New Year´s Eve

2010! Nyårsaftonen spenderades med becka, martin och TP-spel :) Efter att vi snillen tillsist fick sodastreamen att göra bubbeldricka, startade den stora spelomgången (som räckte året ut och mer). Hjärnan hade en bra dag med ett antal snabba oförklariga rätt svar, som hjälpte till en del i början. 

Fast bäst var ändå en av filmfrågorna, om en film jag aldrig hört talas om förut, men hade råkat sett några timmar innan:) Klockrent! Clearly hade jag den kvällen lite tur i spel (till skillnad från förra året^^kommer du ihåg hur mycket jag loosade nattie? xD) När klockan slog tolv (vi prickade faktiskt riktigt bra, trots att "fröken ur" tutade upptaget^^) stod vi utanför i kylan och skålade in det nya året. Sedan blev det lite rundvandring för att vrida nacken ur led och se massa fyrverkerier. På det hela taget en riktigt härlig kväll, klart godkänd (MVG+!)

Grannarna verkar inte ha fattat att det nya året har börjat, det låter fortfarande höga pang-pang utanför och med en gnutta tur kan man se lite kalcium lysa upp himlen.





So long 2009  =) Dream sweet dreams my darlings <3

Kommentarer
Postat av: Becka

HAHA kalcium ;)

2010-01-03 @ 14:02:43
URL: http://repsu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0