Sol, vind och vatten

Har äntligen lämnat in den första uppgiften på sommarkursen! Rinner segt som sirap, men det går i alla fall framåt! Jag har mumsat på jordgubbar hela helgen, idag kunde jag även lägga till bigarråer och en liten bit chokladtårta. Annars har helgen sprungit förbi fortare än snabbt. Var det ens helg? Känner mig inte riktigt redo för att välkomna måndagsmorgonen, tur att det är massa timmar kvar.
 
Åh förresten! Jag vandrade in i en härlig affär i helgen. Chokladbollar och konditoribitar så långt ögat kunde nå! En Delicato Outlet! Jag och pappa var som barn på julafton, båda med ett glatt flin. Jag dessutom med en kurrande mage. Mums! Tur att man är ute och rör på sig hela dagarna på jobbet ;-)
 
 

Kalithea

 
 
 

Hallå världen!

Blivit rätt mycket på senaste tiden. I söndags kväll landade jag i Sverige igen efter en helt underbar Rhodos-resa! Jag är inte lika brun som jag önskat då jag var mer duktig denna gång och spenderade massor av tid i skuggan, speciellt sen jag brände mig redan första dagen. Men, men!
 
Måndag morgon (gryning!) trampade jag iväg för den första dagen på sommarjobbet på Kvarnsvedens kyrkogård. Jag som fortfarande hade lock och var lite halvt döv, fick höra att jag då passade bra in. Dagen startade med att åka iväg till Fröbergs och prova ut arbetsbyxor, jacka, shorts, stövlar, regnjacka, regnbyxor, arbetskor...Puh! Skum känsla att stå i provhytten med personalen utanför och få lön samtidigt ;-) När jag väl kom hem dog jag i soffan nästan fram till dess att det var dags att knoppa in.
Idag startade dagen med blixt och dunder, vilket gjorde jobbet mer långtråkigt när himlen envisades med att öppna sig hela tiden. Nu har jag en väldigt stor lust att bara dö i soffan igen, väldigt, men måste kolla upp den där sommarkursen närmare och köra igång med pluggandet.. Dessutom måste jag laga mat och packa upp resväskan mer ordentligt.
Verkligheten är konstig just nu. Jag har inte kommit in i några rutiner alls. Eftersom jag gick från att vara i den härliga utomlands feelingen (all inklusive = ingen disk, ingen matlagning, ingen städning + massa sol), kände mig inne i min bubbla med öronlock efter landningen och därefter dök in i en helt ny värld med nya människor och nya uppgifter så är jag helt förvirrad. Känner att jag längtar till helgen då jag har några lediga dagar att komma ikapp mig själv igen. Dessutom saknar jag er alla godingar som jag nu inte träffat på länge. Är i min bubbla! 

Sommarlov!

Eftersom uppsatsen med Hannorna nu äntligen är inlämnad och oppositionen avklarad så har sommarlovet kommit! Det känns lite skumt än så länge, all denna ledighet! Som jag i och för sig har spenderat med att göra allt jag inte hunnit med.. Tiden går fort! Vi var ungefär nio timmar i skolan i måndag och därmed missade jag när rörmokaren kom på besök. Trist! Men det kanske var lika bra ;-) Han lämnade en lapp i alla fall, om att tjänsten han tänkt göra, utöver sina arbetsuppgifterna inte lyckades så bra som han tänkt sig. Men jag fick ett förnamn, M. Kändes dock lite konstigt att en främling har spenderat cirka tre timmar ensam i min lägenhet. Men nu är det gjort.
 
Idag tog jag en sväng till frisören, fick en lite kortare, lättare frisyr medan jag smuttade på en cappucino. Oerhört trivsamt. Om typ en timme ska jag möta upp Sara, som också är hos frisören, så vi kan flasha runt med våra nya frisyrer. Därefter blir det hem, laga lite matlådor och kika igenom vad som ska åka ner i resväskan. I helgen rymmer jag iväg till Grekland!

RSS 2.0