Bokat resa!

Nu har jag och syrran bokat semesterresa!
Mer detaljer senare, hinner inte nu, ville bara dela nyheten :D

Lovely!


En glad låt

Som kan få alla att ta sig igenom dagen med ett glatt humör. Jag jobbar stängning idag, vilket alltid bara blir segare och segare tills man bara har en unge kvar. När sen alla har gått tar det typ en kvart att plocka ihop allt, släcka ner, låsa och larma. Så vi syns väl ikväll nångång då!

Förresten har jag och syrran börjat leta efter nån resa till sommaren. Det vore toppen att få åka iväg till riktig sol och njuta ordentligt :) Nu när jag har jobbat 7 veckor i sträck varje vardag (förutom när jag reste bort) och har fått schema för vecka nummer 8 med. Visst det är skönt att veta, men jag skjuter upp så mycket annat :P men men det ordnar sig väl alltid på nåt sätt.

Såg ni förresten på Eurovision igår? Gaaah.. jag kände på mig att det inte skulle gå, hennes låt var helt okej men inte så bra att det skulle kunna vinna något tyvärr. Jag har inte hört så många av de andra, men jag tror det var cypern som jag gillade lite (=




Pusshejs!

Jag har lärt mig något om väntrum

Okej, för det första är stämmningen självklart stel, alla sitter stilla och stirrar på varann. Och gud förbjude att man måste hosta, då håller man för handen och nästan kväver sig själv, allt för att undvika hela rummets sammanlagda blickar. Pratar man så viskar man och om någons unge skriker upprepade gånger får föräldrarna onda ögat^^ Ungefär så brukar det väl vara? Nu har jag tänkt på en till sak, man får alltid rena naglar efter ett besök! Alla som sitter ensamma och väntar sitter samtidigt och pillar med sina naglar, därför har man tillsist tagit bort all smuts under naglarna när man går därifrån. Härligt omedvetet! Tänk på det nästa gång ni måste sitta och vänta i väntrum i 40 min..

Idag är det en spring-dag. Jag har precis, som ni förstått ovan, varit hos doktorn (ögondoktorn, ögat vill inte läka tillräckligt) Nu ska jag strax iväg till jobbet och efter jobbet ska jag skynda iväg och träffa pappsen. Skallen dunkar redan (p ga trötthet, för mkt sömn lr för många huvudsmällar? ingen aning..) och jag längtar redan nul tills jag kommer hem nångång ikväll och får slänga mig i sängen :)

Nu är klockan halv elva, så nu är det dags för lunch. Tror det får bli pasta med ost- och skinksås, snabbt och enkelt, man vill ju inte vara sen till jobbet. Hoppas det är bra med er, har inte sån stor koll just nu känner jag :/ fullt upp! Men snart är det sommar och då brukar det mesta bli lättare :D

Hejhopp och ha det bra!
Love you

Ut i ur och skur

Regn, regn och regn! Det har regnat ända sedan jag öppnade mina ögon i morse. Fast det är ju rätt så mysigt att sova när det regnar.

Igår var det dock ännu värre. Jag hann fika och ta en glass med vella, sedan komma hem och gå ut och gå med syrran. Men ack, ack! Precis när man kommit tillräckligt långt bort så att det är längre att gå hem än fortsätta, ja då öppnar sig himlen! Vi som bara hade t-shirt och shorts på oss^^ Kul, min t-shirt var grå när jag gick ut men svart när jag kom in :-)

Den svenska sommaren har äntligen kommit alltså =P Men attans den som ger sig! Ska det motioneras så ska det. Men först städa mitt lite atombombade place, innan my family har sönder något mer! Nu står det på listan: stor-spegel, tavla, gardinstång (!) och borttappat UBS-minne.. 

Man måste älska sin familj, right?

Shiiine on

God middag bloggen!

En härlig dag idag! Solen skiner, himmelen är blå, visst det kunde vara lite varmare ute, men det är ju bara maj. Jag har precis ätit frukost, slaggade i soffan i hela 45 min och hann därmed laga frukost och läsa alla tidningar. De senaste veckorna har det annars bara varit att käka lite yoghurt, slänga smör på en macka och springa ut.

Jag är inne på min 6-7 (?) vecka på samma ställe och eftersom jag delar på en tjänst så finns det en liten mini-chans att jag kommer få jobba något i sommar :) annars ser det lite dött ut..

Jag känner att jag har undvikit nytt folk de senaste dagarna, eftersom jag ser ut som jag gör. Jag var till ögonläkaren i torsdags och fick reda på att jag har en hornhinneinflammation.. Det är samma öga som vanligt, det blir något fel på det typ varannan eller var tredje månad. Tydligen så vet de inte vad det beror på, men hon sa att det är som en allergi, fast inifrån, det drabbar vissa men inte alla. Så jag tackar väl slumpen för den fina presenten, det här kommer jag antagligen att få dras med resten av mitt liv. Därför borde jag sluta upp med att vilja gömma mig för människor, de perioder det är som värst. Jobbat har jag i alla fall gjort ändå, jag berättade för längesen så det vet och har sett det värsta. Men brillorna är på hela vägen till och från jobbet^^

Nee nu blev det för deppigt här! En fin dag ju, dags att leta upp lite kläder och gå ut på en liten promiz.


Ut och njut ni med om ni kan!
Bye blogg!

Only an angel


Girls just wanna have fun!

Ojoj, nu var man hemma igen. Har haft den galnaste och sjukt roligaste helgen/resan på evigheter. Vi gjorde i stort allt man kunde göra, förutom droger eller fyllecell då ;) (Kanske inte slagsmål heller, men iaf jag känner mig lite mörbultad, så nära nog)

Gaah, jag vet inte var jag ska börja. Vi åkte buss till storstan, båt till helsingfors och spårvagn till stan och hotellet. Båten dit var mest full med lugn musik och lugna människor. Det var på hemvägen som festen var igång kvällen lång ;) (söndag) Vi träffade på lite roligt folk och vi sjöng karaoke! (girls just wanna have fun) Becky vågade sig till och med på en finsk sång alldeles själv. Jättebra var du, Repsu :D

På fredagen var vi framme i helsingfors. Vi gick runt på stan i köpcentrum och kikade runt lite överallt. Sen blev det förfest med Martins (och nu beckas) kompis Jaako, bredvid en stor kyrka uppe på en hög kulle, där turisterna strosade runt. Sen stan och till en gayklubb! ;D

Kvällen efter blev det förfest i en park med en kyrka och gravar.. xD Sen iväg till Armas, men senare hänga med boysen till gayklubben DTM igen (Don´t tell mama) Söndagen skulle mest bara bli en lång väntan på båten, men inte då, skönt nog. Vi tog med oss Jaako (eller han toh med oss) och en massa mat till en liten ö, dit man bara kunde åka med båt. Blev grillning på stranden i solskenet :) Sen färja tillbaka och ta sig till båt-inchecningen. Vi kom fram till disken 3 min efter att de stängt, men det gick ändå, fast vi fick springa hela långa glasgången. Precis när vi såg ingången, började två vakter stänga grindarna (!) En minut senare och vi hade varit kvar i staden med det varma solskenet ;) Vi var sist på båten! Damn vad alla stirrade ut oss precis innanför, svetttiga och andfådda som vi var. Haha! 

Vi träffade lite zombies i parken, skämde ut oss på hotellet genom att fråga en massa frågor och få många problem (som att toarullarna tog slut^^) Var ett skitsnyggt hotell, fräscht ocb nybyggt. Även om det mest bara var vår sovplats ;) annars hängde man på stan och shoppade lite. Lyckades köpa ett linne och en tunika och lyckades förstöra mina klackskor genom att nån gång en natt ha av ena klacken. Såg det först morgonen efter xD Aja, det är kul när det är skoj!

Jahapp, nu är det som vanligt när man varit ute och rest. Man äter och dricker (vatten) nästan aldrig tillräckligt. Bara att försöka vänja sig igen då. Jag har bara varit borta i fem dar, men här känns mycket annorlunda. Någon har till exempel haft sönder min stora spegel, men lagat den igen (alltså inte spegelglaset) det har kommit ny mat, nya tavlor och lite omöblering. Detta hjälper inte min förvirrade hjärna. Utsidan är grön även fast alla buskar är borta (?) gash, solen skiner iaf =) 

Idag ska jag iväg och jobba.. Inte sovit en blund men kommer säkert att gå på koffeinkicken lite senare. Det är i alla fall första dagen på typ fyra dar som man inte är bakis.. Känns helt okej faktiskt.


Ojsan nu blev et här väldigt långt, hoppas jag inte tröttat ut er. Bilder kommer upp senare, bara snygga bilder ;D

Tjohejs!

Going away

Idag håller jag på och packar och fixar, eller ja, jag ska börja packa och fixa. Istället hamnar man som vanligt framför dataskärmen. Jag har jobbat, handlat, solat och lagat mat. Nu återstår i stort sett bara äta, packa och sova innan det är dags att vakna imorgon, och kl 10.55 hoppa på bussen ner till båten till finland :)

Ha en prima helg hela högen. Vi tre tjejer är tillbaka på måndag (eftermiddag) sen ska jag jobba resten av veckan.. Jag känner på mig att jag egentligen kommer att behöva en ledighet till efter denna "ledighet". Men riktigt skoj ska det bli!

Finland here we come! :D


Highway to the dangerzone

Gamla Top Gun rostar aldrig.


Efter regn kommer sol

Hejsanhej! Hur e leeget? Jag är pigg och himla glad idag, trots spöregnet. Det blev en kort jobbdag och jag slapp stå ute och vakta i regnet. Det enda som hände var en promenad till bibblan med 8 storögda barn. Det var riktigt länge sen man fick sitta på kuddar och lyssna på sagor. Skoj!

Annars har det inte hänt så mycket mer. Det blev en lugn och härlig helg. Jag, becca och becky ska ju ut och åka storbåt till Helsiniki på torsdag, så man måste ju vila upp sig lite innan ;) Jag har inte fått in i min skalle än att jag måste packa =P skulle underlätta om jag iaf började tänka på det ;D

Jag var till Expert och köpte en ny mobilladdare idag också. Min gamla har ju börjat trilska och slutat att ladda. Den snygge kille visste inte heller riktigt vad felet kunde vara, men vi testade en ny laddare, och den fungerade, dock lite motvilligt. Vi får väl se hur den fortsätter, kommer väl krångla snart med och då blir det mobilen som åker iväg på resa istället.

Förresten nu är det maj! Yeeey :) Sommar och sol runt hörnet.


Nu börjar datorn bli konstig..(?)

Så, so long bloggiz!

 


Jag har gömt mobilen.

Tänk vad lätt det är att skrämma upp sig själv när man sitter ensam i ovissheten =P Röntgenbilderna visade i alla fall inte det farliga, och läget för de andra två är i stort sett detamma som förut, ingen operation än dock. Gemensamt har de alla tre haft minst en dag på samma sjukhus, synd nog inte samtidigt.

Idag vet jag inte riktigt vad det är med mig, känns som om jag sitter på botten av sjön.. Jag har lyckats skurit mig två gånger när jag delade frukt. Inget jätteallvarligt, men tillräckligt så att det kom blod och skrämde upp en del av snorungarna. Min "svans" fick lite blod på sig till och med, så alla trodde väl att hon läckte hon med ;)

Idag verkar vara något av en "low-day". Jag har en sån konstig känsla, som om jag väntar på att något ska hända, något som inte känns så bra. Känslan gick inte ens bort när jag hämtade ut mitt fula pass, där kunde man ju prata om "dåligt" ^^ ´Jag köpte även nytt nagellack, lite åt rosa hållet :) blir iaf skoj till sommaren =)

Nu ska jag krypa ihop framför en film. Sen ska jag fixa en massa pappersarbete och försöka ta mig till banken. Alla "måsten" har samlats på en stor hög, som snart kommer trilla ihop om jag inte tar bort lite. :P

Förresten, jag har käkat den första mjukglassen för i år! Nu är det snart sommar :D


Goodbye my friends!

Word I couldn´t say

Livet är inte lätt när det är svårt. Just nu vet jag inte vad som händer kring mig, alla verkar ha något sorts problem. I släkten har en av de äldre plötsligt fått vinterkräksjukan, verkar som det är ungefär lite värre än magsjuka, iaf när man är ung, gammal bli väl allt lite värre. En, inte heller så ung, på andra sidan ska snart iväg och operera bort en tumör. Något mer att hålla tummarna för. Dessutom ska en person i den närmaste kretsen, idag iväg till röntgen, för att se varifrån problemen med hals och andning kommer ifrån :P

Och så börjar jag bli förkyld igen. Ingen har kommit hem än och ingen har hört av sig :P Jag börjar snart klättra på väggarna ;) Men det är säkert ingen fara, allt brukar ordna sig på en massa sätt.


Men håller nog tummarna än då! 

Tjohejs!


 


Things felt like magic then

Jaha så var det söndag igen ja.. Drygt. Men jag har haft fyra fantastiska och underliga dagar. Jag har njutit av ledighet, börjat träna mer och träffat några av mina underbara vänner (genom bl.a promenad, bio, grillfest) Jag har fått massor gjort, till och med tvättat alla fönstren, så nu kan sola skina in lika fint som den skiner ute. Sen har jag varit på stan och nära kommit i bråk med några skinheads.. De började skrika saker åt oss och gå ikapp oss när vi drog. Men, som jag säger om den lille killen på jobbet, de (4) ville väl bara ha en varsin kram ^^

Idag fungerar äntligen internet, efter alla genomsökningar och rensingar som gjorts. Det är lite si och så med att ta sig in, men nu har man iaf tur ibland. Jag har redan varit ute och gått lite idag, med idag var det så fint väder att jag nog ska ut en vända till i solen. Man ska njuta ordenligt av ledighet när man har en veckas jobb framför sig.

Hoppas allt är bra med er mina söta snorungar ;)


Längtar till sommaren!

RSS 2.0