 5,5 kg kantareller är att skogens halva djurrike verkar ha sett sin chans att fly från skogs! Spindlar, skalbaggar, myror - här finns allt att oönska! I duschen, på frukostbordet, springande förbi på golvet. Jag har en myra i mitt rum. Jag har flyttat alla möbler, dammsugit och torkat -ändå har jag inte fångat (läs: killed) eller hittat den igen, trots att jag fortfarande ser den ibland. Hans namn är numera Knut.

Imorgon smäller det!

Åhej! Så imon är det dags att komma tillbaka till verkligheten igen efter ca 10 veckors sommarlov. Kan inte säga att jag längtar sådär jätteupphetsat, men efter att ha spenderat dagen och lunchat med Sannorna börjar jag i alla fall se fram emot det mer. Härliga och glada och vi sitter i skiten allithopa. Dag 1 blir spring spring mellan två städer (eller två byhålor? Eller nä, en stad och en byhåla), dock olika tider. Dag 2 blir det två städer (stad, byhåla) och SAMMA tider. Suck om nån nu sitter och gömmer på ett recept på kloning - denna höst passar det utmärkt att involera mig som försökskanin! Fler Eve till folket! Eller kanske inte..
 
En helt annan start, jag finns numera med på twitter.. Ingen aning hur effektiv eller aktiv jag kommer vara, men kan ju alltid vara bra för den bransch jag i framtiden siktar mot! Evelu89 är mitt namn där in case of.
https://twitter.com/evelu89
 

Mine, mine, mine, mine!

Åhå!!
 
 
 Ånä!
 

Sommar, sommar, sommar!

Fort har den sprungit, men åh vad härlig den varit! Har iaf hunnit med sjukt mycket och haft det sjukt trevligt! Här är ett axplock av roliga saker! Stadsutflykter, solning och picknickar, världens bästa sommarfest, härligaste Gotland- och Ålandskryssning någonsin med smaskiga buffér morgon och kväll och en massa annat som inte fick plats här! Datorn har det inte funnits mycket tid för, ni har väl alla flytt fältet härifrån nu ;)
 
                                

When you wish upon a ..plane?

Att vara ute i mörkret och spana mot stjärnhimlen hör väl inte till vanligheterna! Varför inte egentligen? Lugnt, stillsamt och fränt! Idag hade jag dock en anledning, att spana efter meteorsvärmen Perseiderna! Efter en halvtimme var fortfarande det enda jag såg en massa flygplan, det började bli kyligt och lite tråkigt. Men, en kvart senare hände det. Jag såg ett stjärnfall! Glömde dock bort det där med önskningen, det gick för snabbt! Kanske kan ta den nu i efterskott? Flera kom efter det första och de var lika spännande allihopa :)

Heaven got another angel

 
R.I.P

Glömde nämna..

..att jag är röd som en tomat! Och inte sådär fint färdelat utan fläckvis! Två runda fläckar runt axlarna och lite här och där. Har även kommit på ännu en nackdel med utstående revben, magen blir bara bränd på ett ställe! Gack!

Long time no see

Det händer så många roliga saker på sommaren! Sommarfesten i lördags var det roligaste på läänge! Helt fantastiskt kul med alla underbara vänner! Efter det har det blivit picknick i solen, vandring på okända skogsstigar, stuga i Gävle, åska till frukost och idag en minigolftur med Sara! Tiden känns dock som den springer förbi! Gah hur ska man hinna med allt, snart är sommaren slut..
 
Men än så länge är det låångt kvar och mycket som ska hinnas med. Kommer till exempel gärna förbi och kikar på din lägenhet någon dag M-L :) Och Gotlands-resan kryper närmare :):) Men ha det bra nu alla, i solen!

RSS 2.0