Jag bor i ett dockhus

Jag undrar när jag sist hade en dag där jag kunde göra vad jag ville, ligga och se på film hela dagen om så passade? De hundratusende senaste veckorna har det mest varit en massa spring och måsten. Men jag ska väl vara glad att jag har ett jobb iaf, och tydligen ett liv :)

Däremot är jag inte lika förtjust i grannen mittemot. De började som vanligt, han (med nån mer tror jag) flyttade in och man kunde se hur han fixade i köket om kvällarna. Sen blev han helt klar, det enda man nu kan se i hans fönster är en gubbe som stirrar tillbaka! Jag bor tydligen i ett dockhus! Nästan varje gång man kollar ut genom fönstret kan man se "herr fönstertittare" glo tillbaka. Då menar jag inte att han tittar fram med huvudet bakom gardinen. Nej, nej, här kör vi inte med några sådana mesigheter. Han står helt enkelt mitt i fönstret och stirrar i timmar. Jag  har fått en liten känsla av att vara bevakad, och funderar lite smått på om syrran gjort något dumt så polisen spanar på oss ;) Den enda bot som fungerar är att själv ställa sig mitt i fönstret och stirra tillbaka i minst tio min. Då vänder han på sig, släcker alla lamporna och går ut ur sitt kök. Jag kanske lever ett mer spännande liv än jag tror eftersom det verkar så intressant att se på.

Jag ska slänga i mig lite mat (mikromat igen) sen träffa syster-yster. Har lite att handla, nu när lönen har landat. Jag måste köpa en ny väska, eftersom den har gått sönder och en ny mascara, vad har ni för favorit mascara märken? Någon speciell att rekommendera? :)

Hoppas alla har det bra! So long!

"Today is a gift. That is why we call it present."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0