Double the fun!

Gaaah! Jag vet att jag hållit mig undan lite den senaste tiden. Anledningen är kort och gott att jag kommit till slutet av körkortsutbildning och kanske inte har läckt så många datum i onödan ;) Fast som ni alla redan vet så klarade jag teoriprovet för ett tag sedan och då fanns bara ett steg kvar. Och ja, ÄNTLIGEN, idag kom den dagen och allt klickade finfint! :) Om ca två veckor är allt pappersarbete klappat och klart och jag är stolt ägare till mitt lilla rosa kort!

Det känns som slutet tog mest tid (även om det sjklart inte stämmer, men nerverna har trasslat ihop sig) många ombokningar, sjuka lärare och annat krånglade till det. Sen har de ju varit lite "sjuka" i vanliga fall oxå^^ Hade till exempel allsång i bilen med åsa för inte så länge sedan :) Sen fanns det ont om tider så det blev ett byte, och en ny lärare är kanske inte vad man önskar sig tre dagar före prov, men magnus har varit jättesnäll och det gick bara prima det med. Jag kan, som de flesta kanske redan misstänkte, babbla loss med en de flesta från människosläktet och säkert mer därtill. Jag hade dessutom lite tur som fick "under huven" som säkerhetskontroll och snöstorm ute (faktiskt, det önskade jag mig för ca en månad sen eller så, fast trodde aldrig det skulle inträffa!) Nu är det iaf över och det kommer kännas konstigt tomt, jag känner typ alla där nu, och alla vet iaf vad jag heter. De driver och skämtar med en stupp i kvarten. Men när alla kramat om mig ordentligt och grattat så lovade jag att hälsa på någon gång;)

I framtiden kommer detta alltså bli ett dubbelfirande, två dagar i rad. Min födelsedag igår var underbar. Började iofs med en körlektion där mitt huvud var ute på annat uppdrag (sväng "vänster" > blnka höger? 50 = 60? Inte köra före alla andra bilar?^^) Dagen fortsatte sen med tacos och senare även med presenter och tårta. Chokladtårta! :) Kvällen sprang på med mycket skoj och skratt, och slutade tillsist med först "Up" och sedan "New Moon" (båda tyvärr lånade från butik, inte köpta)

Hoppas att ni känner att ni haft en härlig helg och mån/tis, och att ni iaf mår hälften så bra som jag gör just nu! För då kan jag lita på att även era mungriporna hittar vägen upp mot öronen! ;)

Hejdå på er underbara! Ta väl hand om er där ute i snöstormen! Puss oxh kramizar! 


Precis vad jag önskade mig igår! 
Nu står bara laptop och hundvalp kvar på listan^^ 


Fan, nu är jag 21 år! Snart är man ju lastgammal ;)

Kommentarer
Postat av: Elisa

Grattis till körkortet! ;D Vad gryyymt roligt! :D

2010-03-23 @ 22:14:16
URL: http://sweetelisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0