Glad Nationaldag!

Eller vad man nu säger. Hur som helst är det en extra helgdag som de flesta tackar och tar emot. Har haft en riktigt trevlig helg oxå. Igår hos elisa blev det brännboll, fotboll, kubb, "Med andra ord" och "Trivial pursuit". En massa skrik och spring alltså, vilket både känns i benen och halsen idag^^ I mörkret och kylan litftade jag sen hem, (tack vare edvins kompis som skulle till falun och var så snäll att köra förbi hemma hos mig) och lyckades självklart inte däcka förrän typ två timmar senare p.ga av colan.. Men det var helskoj och jag ser fram emot fler såna tillfällen i sommar :)

I lördags blev det bio, Baksmällan 2. Den var faktiskt rolig, roligare än ettan, även om det fanns oändligt många fler penis-skämt, vilka man märker på ett helt annat sätt när man är ensam med en kille och kikar..;)

Idag händer inget särskilt, hur ska det kännas när det är nationaldag? Vifta med alla flaggor i topp? Nja, vi lagar god mat och käkar jordgubbstårta, vilket vi skulle ha gjort även om det inte var den 6 juni.


Imon däremot blir det äventyr med Mallou, och förhoppningstvis blir vi lite blöta ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0